View Full Version : [ARMIA 7.6] Lotto
Ja mam propozycje odnosnie jakichkolwiek nagrod becouse bo z loteria to troche tak nie jest za bardzo ciekawie sa za cenne nagrody, moim zdaniem loteria to loteria chybil trafi. Chcialbym aby wprowadzic losowanie numerkow kazdego dnia jak to jest w zyciu rl a nagrody zeby byly w sumie pienieznej ;p a jak by nikt nie trafil to kasa przechodzi do nastepnej puli zawsze to by bylo ciekawiej :D
Pozdrawiam i mysle ze cos z tego bedzie? <cwaniak2>
BiałyDaroBanned
26-11-2008, 23:20
hmmmmmmmmmmmmm
Wsumie mogło by być ale żeby to nie było że jeden los 1 cc i zarasz wygrasz 100 k cc ;p
Bo za dużo kasy na servie bendzie wtedy.
Też miałem dać tak propozyjcę ale mnie wyprzedziłes.
old Don Mateo
26-11-2008, 23:26
@up
los by mógł kosztować 100 cc i np. 100 osób kupiło losy po 100 cc czyli razem 10000cc i w tym 1 osoba w losowaniu wygrywa to dostaje te 10000cc który było w puli a kasa na serwie to praktycznie by była ta sama
@topic
jestem na tak
Guildmage
27-11-2008, 04:11
Kuź*a może jeszcze loterie szczęśliwy słonik ?
do wygrania stado murzynów na czyczepie.
słaby pomysł za dużo Ci się RL z tibią miesza
Nemiksiol
27-11-2008, 09:11
Wsumie mogło by być ale żeby to nie było że jeden los 1 cc i zarasz wygrasz 100 k cc ;p
no dobra tylko kto by to oraganizował?? i nie każdy ma 100cc pomyślcie o tych innych może też by chcieli wziąść udział w losowaniu??
Nemiksiol, a Ty musisz pisać takie same posty jak inni?
hmmmmmmmmmmmmm
/\ Tak napisał BiałyDaroBanned
/\ a to Twój
!@#$%^&*()Topic
Może być, ale los 10-50cc, aby mniejsze lvle mogły też coś zarobić.
Na co komu to? I tak za dobrze jest na APO...
^Gpiotras~
27-11-2008, 15:53
Mi sie osobiscie podoba ^^ nylo by to tak jak w duzym lotku xd by sie kupowalo numer na chybil trafil i ttyle osob ile by zagralo powiedzmy ze np. zebralo sie 100cc to osoba ktora by wygrala dostawala 1/2 tej kwoty co zostala zawarta czyli 50cc
Shadreet
27-11-2008, 17:15
Fajnie, że chciałeś zabłysnąć, tylko daruj sobie te rasistowskie uwagi burku, oke?
Topic@ Mogłoby być, przynajmniej jakieś urozmaicenie
Dark Peter2
04-12-2008, 11:08
Sam kiedyś napisalem taki temat o propozycje lotka. Ale wyszło na nie :P
Sir Robin
04-12-2008, 18:25
Przez twojego posta spadłem z krzesła xD Stado murzynów na (domyślam się że chciałeś napisać) przyczepie. hahaha
Co do lotto to mi się pomysł podoba, bo szkoda mi wydać 100cc na loterię, skoro na początku to jest kupa kasy.
@Tibialotek I jak wygrane liczby wylosuje większa liczba osób to wygrana dzieli się na liczbę osób.
Bull aka Bullet
04-12-2008, 18:49
I tak to wszystko nie wypali tibia to jest gra w której zdobywa się level a nie w której gramy w looto ta gra pokazuje nam średniowiecze czy w średniowieczu było loooto chyba nie..... Druga sprawa teraz Mortiis nie ma czasu takiego czegoś wprowadzać bo razem z Tygrysem i Dexotim robią mape pod tibię 8.31 sami tego chcieliście więc nie myślcie sobie ,że takie coś powstanie.
Lepiej losy za 20cc bo za 100 nikt nie bedzie kupowal ;/
Duffenzho_Kocha_Krs
04-12-2008, 20:22
@Up
Kupi za 20, wygra 10101001010101001010011010. Mysl troche ciolq.
@Topic
200cc los i spoko ;>
Silkroad
05-12-2008, 13:27
Masz loterie, a ten lotek nie wypali... Prawdziwa kasa? Czyli złotówki Ci da Mortiis za pare cc? 4 złote za 100 złotych? Dla mnie to ta loteria i tak jest za tania los, powinien kosztować około ~500cc. Bo to nie mądre jak 100 level ma 10kcc... Gdyby taki los kosztował 500cc to by mogłby być większe nagrody, ale ta loteria za 100 cc też powinna zostać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.