View Full Version : UH i War Wolf.
Sea Ranger
28-11-2008, 19:32
No więc... mam tu takie dwa małe błędy że orc na war wolfie jak stoi prosto to trzyma halberda w lewej ręce, jak stoi na prawo to trzyma w prawej ręce, w lewo w prawej ręce i do tyłu w lewej ręce.
http://i34.tinypic.com/1z50wo9.jpg
I jeszcze jedno... od kiedy tu gram (Ponad 1,5 roku), to zawsze to było. A więc: Jak trzyma się UH'a w tym miejscu (Od kiedy tu gram to tam trzymam uha), to jak się on skończy albo się go zdejmie to gaśnie utevo gran lux, nie wiem czy to błąd czy to specjalnie, ale czasami jest to uciążliwe.
http://i36.tinypic.com/28s6anb.jpg
@Edit - No nie przeszkadza, ale zawsze błąd ;P
@DannRook - Acha, mam knightem trzymać tam strzały ? poprostu mi wygodniej się uhać z tamtego miejsca.
BiałyDaroBanned
28-11-2008, 19:38
No z tym uhem to już tak dawno było powinni to poprawic ale .....
A z war wolfem to nieduży bug więc chyba nieprzeszkadza nie?
Jaki problem tam dac cos innego?
Ja trzymam tam zegarek a uhy w bp,
Lepiej z bp sie uhac niz z pojedynczego uha, ale swoja drogą mogli by zrobic to żeby utevo lux nie gasło jak sie uh skonczy.
silver ghostek
28-11-2008, 20:33
To z orcem to wg ciebie bug ta? To gz...
Lost Girl
28-11-2008, 20:43
Z tym orcem to było gadać do cipsoftu zaraz jak zrobili tibie 7.6 Bo myślisz, że teraz Mortiis będzie się męczył z tym outfite bo Tobie to przeszkadza ;> No i z tym uhem to nie sądze, aby Ci to aż tak bardzio przeszkadzało. Many nie masz na utevo gran lux?
DannRook
28-11-2008, 20:45
Każdy potwór tibiijski przekłada broń, zależy z której strony stoi.
Wyjątkiem jest chyba tylko Ferumbras, choć mogę sie mylić.
Co za idiota trzyma uha w miejscu na strzały?
Co za idiota trzyma uha w miejscu na strzały?
To ek wiec moze trzymać co mu się podoba ;|
No i z tym uhem to nie sądze, aby Ci to aż tak bardzio przeszkadzało. Many nie masz na utevo gran lux?
Jak trzyma się UH'a w tym miejscu (Od kiedy tu gram to tam trzymam uha), to jak się on skończy albo się go zdejmie to gaśnie utevo gran lux, nie wiem czy to błąd czy to specjalnie, ale czasami jest to uciążliwe.
Czytanie ze zrozumieniem Lost Girl .
Napisał ze nie przeszkadza mu to ale wkurwia go.
Tak samo z mieczykiem ma outfit ziomka na paccu z mieczykiem.
Takie uroki Tibi 7.6 :).
pozdro :p
~GrulixBaned
28-11-2008, 22:12
Tak jest i tak "cipy" zrobili już. Jeśli chcesz inaczej to musisz edytować swojego clienta. Z tym uhem to już dawno wiedziałem. Nie lepiej go w bp trzymać? To jest takie coś jak ściągasz bohy znika Ci hase/strong haste. Gdy zakładasz je też Ci znika haste/strong haste. Więc musisz jeszcze raz użyć czaru.
Bardzo Dobrze to zrobiłeś Wielkie gz sam nie wiedziałem ze jest taki bug :p
Taki se pazdzioszek
29-11-2008, 10:31
War Wolfa nie da rady poprawić, ale uha jak najbardziej.
Mnie również zdziwiło, że uhasz się z m-ca na strzały. :p
Jeżeli uważasz, że z tym utevo~ jest to uciążliwe, to napisz do Mortiisqa na maila. :<
Na rl też tak masz. Np z norsemanem. Mnie to wkurzało jak grałem na WypasOTS i miałem ten addon :F. Idę i zmienia rękę, w której trzyma tą włócznię . xd
Z tym war wolfem to tak samo jak z szabelką w assasin outfice na rl
Lechista92
30-11-2008, 10:54
Z wyglądem napewno nikt tego nie bedzie poprawiał.
Ale z tym uhem to mógł by ktoś to poprawić.
# Down
Jak ze wszystkim :rolleyes:
Powinni naprawić to już dawno ale coś się nie zabierają zbytnio
Guildmage
30-11-2008, 13:15
Z tym uhem to było od dawna to nawet chyba było już na forum.
Tak samo jak włączysz utani gran hur i od razu po tym ściągnij bohy i też znika ..
a war wolf to juz tak jest..
Na rl też tak masz. Np z norsemanem. Mnie to wkurzało jak grałem na WypasOTS i miałem ten addon :F. Idę i zmienia rękę, w której trzyma tą włócznię . xd
BO TAM SĄ WSZYSTKIE OUTFILTY. to jest enfo dla urozmaicenia dali.. :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.