View Full Version : Moja ?wierza Solówka ;D (Chyba Rekort)
Kielek Zabujca
26-11-2008, 19:25
Oto Moja Solówka (to nie zaden fake) Chyba Rekord Ale Nie jestem Pewnien Oto Ss: http://i34.tinypic.com/2nc2v15.jpg Prosze Nawet Zrobilem Wiekszy Pasek zebyscie niemowili ze fake PS: Jestem Dyslektykiem wiec niezwracajcie uwagi na błedy
The best palladin
26-11-2008, 19:27
hehe popatrz na okno rozmów
z niego wynika ze od zalogowania sie otrzymales 1 hit od ots kinga i 1 od worloca i w tym czasie ubiles ots kinga - nie mozliwe
fake na 100%
Po pierwsze. Nie "Rekort" tylko "Rekord" jak to napisałeś w nazwie tematu.
Po drugie. Fake, ponieważ niemożliwe, aby OTS King walnął Ci tylko 2 hity, przez całe jego HP.
Niegratuluje
@up
sekundy :<
Koles zmien podpis !! popatrz na swoja ortografie. "Rekort" "swierza" itp
a tak w ogole fake :D
Taki se pazdzioszek
26-11-2008, 19:28
Fajnie, że tylko 2 hity Ci walną.
P.S: Co to jest Rhianna? :p
@Up
4 posty w ciągu 2 min. xD
gupi sempacz <3
26-11-2008, 19:29
Nice fake xddd
musisz byc pro, zabic kinga w okolo pol sekundy. :o
o ja, bedziesz moim pro ? xd
Tak, rekord frajerów
Rekord ma 15 lvl koles ubil ots kinga
Było na forum i to nie na arenie
Tylko na respie : >
Fake jak nic ... po pierwsze godzina ... logowales sie w tym samym dniu o 19+ a na zegarku masz 17.30 ...
Po drugie warlocki na arenie symonuja sie tylko raz wiec jakim cudem na blacku kinga symonuje nastepny warlock ...? FAKE. Slabe x)
Kielek Zabujca
26-11-2008, 19:30
Sory to nie do tego tematu to mial byc fake ale mam prawdziwego ss Zaraz dam
gupi sempacz <3
26-11-2008, 19:32
@up
czekam z niecierpliwoscia. xdddddddddd
Tak, rekord frajerów
Rekord ma 15 lvl koles ubil ots kinga
Było na forum i to nie na arenie
Tylko na respie : >
15 LVL BushshshshsSHshsSHsh Dobry Jestes ^^ 15 Lvl omg Dzieciaku Jebnij sie w leb ;s....omg 15 lvl pada od warlocka a nie dopiero od kinga Jebnij sie ..... ;ss
Przypadcie się dobrze, w oknie pisze, ... blokując Ots King'a , a następnie ... blokując ots king = fake.
@up
SSij ! rekord to 29 lvl ! frajer z krsu...
Hogart 2.0
26-11-2008, 22:02
No zostal zabity na respie;]
Ma racje lecz blokal koles mu kinga xd
xdbartekxd
26-11-2008, 22:02
15 LVL BushshshshsSHshsSHsh Dobry Jestes ^^ 15 Lvl omg Dzieciaku Jebnij sie w leb ;s....omg 15 lvl pada od warlocka a nie dopiero od kinga Jebnij sie ..... ;ss
jak nie wierzysz to se wejdz w opcjie szukaj i se znajdz ale moze nie wiesz jak to zrobic to ci dam linka nawet
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=30376&highlight=king+rekord
chyba umiesz wchodzic w link?;]
***** z takimi odzywkami to do starej nie wiesz jak solną to zamknij jape bo mnie wku*wiasz.
pomylilem sie o 14 lvli : > ale chuj i tak rekord na 29 :o
RaptoreczeQ
26-11-2008, 22:13
Po pierwsze wogole nie wiadomo czy go solnales
A po drugie miales red hp i mozliwe ze nie dales rady
Znaki Znaki Znaki
Undead Pall
26-11-2008, 22:14
Przypadcie się dobrze, w oknie pisze, ... blokując Ots King'a , a następnie ... blokując ots king = fake.
kretynie jak dostaje po manie jest napisane ots king'a jak po hp ots king zal
major lubi poNczki
26-11-2008, 23:08
cieszze sie ze jestem slawny ;d tak to ja ujebalem kinga na 29 lvlu ;d autragfy pozniej
topci gz gz
Van Destroyer
26-11-2008, 23:19
Blokujac king'a jest takie cos w mana shieldzie...
Jednak i tak fake bo ile ty masz max hp? coś mało krwi porozlewanej na planszy takie noobki czesto o tym zapominaja a tak najlatwiej udowodnic fake... bo w sumie jestes na combo.
A w manashield nie wierze bo bys padl za szybko jakbys walil z czarów... to z czego go waliles? cos na manasowanie?
*MiszczÓ*
26-11-2008, 23:34
Rekord to 28 lvl ustanowiony przez majora, ots king zlapal trapa i ten go zabil ,byl ss na forum. Obecnie ta postac posiadam ja. Nick Hax
Janas 103
27-11-2008, 16:11
no no ładnie ale z tym to do dzialu Fake ...
Jak grasz 1 raz na APO i zlales kinga na tym lev to dobrze (I to jeszcze bez bota)
Gz"x" for you.
Duffenzho_Kocha_Krs
28-11-2008, 12:43
zaden wyczyn.. na 90 wziales 1 a ja na 130+ 2, wiec? zaden wyczyn ;>
ale wy jebnieci, przecież king mu walną wiecej hitów, tylko na defaulut są 2 bo reszte zadal warlock-.-//
kovatenko
28-11-2008, 15:08
Sa 2 hity takie samo od wrl'a po 69 chyba.. Watpie ze by tak samo walnal,
po 2 watpie ze na Redzie jeszcze zostal by wrl? -.- po 3, King na te 3 min zalozmy co gobiles chyba walnal by chociaz Raz z reki po 1k ? :< NA respie moim pallkiem po 1k wali co sec ;>
Cu fake nabs, stanal, zwaliles? to tera to usun / :
ale wy jebnieci, przecież king mu walną wiecej hitów, tylko na defaulut są 2 bo reszte zadal warlock-.-//
Drogi serdeczny przyjacielu :D To jest nowy screen. Stary był taki, że były 2 czy tam 3 hity. A nad tymi 2 czy 3 hitami był napis kiedy ostatnio się logował.
Ninja :)
28-11-2008, 20:36
Wyjdz Czlowieku to prawda o tym 15 lvlu bo na magic sie blokuje czasem 0ts king a potem lota mozna wziasc wiec zabil
pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.