PDA

View Full Version : T?o na napisach pod ikonami ;/

Sea Ranger
28-11-2008, 16:35
Już od dawna mam z tym problem... coś zrobiłem i teraz tam na napisach pod ikonkami mam tło... panel sterowania/System/Zaawansowane/Wydajność/Ustawienia/Użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu - nie działa, ściągnąłem TransDesktop no i... nie było już tego tła ale później wyskakiwał jakis komunikat żeby się gdzieś zarejestrować, a jak chciałem się zarejestrować to pisało że czegoś nie może odnależć ;| Macie jakiś inny sposób żeby pozbyć się tego tła z napisów ? Mam nadzieję, że zrozumieliście bo trochę pomotałem Xd
@Edit - Ok, już rozwiązałem problem trzeba było: PPM na pulpit Właściwości - Pulpit - Dostosuj Pulpit - Sieć Web, w sekcji strony sieci Web usunąć pozostałe i wybrać Moja bieżąca strona główna.
Można zamknąć ;]

gupi sempacz <3
28-11-2008, 17:19
Nie rozumiem :o

\/
Ja też. :/

Jesus
28-11-2008, 17:20
Nie rozumiem :o

Ja nie rozumiem twojego idiotyzmu. :F

Zmień tapetę .

Jaros Jaroz Jaro
28-11-2008, 18:32
A ja cie rozumię..lecz to "panel sterowania/System/Zaawansowane/Wydajność/Ustawienia/Użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu" jest jedyny sposób żeby to zlikwidować.... u mnie też to niechciało się ustawić...

Dowiedz sie na innych forach... nie bd pisał tutaj jakich bo warna dostane za reklame... Ale napisz na PW to ci podam linki do dobrych 4um.
Tu sie takich rzeczy niema co pytać ;p bo i tak 95% forumowiczów to jedna wielka "Tibia" ;o

[Nie KOMENTOWAĆ MOJEJ WYPOWIEDZI]

rzet xD
28-11-2008, 19:05
@up

a bede chuj i skomentuje ! xD

Twoja wypowiedz jest bardzo mądra bo gdy chciałem odciągnoć troche tibijczyków od tibi do liero/soldata to dostałem warna i skasowali temat więc na tym forum to nic nie możne chyba jedynie lizać dupe modkom

@topic

Polecam to co jesus zmień tapete

@Moderatorzy

aa wykapslowałem was dostane warna :) ?

Bull aka Bullet
01-12-2008, 18:15
rzet xD
co twoja wypowiedz miała na celu nie wniosła nic mądrego do tematu
@topic
możliwe ,że system raportuje wszelkie akcje i tę akcje akurat blokuje nie wiem czy dobrze ciebie zrozumiałem.