View Full Version : Qlimax - co o tym my?licie?
Siemka.
Ciekawi mnie wasze zdanie na temat Qlimax'a.
Jest to impreza only w Holandii,z muzyką techno hard-style bardziej, ileś tam razy w roku. Wiem że nie wszyscy taką muzykę słuchają ale mam nadzieje że ktoś sie wypowie :P
A tu macie link do filmiku choć jest ich wiele :)
Pzdr.
http://pl.youtube.com/watch?v=5bryWdRmc3I
JA CHCE TAM BYĆ!! :D
ps. jeśli ktoś wie więcej o tym albo coś źle napisałem to niech mnie poprawi :P
@edit
dostałem od kumpla info że jak na internecie było na sprzedaż 50tyś biletów na Qlimaxa, to rozeszły się w 25sek xD
•Viseko•
24-11-2008, 22:20
Nic specjalnego .
Omg, jak można wytrzymać takie napierdala kilka godzin...? ja bym miał dość po 5 min. : o
Machają tymi rękoma jak by patrzeli czy im z pachy nie napierdala, i ta muzyka jakaś taka jak by ją na garnkach grali..
#maks
http://www.youtube.com/watch?v=5PIAGT-x72E
prosze bardzo masz najlepsza na swiecie impreze na skale światową, na której są ciekawi ludzie
jedna wada, rzadko kto miał stycznośc z wodą w tym roku
Kate a.k.a Kisse
24-11-2008, 22:35
bardzo fajny styl muzyki ;d chcialabym tam pojechac ale watpie bym tam trafila ;d
wypas event cos a'la mayday ;d
Siemka.
Ciekawi mnie wasze zdanie na temat Qlimax'a.
Jest to impreza only w Holandii,z muzyką techno hard-style bardziej, ileś tam razy w roku. Wiem że nie wszyscy taką muzykę słuchają ale mam nadzieje że ktoś sie wypowie :P
A tu macie link do filmiku choć jest ich wiele :)
Pzdr.
http://pl.youtube.com/watch?v=5bryWdRmc3I
ps. jeśli ktoś wie więcej o tym albo coś źle napisałem to niech mnie poprawi :P
@edit
dostałem od kumpla info że jak na internecie było na sprzedaż 50tyś biletów na Qlimaxa, to rozeszły się w 25sek xD
1. QLIMAX- największa impreza (event) hardstyle na świecie
2. organizowany jest raz w roku 15-25 listopad ( z soboty na niedziele)
3.Dokładniej w Holandii w Arnhem
4.
Machają tymi rękoma jak by patrzeli czy im z pachy nie napierdala, i ta muzyka jakaś taka jak by ją na garnkach grali..
Na garnkach to może u Ciebie w szkole na dyskotece grają, na tej imprezie ludzie tyle kasy zarabiają co Ty nie zdobędziesz przez całe życie, poza tym to jest impreza na sklae światową znajdź mi lepszą i większą imprezę od Qlimax'a - jest znany, ma swoich ulubieńców, jedni to lubią drudzy nie proste..
5. Fakt faktem większość ludzi bawi się tam za pomocą "wspomagaczy" - wiadomo Holandia :)
6.Bilety są na pewnym serwisie internetowym zazwyczaj w niecałe 48h się rozchodzą (ok 500 biletów)
7. Oczywiście wstęp od +18
8.
Napewno nie w 25sek to wymysł kolegi wyobraźni, ale napewno b szybko się rozeszły :)
9. Acha bilet kosztuje 480zł/os. w to się wlicza ( dowózka w 2 strony ok 18h w 1 stronę... autokarem + wjazd na imprezę reszta na własną kieszeń)
KTOŚ MA PYTANIA DOT. QLIMAX'A PISAĆ
Zapraszam na stronę oficjalną :) pozdro!
@Syczek
ZE W POLSCE NIE MA TAKICH IMPREZ JEDYNIE CO TO W CHORZOWIE ALBO W KATOWICACH LUB PRZYTKOWICACH SA ORGANIZOWANE MASTER OF HARDSTYLE
ja mieszkam w Katowicach :)
Popieram :) Pozdro dla MoH(erów!) xD
Mi sie podoba 7/10 xD <znak><znak><znak>
BaXiK Dziki Wonrz
24-11-2008, 22:56
sie dziwicie ze tak wytrzymuja jak nafurani ;]
wole polski hh :p
QLIMAX TO NAJLEPSZE CO MOZE BYC!!!!! ZE W POLSCE NIE MA TAKICH IMPREZ JEDYNIE CO TO W CHORZOWIE ALBO W KATOWICACH LUB PRZYTKOWICACH SA ORGANIZOWANE MASTER OF HARDSTYLE (HARDCORE) KING OF HARDSTYLE ITP.. jeszcze 1,5 roku i wybieram sie tam lub na SENSATION BLACK.!!
AMSTERDAM!!!
TAKA MUZYKA JEST BOSKA MOGLBYM SLUCHAC JA 24/H NA CALEJ PIZ ;D;D BO W TYM JEST SENS !!;D CI CO LUBIA SIE DOBRZE BAWIC WIEDZA O CO CHODZI ;D;D POZDRAWIAM FANATYKOW TECHNOZJEBOW ;D;D ;))
Guildmage
25-11-2008, 00:25
@Up
dam se faje uciąĆ że ty to Artur :) xDD
-------------------------------------------------------------------------
OFKORS ze to jest zajebi***!!!!!!!!!!! :D chcialbym tam byc;p
~~Tullo~~
25-11-2008, 07:24
LOlz!
Debile sa Ci ktorzy nie lubie Qlimax'a ;D
Hard Techno rulez ale jeszcze zeby bylo dobre :)
Za 2 lata chce pojechac na Qlimxa :p mama takie plany bo sporo ludzi u mnie w miejscowosci chce ale zobaczymy szkoda ze w tym roku nie moglem a bedzie w Holandii ;D;D
Ale to zalezy od gustu muzyki wiec kazdy bedzie mial swoje zdanie :)
oczywscie MAX ;D
Moim ulubionym Dj'em z Qlimxa jest Dj Fausto i Daniell Madeo :p
Czy tego czasem już nie było ??. Impreza pewnie fajna ale tej muzyki bym długo nie wytrzymał :>
@Kate.
Elo transie :> Udawanie kobiet Cię podnieca ??.
Był taki koleś Qlimax na apo dawniej :P nooby dalej odświeżają temat z jego wywiadem który ma rok ++.
chcialbym
trafila
Trans pl0x.
Mi hardstyle się średnio podoba, no ale być tam kiedyś trzeba xD. Wiele osób tego nie lubi z przczyn, że wolą usnąć z nudów.
Matii Knight
25-11-2008, 14:17
Jestem fanem hardstylu, tegoroczny event był boski ;] Świetny hymn... Na Qlimax'ie nie grają tylko hardstylu... Event otwiera trance/house, potem 9 godzin hardstylu ;D I na koniec jeden DJ hardcoru. Hymn 2008:
http://pl.youtube.com/watch?v=ho1bpDPrzCA
Verrier 2.0
25-11-2008, 14:29
#maks
http://www.youtube.com/watch?v=5PIAGT-x72E
prosze bardzo masz najlepsza na swiecie impreze na skale światową, na której są ciekawi ludzie
jedna wada, rzadko kto miał stycznośc z wodą w tym roku
To wypier**laj na ten swój woodstock -.-
@topic
Może za jakieś 6 lat się pojedzie ..
Powiem tak.. jakbym miał okazję jechać, to bym pojechał:) ale osobiście wolałbym jakiś event typu Sensation White, Armin Only etc. Na sunrise z chęcią ;) ale z powodu, że nie mam 18 lat, to na razie muszę się zadowolić klubami xD
Zaxu$ <3
26-11-2008, 15:05
No i gosciu jest tak szczerze slaby i cienki wiec nie mozna go porownac do Dj Tiesto ani troszkę. Muzyki jego są w stylu "rave".
Orlen Ochrona
28-11-2008, 17:47
ogólnie zajebista muzyka Hard style techno moja ulubiona muza jak mozecie to podsylajcie mi na prv mesage adresy do jakis fajnych kawałków do ściągnięcia :)) :PP:D:D:D
Brus_Łilis
28-11-2008, 17:54
Woodstock o ***** jebłem rotfla <lol2>. Ta impreza kojarzy mi sie z brudem smrudem i namiotami xD
QLIMAX - najlepsza muza na świecie nie ma lepszej! Za rok pojade :D
To tak może i jest najlepsza impreza świata a wiece dla czego;> bo są światła i pokazy są nieziemskie :) ale jak chcesz posłuchac dobrej muzyki to przyjedz na No Name w chorzowie Kapelusz :) impreza coś podobnego do Qlimax tylko rużni się tym że to dopiero pierwsza Edycja :) a grają tam tacy ludzie jak na QLimax :) wiec fulll wypas impreza odbywa się 30 Stycznia jak się nie myle
a Co do Qlimax to sama nazwa mówi za siebie kilka lat już jest na rynku światowej muzyki HardStyle i hardCore :)
Bald Drah
29-11-2008, 07:25
Zajebiste :) Super impra :)Skąd to ściągnąć? Znacie coś podobnego(techno)?
Chociaż wszystko pod 1 nutę ... tak na 8\10(więcej więcej jazdy) :D 4:21 fajnie :)
PS_ Wracam na forum :)
Wiele Miałem Kont
29-11-2008, 09:45
Muzę mają zarąbistą...
Ta co podałeś link jest zarąbista, muza, światła i all
PS: Z wielką chęcią bym się przejechał na taką wielką dyskę :D
PS2: Jeśli ktoś ma możliwość polecam polecieć na dyskę do Londynu( taka cała ze szkła w centrum w sumie ;)) Wstęp 30 funtów, ale nie będziecie żałować ;)
@up
Jak można do czegoś takiego jak energy 2000 chodzić ? omg.. tam zero klimatu.. SUX
@topic
Nawet hardstyle polubiłem ^^
Nie przepadam za muzyką i imprezami tego typu. Wiadomo, moja subiektywna opinia dlatego nie przepadam za ludźmi, którzy wiecznie krytykują inne poglądy czy to muzyczne czy jakiekolwiek inne. Każdy ma swoje ,,koniki''
Pozdro Anka
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.