Zaloguj się

View Full Version : 600 lvl :)

Dinne
24-11-2008, 16:03
Noo jeszcze 66 lvl :) ii klapeczki :)

Pozdroo Dla Gildii Bushido i NLN :)

http://i33.tinypic.com/w2ku8g.jpg

Dnes
24-11-2008, 16:03
gz go go 666 i na klapy !!!! xD Pozdro :p

~GrulixBaned
24-11-2008, 16:04
Żałosne Nln.
Ale nie gratuluje ty wiesz co to bot.

Dinne
24-11-2008, 16:48
Żałosne Nln.
Ale nie gratuluje ty wiesz co to bot.

Że ja i Bot ?? śmieszny jesteś Tyle ci powiem

RaptoreczeQ
24-11-2008, 17:16
Gz!!!
Teraz 666 i papcie ;]
Pozdro
ZNAKI ZNAKI ZNAKI ZNAKI

Osecik
24-11-2008, 17:43
Jak ustawic w uosu zeby robil ss z dwoma paskami??
Mi dolny kawalek obcina =/

Tal
24-11-2008, 17:46
Gratz ! Miałem być na ss'ie, ale musiałem zejść z kompa. ;/
No cóż jeszcze raz Gz. Zamiast b robe lepiej pandeme moim zdaniem :P
Jedziesz do 666 i klapeczki, potem 700, 800 itd. xD
To tyle, baj
Peace....

Rook.Men.Mariusz.
24-11-2008, 19:06
Gz gogo 666 i next klapy :P.Pisałeś,że będzie ss oficjalny a coś nie widze :P.

Pozdro.

Dinne
24-11-2008, 19:30
Gz gogo 666 i next klapy :P.Pisałeś,że będzie ss oficjalny a coś nie widze :P.

Pozdro.

Boo all musieli loga dać :| I Dlatego :)

xXxXx
24-11-2008, 19:49
Zalosne. cale apo zalosne. ludzie wezcie z Tym skonczcie huasheuahsue Mortiis za duzo sobie pozwala! zarabia a do mnie mowi "Psie" wtf?? ja sprzedalem postac i mam spokoj! grajcie na rl tam wam okaza szacunek! a najlepiej skonczyc z Tibia bo przez to tylko wszyscy sa "maniacy" zarywaja nocke zeby tylko nabic level w tym pieknym notatniku Mortiisa! wy to nazywacie zabawa? to ze nie przesypiacie nocy dla notatnika? gratuluje wam! mowicie "Ja nie maniak tylko mi sie nudzi w nocy" a potem zaspani idziecie do szkoly i kolejna "1" ... szczescia zycze z pierdolonym apo ~~ zaraz na dole pojawia sie tematy "Miales oceniac postac" itp. jebie mnie to bo tibia jako gra jest fajna. ale niektorzy zyja tibia.... jebane 1 k levele juz nie odpisza Ci na serverze wiec wtf? chcesz wbic 1 k level zeby byc pro mastah? lepiej idz sie poucz czegos... nie mowie do Ciebie Diinhell tylko ogolnie. zeby nie bylo bo Ciebie nie znam.. pozdro :*

Dinne
24-11-2008, 20:38
Zalosne. cale apo zalosne. ludzie wezcie z Tym skonczcie huasheuahsue Mortiis za duzo sobie pozwala! zarabia a do mnie mowi "Psie" wtf?? ja sprzedalem postac i mam spokoj! grajcie na rl tam wam okaza szacunek! a najlepiej skonczyc z Tibia bo przez to tylko wszyscy sa "maniacy" zarywaja nocke zeby tylko nabic level w tym pieknym notatniku Mortiisa! wy to nazywacie zabawa? to ze nie przesypiacie nocy dla notatnika? gratuluje wam! mowicie "Ja nie maniak tylko mi sie nudzi w nocy" a potem zaspani idziecie do szkoly i kolejna "1" ... szczescia zycze z pierdolonym apo ~~ zaraz na dole pojawia sie tematy "Miales oceniac postac" itp. jebie mnie to bo tibia jako gra jest fajna. ale niektorzy zyja tibia.... jebane 1 k levele juz nie odpisza Ci na serverze wiec wtf? chcesz wbic 1 k level zeby byc pro mastah? lepiej idz sie poucz czegos... nie mowie do Ciebie Diinhell tylko ogolnie. zeby nie bylo bo Ciebie nie znam.. pozdro :*

Ja się uczyć nie muszę :) Spoko mi to zwisa :) co piszecie :)