Zaloguj się

View Full Version : Keylogger...

Whistler
27-11-2008, 19:28
A wiec przy sciaganiu ip changera zlapalem keya :eek:, i teraz nie wiem czym go usunac skanowalem antywirem ale nic nie wykryl za to hijackthis wykryl. Jak wlaczam asprate to w menedzeze zadan wlaczaja sie dwa procesy Asprate i TIBIAM~1.EXE czyli wir.

Prosze o jak najszybsza pomoc.

#Edit

@Armia Fansite

Potrzebowalem szybko ip changera, i sciagnalem tylko dlatego ze bylo tam 40k wejsc

Osecik
27-11-2008, 19:31
Tez mialem tego keya i probowalem usunac ale cos mi nie wychodzilo widz zrboilem formata i wszystko jest ok.... Tobie wlasnie to radze... Zrob formata jak najpredzej!!

gupi sempacz <3
27-11-2008, 19:38
sciagnij antyvirusa, wyznacz ten plik w ktorym dostales keyya i poprostu wyczysc. xd

Taki se pazdzioszek
27-11-2008, 20:48
Znasz opcję fix checked w HijackThis?
Podpowiem, że pogrubiona.
Jeżeli znasz to w czym problem? :p
Usuń to i tyle. ;)

Àrmia Fansite
27-11-2008, 20:56
Gratuluję inteligencji. Ściąganie z nieznanych źródeł i to jeszcze z darmowym POLSKIM aliasem.
http://www.otchanger.net/
Oficjalna strona.

Ober Caster
27-11-2008, 21:36
Chłopie, wejdź sobie w dział Poradniki i tam znajdziesz poradnik, który sie nazywał Jak nie dać sie oszukać czy coś w tym stylu. Wejdź w zakładke szukaj i wpisz słowo "keyloger" czy "jak nie dać sie oszukać" czy coś z tych rzeczy, pamiętaj: Kto szuka ten znajdzie!

@edit

zapomniałem powiedzieć co znajdziesz w tym poradniku... :rolleyes: w tym poradniku będzi pisać jak usunąc owego keyloggera.

@edit 2

Już wiem juz wiem! Wpisz w wyszukiwarce na forum "Jak usunąc popularnego keyloggera" albo znajdź w działe Poradniki, pozdro!

@edit 3 - to już ostatni

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28771&highlight=popularnego+keyloggera - prosze oto poradnik, z pomocą którego usuniesz te ścierwo.

Pozdrawiam

Ober Caster

Guildmage
27-11-2008, 21:39
Wiesz jeżeli masz AVASTA... to bardzo prawdopodobne.. ja nie mogłem nawet net soccera sciagnac albo prawidłowo odpaliĆ blackd.. avast czasami za dużo widzi..

Wiliks
28-11-2008, 09:49
Start -> uruchom -> msconfig znajdź tam tego wirka i wylacz.

Ale jeżeli włacza się on tylko wtedy, gdy włączasz Asparte usuń go.. omg.

Arigori IksDe
28-11-2008, 12:25
jesli to jest ten key o ktorym mysle to zmien po prostu na inna przegladarke, powinno zadzialac bo niektore key przesylaja dane tylko przez internet explorer