PDA

View Full Version : Qlimax - co o tym my?licie?

Tracek
24-11-2008, 22:11
Siemka.
Ciekawi mnie wasze zdanie na temat Qlimax'a.
Jest to impreza only w Holandii,z muzyką techno hard-style bardziej, ileś tam razy w roku. Wiem że nie wszyscy taką muzykę słuchają ale mam nadzieje że ktoś sie wypowie :P
A tu macie link do filmiku choć jest ich wiele :)
Pzdr.
http://pl.youtube.com/watch?v=5bryWdRmc3I
JA CHCE TAM BYĆ!! :D

ps. jeśli ktoś wie więcej o tym albo coś źle napisałem to niech mnie poprawi :P

@edit
dostałem od kumpla info że jak na internecie było na sprzedaż 50tyś biletów na Qlimaxa, to rozeszły się w 25sek xD

•Viseko•
24-11-2008, 22:20
Nic specjalnego .

^Deduś
24-11-2008, 22:31
Omg, jak można wytrzymać takie napierdala kilka godzin...? ja bym miał dość po 5 min. : o

Nas
24-11-2008, 22:34
Machają tymi rękoma jak by patrzeli czy im z pachy nie napierdala, i ta muzyka jakaś taka jak by ją na garnkach grali..

#maks

http://www.youtube.com/watch?v=5PIAGT-x72E

prosze bardzo masz najlepsza na swiecie impreze na skale światową, na której są ciekawi ludzie
jedna wada, rzadko kto miał stycznośc z wodą w tym roku

Kate a.k.a Kisse
24-11-2008, 22:35
bardzo fajny styl muzyki ;d chcialabym tam pojechac ale watpie bym tam trafila ;d
wypas event cos a'la mayday ;d

Maks
24-11-2008, 22:54
Siemka.
Ciekawi mnie wasze zdanie na temat Qlimax'a.
Jest to impreza only w Holandii,z muzyką techno hard-style bardziej, ileś tam razy w roku. Wiem że nie wszyscy taką muzykę słuchają ale mam nadzieje że ktoś sie wypowie :P
A tu macie link do filmiku choć jest ich wiele :)
Pzdr.
http://pl.youtube.com/watch?v=5bryWdRmc3I

ps. jeśli ktoś wie więcej o tym albo coś źle napisałem to niech mnie poprawi :P

@edit
dostałem od kumpla info że jak na internecie było na sprzedaż 50tyś biletów na Qlimaxa, to rozeszły się w 25sek xD

1. QLIMAX- największa impreza (event) hardstyle na świecie
2. organizowany jest raz w roku 15-25 listopad ( z soboty na niedziele)
3.Dokładniej w Holandii w Arnhem
4.
Machają tymi rękoma jak by patrzeli czy im z pachy nie napierdala, i ta muzyka jakaś taka jak by ją na garnkach grali..
Na garnkach to może u Ciebie w szkole na dyskotece grają, na tej imprezie ludzie tyle kasy zarabiają co Ty nie zdobędziesz przez całe życie, poza tym to jest impreza na sklae światową znajdź mi lepszą i większą imprezę od Qlimax'a - jest znany, ma swoich ulubieńców, jedni to lubią drudzy nie proste..
5. Fakt faktem większość ludzi bawi się tam za pomocą "wspomagaczy" - wiadomo Holandia :)
6.Bilety są na pewnym serwisie internetowym zazwyczaj w niecałe 48h się rozchodzą (ok 500 biletów)
7. Oczywiście wstęp od +18
8.

Napewno nie w 25sek to wymysł kolegi wyobraźni, ale napewno b szybko się rozeszły :)

9. Acha bilet kosztuje 480zł/os. w to się wlicza ( dowózka w 2 strony ok 18h w 1 stronę... autokarem + wjazd na imprezę reszta na własną kieszeń)
KTOŚ MA PYTANIA DOT. QLIMAX'A PISAĆ
Zapraszam na stronę oficjalną :) pozdro!

@Syczek

ZE W POLSCE NIE MA TAKICH IMPREZ JEDYNIE CO TO W CHORZOWIE ALBO W KATOWICACH LUB PRZYTKOWICACH SA ORGANIZOWANE MASTER OF HARDSTYLE
ja mieszkam w Katowicach :)
Popieram :) Pozdro dla MoH(erów!) xD

Ernim
24-11-2008, 22:55
Mi sie podoba 7/10 xD <znak><znak><znak>

BaXiK Dziki Wonrz
24-11-2008, 22:56
sie dziwicie ze tak wytrzymuja jak nafurani ;]
wole polski hh :p

Syczek
24-11-2008, 23:52
QLIMAX TO NAJLEPSZE CO MOZE BYC!!!!! ZE W POLSCE NIE MA TAKICH IMPREZ JEDYNIE CO TO W CHORZOWIE ALBO W KATOWICACH LUB PRZYTKOWICACH SA ORGANIZOWANE MASTER OF HARDSTYLE (HARDCORE) KING OF HARDSTYLE ITP.. jeszcze 1,5 roku i wybieram sie tam lub na SENSATION BLACK.!!

AMSTERDAM!!!

TAKA MUZYKA JEST BOSKA MOGLBYM SLUCHAC JA 24/H NA CALEJ PIZ ;D;D BO W TYM JEST SENS !!;D CI CO LUBIA SIE DOBRZE BAWIC WIEDZA O CO CHODZI ;D;D POZDRAWIAM FANATYKOW TECHNOZJEBOW ;D;D ;))

Guildmage
25-11-2008, 00:25
@Up

dam se faje uciąĆ że ty to Artur :) xDD

-------------------------------------------------------------------------

OFKORS ze to jest zajebi***!!!!!!!!!!! :D chcialbym tam byc;p

~~Tullo~~
25-11-2008, 07:24
LOlz!
Debile sa Ci ktorzy nie lubie Qlimax'a ;D
Hard Techno rulez ale jeszcze zeby bylo dobre :)
Za 2 lata chce pojechac na Qlimxa :p mama takie plany bo sporo ludzi u mnie w miejscowosci chce ale zobaczymy szkoda ze w tym roku nie moglem a bedzie w Holandii ;D;D
Ale to zalezy od gustu muzyki wiec kazdy bedzie mial swoje zdanie :)
oczywscie MAX ;D
Moim ulubionym Dj'em z Qlimxa jest Dj Fausto i Daniell Madeo :p

BroxiQ
25-11-2008, 07:27
Czy tego czasem już nie było ??. Impreza pewnie fajna ale tej muzyki bym długo nie wytrzymał :>
@Kate.
Elo transie :> Udawanie kobiet Cię podnieca ??.
Był taki koleś Qlimax na apo dawniej :P nooby dalej odświeżają temat z jego wywiadem który ma rok ++.

Jesus
25-11-2008, 08:04
chcialbym
trafila

Trans pl0x.

Wiliks
25-11-2008, 10:13
Mi hardstyle się średnio podoba, no ale być tam kiedyś trzeba xD. Wiele osób tego nie lubi z przczyn, że wolą usnąć z nudów.

Matii Knight
25-11-2008, 14:17
Jestem fanem hardstylu, tegoroczny event był boski ;] Świetny hymn... Na Qlimax'ie nie grają tylko hardstylu... Event otwiera trance/house, potem 9 godzin hardstylu ;D I na koniec jeden DJ hardcoru. Hymn 2008:

http://pl.youtube.com/watch?v=ho1bpDPrzCA

Verrier 2.0
25-11-2008, 14:29

#maks

http://www.youtube.com/watch?v=5PIAGT-x72E

prosze bardzo masz najlepsza na swiecie impreze na skale światową, na której są ciekawi ludzie
jedna wada, rzadko kto miał stycznośc z wodą w tym roku

To wypier**laj na ten swój woodstock -.-

@topic

Może za jakieś 6 lat się pojedzie ..

Wrona
25-11-2008, 14:42
Powiem tak.. jakbym miał okazję jechać, to bym pojechał:) ale osobiście wolałbym jakiś event typu Sensation White, Armin Only etc. Na sunrise z chęcią ;) ale z powodu, że nie mam 18 lat, to na razie muszę się zadowolić klubami xD

Zaxu$ <3
26-11-2008, 15:05
No i gosciu jest tak szczerze slaby i cienki wiec nie mozna go porownac do Dj Tiesto ani troszkę. Muzyki jego są w stylu "rave".

Orlen Ochrona
28-11-2008, 17:47
ogólnie zajebista muzyka Hard style techno moja ulubiona muza jak mozecie to podsylajcie mi na prv mesage adresy do jakis fajnych kawałków do ściągnięcia :)) :PP:D:D:D

Brus_Łilis
28-11-2008, 17:54
Woodstock o ***** jebłem rotfla <lol2>. Ta impreza kojarzy mi sie z brudem smrudem i namiotami xD

QLIMAX - najlepsza muza na świecie nie ma lepszej! Za rok pojade :D

pempek3
29-11-2008, 00:17
To tak może i jest najlepsza impreza świata a wiece dla czego;> bo są światła i pokazy są nieziemskie :) ale jak chcesz posłuchac dobrej muzyki to przyjedz na No Name w chorzowie Kapelusz :) impreza coś podobnego do Qlimax tylko rużni się tym że to dopiero pierwsza Edycja :) a grają tam tacy ludzie jak na QLimax :) wiec fulll wypas impreza odbywa się 30 Stycznia jak się nie myle
a Co do Qlimax to sama nazwa mówi za siebie kilka lat już jest na rynku światowej muzyki HardStyle i hardCore :)

Bald Drah
29-11-2008, 07:25
Zajebiste :) Super impra :)Skąd to ściągnąć? Znacie coś podobnego(techno)?
Chociaż wszystko pod 1 nutę ... tak na 8\10(więcej więcej jazdy) :D 4:21 fajnie :)

PS_ Wracam na forum :)

Wiele Miałem Kont
29-11-2008, 09:45
Muzę mają zarąbistą...
Ta co podałeś link jest zarąbista, muza, światła i all

PS: Z wielką chęcią bym się przejechał na taką wielką dyskę :D

PS2: Jeśli ktoś ma możliwość polecam polecieć na dyskę do Londynu( taka cała ze szkła w centrum w sumie ;)) Wstęp 30 funtów, ale nie będziecie żałować ;)

Wiliks
29-11-2008, 09:51
@up
Jak można do czegoś takiego jak energy 2000 chodzić ? omg.. tam zero klimatu.. SUX

@topic
Nawet hardstyle polubiłem ^^

Annusia
29-11-2008, 16:36
Nie przepadam za muzyką i imprezami tego typu. Wiadomo, moja subiektywna opinia dlatego nie przepadam za ludźmi, którzy wiecznie krytykują inne poglądy czy to muzyczne czy jakiekolwiek inne. Każdy ma swoje ,,koniki''

Pozdro Anka