@kanalia wulgaris
27-11-2008, 20:02
Zastanawiacię się pewnie dlaczego akurat z gościem co ma 200+ level ponieważ jest to ciekawy chłopak bardzo inteligętny
Kanalia Wulgaris
Asmaxx
Witam i odrazu pytanie czy mogę z tobą przeprowadzić wywiad.
Tak oczywiście z miłą chęcią
Więc zacznijmy ile masz lat co robisz w wolnych chwilach i gdzie mieszkasz.
Mam 16 lat mieszkam w łomży a w wolnych chwilach spędzam czas albo tibia albo koledzy rozrywka.
Dobra to pytania wstępne mamy ze sobą. Przejdzmy teraz do spraw ots. Jaki masz level nick już znamy i profesja.
Dobra powiem wam mam 209 level knight nie chcę mi się za bardzo grać.
To co ty robisz na APO
Siedzę i patrze się w pixele oraz siedziałem na Forum ale dostałem bana
Uchylisz nam za co bana dostałeś
Za to ,że chciałem odejść z FORUM i obrazilem GM może ktoś mnie pamięta Scylla xD
Niestety ja nie kojarzę ale wrócmy do OTSA masz jakiś wrogów na serwerze.
Tak mam wrogów jak i inni ich mają napewno GLIDIE typu Krs i NLN ponieważ to banda dzieci neo którzy tylko wyzywają po rodzicach.
Dobra a teraz pytanie związane z OTS co myślisz o COD nowej wyspie dla pacc oraz o tibi 8.31
Siedzę czasami na forum i ostatnio czytałem troszeczke że Po wprowadzeniu Cod Tygrys i Mortiis zaczeli pracować nad tibia 8.31 a co myśle o COD dla mnie to jest jedna wielka żednada ponieważ mogliby coś dla FACC zrobić.
Dobra koniec wywiadu kogoś chcesz pozdrowić
Oczywiście
1. Wszystkich GM
2. SIEBIE
3. WAS
4. WSZYSTKICH KTÓRZY LUBIĄ SCYLLE
a tak pozatym Scylla xD nie wraca już nigdy na forum nie płaczcie i prosze was nie piszcie komętów pffff won noobie albo coś w tym stylu
PROSZE O PRZENIESIENIE DO WYWIADÓW POMYLILY MI SIĘ DZIAŁY
Kanalia Wulgaris
Asmaxx
Witam i odrazu pytanie czy mogę z tobą przeprowadzić wywiad.
Tak oczywiście z miłą chęcią
Więc zacznijmy ile masz lat co robisz w wolnych chwilach i gdzie mieszkasz.
Mam 16 lat mieszkam w łomży a w wolnych chwilach spędzam czas albo tibia albo koledzy rozrywka.
Dobra to pytania wstępne mamy ze sobą. Przejdzmy teraz do spraw ots. Jaki masz level nick już znamy i profesja.
Dobra powiem wam mam 209 level knight nie chcę mi się za bardzo grać.
To co ty robisz na APO
Siedzę i patrze się w pixele oraz siedziałem na Forum ale dostałem bana
Uchylisz nam za co bana dostałeś
Za to ,że chciałem odejść z FORUM i obrazilem GM może ktoś mnie pamięta Scylla xD
Niestety ja nie kojarzę ale wrócmy do OTSA masz jakiś wrogów na serwerze.
Tak mam wrogów jak i inni ich mają napewno GLIDIE typu Krs i NLN ponieważ to banda dzieci neo którzy tylko wyzywają po rodzicach.
Dobra a teraz pytanie związane z OTS co myślisz o COD nowej wyspie dla pacc oraz o tibi 8.31
Siedzę czasami na forum i ostatnio czytałem troszeczke że Po wprowadzeniu Cod Tygrys i Mortiis zaczeli pracować nad tibia 8.31 a co myśle o COD dla mnie to jest jedna wielka żednada ponieważ mogliby coś dla FACC zrobić.
Dobra koniec wywiadu kogoś chcesz pozdrowić
Oczywiście
1. Wszystkich GM
2. SIEBIE
3. WAS
4. WSZYSTKICH KTÓRZY LUBIĄ SCYLLE
a tak pozatym Scylla xD nie wraca już nigdy na forum nie płaczcie i prosze was nie piszcie komętów pffff won noobie albo coś w tym stylu
PROSZE O PRZENIESIENIE DO WYWIADÓW POMYLILY MI SIĘ DZIAŁY