View Full Version : Loteria zako?czona! - wyniki.
Dziś (tj. 28 listopada 2008r.) o godzinie 14:00 loteria została zakończona!
Zwycięzcami zostali:
1 miejsce: Fryc sor - kupił/a 34 losów
2 miejsce: Scaiter - kupił/a 5 losów
3 miejsce: Lucaseq - kupił/a 31 losów
Osobą, która kupiła największą ilość losów (bo aż 140!), jest Yakapushi. Otrzymuję on nagrodę pocieszenia w postaci 30 dni Premium!
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!
Tym którym nie udało się nic wygrać, zapraszamy aby spróbowali szczęścia w przyszłych loteriach. Może jednak szczęście uśmiechnie się właśnie do Ciebie?;)
Pozdrawiamy!
Ekipa APO
Rook.Men.Mariusz.
28-11-2008, 14:13
wow,nie wygrałeem ://///
Gz dla winnerow.
Zaxu$ <3
28-11-2008, 14:14
Fajnie, że już koniec. Szkoda że nie zdążyłem wbić 100 lvl tak to bym wysłał losy. Pech :D
Gratuluje ;) Ja wysłałem jeden i nadal będę próbować x) Jest OK, jeszcze raz gratuluję!
Gratuluję zwyciężcom. Co można powiedzieć jeszcze ? Więcej takich loterii ^.^
Gratulujęę wszystkim zwycięzcom! Ale koleś nie myśli, 14kcc na loterie, dorzucił by 5 i miał by klapy.
; ))
Gratulacje dla zwycięzców loterii. A ja znowu "gówienko" wygrałem ;<
Może mi się poszczęści w następnej loterii ;]
Bastek10
28-11-2008, 14:43
Osobą, która kupiła największą ilość losów (bo aż 140!), jest Yakapushi.
Ten to już naprawdę nie ma co z kasa robić;>
Ale i tak trzeba pogratulować zwycięzcom
Wielkie GZ
Pall Posion
28-11-2008, 14:57
Gratulaje tym razem sie nie udało może następnym ale wątpie szczęścia nie mam
ninja roukenon
28-11-2008, 15:05
Dziś (tj. 28 listopada 2008r.) o godzinie 14:00 loteria została zakończona!
Zwycięzcami zostali:
2 miejsce: Scaiter - kupił/a 5 losów
No to ja zgarnolem 2 miejsce :D Pierwszy raz wygralem na loterii a tu na grubo 2 miejsce
xD Lukki xD
28-11-2008, 15:47
3 miejsce: Lucaseq - kupił/a 31 losów
Ekipa APO
JEJEJJEJEJ! xD
Hahahah nie gram na APO i myślę co mam zrobić z 6kcc na postaci i patrze loteria! Wysłałem dla jaj 31 losów i jest! zwróciła się 1/3 ale co tam :D ważne 45 dni pacca! :D
Gratz Krzysiu :] I wszystkim zwycięscom, ale szczególnie dla Scaitera xD
Orange CooL
28-11-2008, 16:36
O ja pierdole 30 sc poszlo sie jebac i huj dajcie warna ;<
Nigdy nie miałem szczęścia do tych loterii i chyba tak zostanie ; ) Gratulujemy zwycięzcom.
Exevo knight
28-11-2008, 21:23
Haha wykupił 140 głosów i otrzymał tylko 30 dni pacc ;/ Przecież to jest nie opłacalne jak nie wiem.
Dexter Rook Sorcerer
28-11-2008, 22:17
Naprawde gratuluje zwycięzcom.
Troche współczuje Yakapushiemu bo wysłał 140 losów i wygrał 30 dni pacc ale ważne ,że próbował.Więcej takich loterii.
pozdrO
Dexter
@up/2x up
Może i wysłał 140 losów. Ale chyba lepsze te 30 dni pacc, niż nic - prawda?
Równie dobrze mógł nic nie dostać. A te 30 dni pacc, to taka nagroda pocieszenia ;)
Hehe szkoda ze ja nic nie wygrałem :p no trudno to tylko gra nie dam 14kcc jak inni
Pogromca Tarina
29-11-2008, 10:51
Gratuluje Yakapushiego, w końcu to moja stara postać, sprzedałem ją na 535 lvlu. Widzę, że nowy owner faktycznie nie ma, co robić z kasą ;DD
yakapushi
29-11-2008, 12:21
Czytając niektóre komentarze na mój temat aż chce mi sie mówić .............
ale odpowiem że brałem udział w loterii pierwszy i ostatni raz. Nie chcę słuchać znowu głupich uwag na swój temat.
Czytając niektóre komentarze na mój temat aż chce mi sie mówić .............
ale odpowiem że brałem udział w loterii pierwszy i ostatni raz. Nie chcę słuchać znowu głupich uwag na swój temat.
Głowa do góry!, krytycy zawsze będą i zawsze wtykają nos w nie swoje sprawy loteria jest dla każdego i ze ktoś pisze ze nie masz co z kasa robić i inne to trudno... powinny za takie coś być warny nie wiem co Tygrys robi za zniewagę kogoś nic niema. puszczaj dalej lossy i nie patrz na komentarze. !
P.S Moim zdaniem głupie jest to że na stronie jest pisane kto najwięcej puścił losów a jeśli nawet to za zgoda gracza czy zezwala na pokazanie jego nicku że to właśnie on puścił dana liczbę lossów. a jeżeli już coś takiego ma być to za wszystkie negatywne komentarze warny albo bany na IP
pzdr.
masterdavcio
29-11-2008, 21:12
Gratuluje wszsytkim zwyciezcom a poslac 140 losow to juz cos :P no coz ja sam poslalem jednego losa ale na pewno wezm uzial w innych loteriach o to sie nie trzeba martwic :P
Shit ja nigdy nie mam szczescia w tego typu loteriach :/ kupuje po 10/20 losów i nic załamałem sie xd
Heroes Rooker III
30-11-2008, 01:10
BARDZO ŁADNIE WAM IDZIE !!
I Gratulacjię zwycięzcom , oby tak dalej :)
No niestety nie udało mi się nic wygrać ^^ Zresztą tak myślałem :P
Może powiedzie mi się następnym razem. Gratuluję zwycięzcą oraz pocieszam przegranych :D.
Marcin <3
30-11-2008, 15:03
Gratuluje zwycięzcom. Sam wysłałem 1 losa. No cóż nie udało się wygrać, może następnym razem ;P.
Przekliniak
30-11-2008, 15:54
No i nie wygrałem no cóż następnym razem może się uda ; p Może ;p
Sir Robin
01-12-2008, 11:34
@yakapushi
Oni ci po prostu zazdroszczą tej kasy :D Bo takiej nie mieli i nigdy nie będą mieli :p
@topic
Gratuluję zwycięzcom :) Jak wbije 100lvl może wyślę parę losów w następnej loterii.
Fajnie, że już koniec. Szkoda że nie zdążyłem wbić 100 lvl tak to bym wysłał losy. Pech :D
A masz tyle kasy? xD
@Topic
Ja kupilem symboliczne 2 lossy no i jak widac niemialem szczescia ;p
Pozdro dla tych ktorym sie poszczescilo <3
Shadreet
01-12-2008, 15:50
A tak w ogóle to powstał już ten domek na pacc dla zwycięzcy? W ogóle odezwał się zdobywca głównej nagrody?
Grtatuluje zwycięzcą :) Nawet fajny domek wybudowali Fryc sor'owi :D
Szkoda ze ja nie wygrałem ;/
Anty KRS
02-12-2008, 20:23
nie puszczam nigdy juz losów
szkoda kasy na to !!!!!! :mad:
gratz dla noobow ktorzy maja farta
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.