Zaloguj się

View Full Version : to sa wlasnie nasi moderatorzy

majorzenujacypies
27-11-2008, 11:02
a wiec czego wy odemnie checie i ktory z moderatorow mnie tak nie nawidzi ze odrazu daje bana za nic?.....

napisalem w screenach takie cos

cieszze sie ze jestem slawny ;d tak to ja ujebalem kinga na 29 lvlu ;d autragfy pozniej
topci gz gz

i za co odrazu ban?:o moze mnie ktos poinformowac?.

down
nie wiem jak sprawdzic XDDDD
ale za slowo ujebalem powinien byc wanr?;o

BiałyDaroBanned
27-11-2008, 11:15
A od kogo Banik?
Pewnie za to słowo "u*****em" ale niewiem .
Napisz od kogo tego bana masz (z ciekawości się pytam)

Arhadus
27-11-2008, 12:20
Dostajesz bana za kolejne konto, zbanowałem już chyba 10 kont i nadal będę to robił. Widzę, że zaczął mi pomagać Dexoti (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=13925) ;-) Zrozum, że nie masz prawa bytu na tym forum.

Kamashi
27-11-2008, 12:31
@UP Co on Ci takiego zrobił ; o

Topic: Hmm za takie cuś bana od razu ;<?

Mc Maciek
27-11-2008, 12:38
@UP
Sorry, ale jak ktoś ma 25 zbanowanych kont, to jest chyba "lekka" przesada, nie?

@Topic
Popieram Arhadusa, od tej pory major może liczyć również na bany ode mnie ;)

Jacol
27-11-2008, 21:27
One small question. o jak On się ma poprawić, skoro od razu mu banujecie konto ;S

robi następne, bo mu poprzednie zbanowaliście, proste i zrozumiałe chyba, co nie? ;d

ps, Czemu ,jak to Arhadus stwierdził/a , nie ma prawa bytu? czy to nie lekka dyskryminacja ;D

Ober Caster
27-11-2008, 21:34
OMG czemu zabraniacie chłopakowi wejść na forum?? Przynajmniej zostawcie mu to konto teraz i jak znowu coś zrobi to my IP zbanujcie :rolleyes: a nie odrazu ban za nic. Szanuje waszą decyzje, ale uważam, że to lekka przesada i (jak pan #up stwierdził) lekka dyskryminacja.

Mc Maciek
27-11-2008, 21:54
Jakoś nie wydaje mi się, żeby przy 27 koncie się zmienił - cały czas spammuje i pisze głupoty... Ponad 20 kont było banowane normalnie, po 5 przewinieniach (warnach), więc można łatwo policzyć, że ponad 100 razy złamał regulamin...

Nie przeszkadza Wam to?

Ober Caster
27-11-2008, 21:56
Jakoś nie wydaje mi się, żeby przy 27 koncie się zmienił - cały czas spammuje i pisze głupoty... Ponad 20 kont było banowane normalnie, po 5 przewinieniach (warnach), więc można łatwo policzyć, że ponad 100 razy złamał regulamin...

Nie przeszkadza Wam to?

Jak już mówiłem mam wielki szacunek do twojej decyzji, i nie chce podwarzać twojego autorytetu, ale uważam, że major zasługuje na ostatnią szanse. Uważam? Nalegam!

@Ohroniasz

Ale im nie chodzi o ilość kont, tylko o to co te konta zrobiły. Major miał ok. 25 kont i na każdym z nich nałogowo łamał regulamin.

Ohroniasz
27-11-2008, 22:20
Nie przeszkadza Wam to?

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, on pisze śmieszne posty, co do niego masz? -,- w regulaminie nic nie pisze o ilości kont dla jednego użytkownika..

[Mc Maciek] Tutaj nie chodzi o ilość kont, tylko o ilość warnów i o łamanie regulaminu tej osoby.

Lost Girl
27-11-2008, 22:39
Hmm, nom major troche przegina na tym forum. Ale śmieszne nicki wymyśla. A i mam poradę dla majorka. Zrób sobię jakieś inne konto, nick nie zwiozany ze słowem "major" i może modki się nie zczają, że to Ty. Chyba, że będą patrzeć po Ip'ach no to klapa ;)

Muflon
27-11-2008, 23:29
Dostajesz bana za kolejne konto, zbanowałem już chyba 10 kont i nadal będę to robił. Widzę, że zaczął mi pomagać Dexoti (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=13925) ;-) Zrozum, że nie masz prawa bytu na tym forum.

Nie bronie nikogo.
Dlaczego nie pozwalasz mu byc na tym forum?
Po 1.
To nie jest twoje forum
Po 2.
To forum publiczne, kazdy ma tutaj prawo sie wypowiadac, zrobic konto itp.
Po 3.
Nie masz prawa banowac kogos za nic.

Zieniu
27-11-2008, 23:51
@
up tak to nie jego forum ale zostalo mu powiezone do opiekim wiec siedz cicho.

Moze Major przesadza ale tak banowac, troszke przesada nie przegladalem jego postow jesli naprawde to sa same brednie to zgadzam sie z Mackiem i tym drugim...

Busst
28-11-2008, 00:32
Nie bronie nikogo.
Dlaczego nie pozwalasz mu byc na tym forum?
Po 1.
To nie jest twoje forum
Po 2.
To forum publiczne, kazdy ma tutaj prawo sie wypowiadac, zrobic konto itp.
Po 3.
Nie masz prawa banowac kogos za nic.

Na pierwszym miejscu liczą się słowa Mortiisa, później jest Tygrys, a zaraz za nimi jesteśmy My, czyli Moderatorzy. Jeżeli Mortiis nie zgodzi się z Arhadusem, ok, będzie mógł założyciel tematu bywać na forum, ale jak na razie sam widzisz.
Widocznie przeszkadza tak bardzo, że lepiej będzie dla Nas wszystkich, jak ten użytkownik nie pojawi się już na forum.

Annusia
29-11-2008, 16:18
Ciekawa hierarchia wartości. Przeglądając to forum już dłuższy czas, zauważyłam, że nie ma sensu się swoich praw domagać. Tylu moderatorów się wykruszyło, zostali Ci najbardziej cierpliwi. Ale czy potrwa to długo?