PDA

View Full Version : Seviper RS!

Fraelek <3
28-11-2008, 23:39
Ta czesc mozna pominac, same pieprze*ie... Nudno w domu te sprawy.

A wiec ^^ :

Jak to ja [czyt. Seviper] postanowilem troszeczke znubczyc chara :D, a ze szybciej robie niz mysle, to wyszlo tak, ze zaje*alem Houpa [czyt. 750 rp] bez wolnego fraga :] [do wolnego brakowalo 20 min ^^].

Jak to bywa z braku fragow, wbilem sobie (bardzo inteligetnie) rs'a.

A ze 1300+ ek z rs'em i nawet fajnym eq, czesto sprowadza na siebie duze zainteresowanie pro iful game'ruff ktorzy chetnie by mnie udupili.
To bardzo inteligetnie stanalem w miejscu, i czekalem....
A czekalem na kumpla ktory zabral by mnie moje pro iful eq. [pomijajac ojebanie mnie].

Jakies 30 sec bo wbiciu rs'a, dotarly do mnie prv czy na prawde owego rs'a mam ^^.
Jako czlowiek zaradny odpowiedzialem ze tak.

40 sec od rs'a, lecialem pro iful m clickami na senje.

50 sec od rs'a, czekalo na mnie jakies 20 osob. Kazdy liczac ze jestem takim pojeb*m ze mam na sobie full eq, stoje na srodku miasta, i czekam az ktos mnie udupi.

1 min od rs'a, moja sytuacja sie znacznie pogarsza ^^

Nie dobra, koniec pieprzenia...

Wygladalo to tak, ze zajeba*em jakiegos gostka bez fraga. Potem szybko oddalem kumplowi eq. nastepnie spierdoli*em na senje na zamek.

Potem juz kumpel mnie trapnal. a dalej juz kazdy wie co sie stalo... Zlecialo sie w choo* psow... Kazdy myslal ze ja zadnych kumpli nie mam..

Uhy te sprawy....

W koncu jednak dzieki moim zajebiscie lojalnym bro & sis jakos przezylem ^^.

Psy sie zasapaly, zadyszki dostaly.. w sumie stracili wiecej kasy niz ja :D.

A najlepsze jest to, ze podczas calego rs'a, NIKT ani RAZU mnie nie walna.. pomijajac GFB Riliska...

Ps... Przysralem troszke.

Pare ss'ow, zeby odtworzyc realizm i powage sytuacji ^^

http://i34.tinypic.com/hwg4uq.jpg
http://i33.tinypic.com/noiwjk.jpg
http://i36.tinypic.com/6r3a86.jpg
http://i36.tinypic.com/10pr3pz.jpg
http://i36.tinypic.com/2vdhf6t.jpg
http://i33.tinypic.com/2qbyoa0.png
http://i38.tinypic.com/2r70ach.jpg
http://i36.tinypic.com/ot0zzs.jpg
http://i36.tinypic.com/t5n1vp.jpg

Paru osob naleza sie pozdrowienia ^^:

Bulii - ;* ;* =** Dziekuje Ci za pro siochanie ^^ ;* (i za obstawe tez ^^)
Doon Teal - Glownie dzieki Tobie TO wszystko sie udalo ^^ =** ;* Fajnie miec poczucie ze mozna komus zaufac, i potem ten ktos nie ojebie Cie z klap.. [bez zadnego podtekstu..]
Paulina [Horus] - ;** Dziekuje za wsparcie ;] Glownie pomoc mentalna. nie oceniona =**

Budzok - ^^ =**
Zarexoholik - ;** Cisnij Abu ^^ Dzieki za pomoc =** pomoc bez cenna ;]
Styler - ;** Spotkamy sie w Lbn? ;D
Azeff - =** Jeszcze potepimy Nln... ;*
Etabex Ossia - ;** Dziekuje ^^

Pozdrowienia specjalne ;D
Serafin - ;** Za wsparcie mentalne... Bardzo mentalne..

A teraz dla reszty lapsuff, ktore nie wpadly na pomysl, zeby ujebac siocherow/uherow Doon'a...

Icdzie f p*zdó : <

Bless <3

Aska
28-11-2008, 23:49
Noo gz sevi ;DDD xD pro iful ? :D:D lol xDD i tak wymiatasz xDD No i oczywiscie Ty miales szczescie ze nie padles a mnie na rs pies ubil no no no xDD dobra nie rozpisuje sie zabardzo haha xD papa ;*

Àrmia Fansite
29-11-2008, 00:08
Gratuluję wspaniałych przeżyć w grze. Jak zostaniesz ojcem będziesz miał co opowiadać dzieciom. Bogate życie.

silver ghostek
29-11-2008, 07:42
Haha... Niezla beka xd
Ale ja chyba jestem slepy... xd Na 1 ss'ie nie masz rs ale Rilisek ma yellow xD
A tu jeszcze jeden ss ode mnie ;d
http://i36.tinypic.com/219uyaq.jpg
Pozdro :)

Demiz
29-11-2008, 10:09
Destroyer Pall zostal nie pozdrowiony ? :( no nic, ale twoje zadymy mi sie podobaja i chuj.

~Johny.
29-11-2008, 10:52
Hmm'yh .

Horus - Paulina ^^ .

Nawet jej facet, potwierdzi ze to Trans(Baczeq potwierdzi).

Jak i ja to potwierdze. :)

Co do tematu, ojeju prawie wszystkie pixelki mi wypadły...

Ojeju miałem truskawke nad swoim nickiem.

Podniecasz się jak Orka, gdy siochaja ja na pk .:)

Szkoda, ze nie padłeś.

Aversus
29-11-2008, 10:57
Nioo :D Sweet trap. Przepraszam ze mnie nie bylo, ale nie mialem czym przyjsc :( Nie loguj sie przez miesiąc to o Tobie zapomną :D Pozdr from Serafin :***

~Paso~
29-11-2008, 10:57
Zal na 1 czy 2 Ss Widac CaVE bota zal.pl Mi Cie boter!!!

Guzek
29-11-2008, 11:02
Armia
Haha twoje teksty mnie rozwalają xD

Bociarz, bociarz! xD jak już bota używasz to przynajmniej zakryj wszystkie paski na wszystkich ss'ach.

Muflon
29-11-2008, 11:02
Allegro w akcji
Żenada
Chciałes sie popisac nowym charem?
Cos Ci nie wyszło...

Mortalix
29-11-2008, 11:22
BuAhaHaHaHaHaHaHaHaHaHaH!
Rozpie****ileś mnie chłopcze! ;}

Zlecialo sie w choo* psow... Kazdy myslal ze ja zadnych kumpli nie mam..
Sam jesteś pies to po pierwsze; }
No i bardzo fajnie, że masz kumpli ;d!

Psy sie zasapaly, zadyszki dostaly.. w sumie stracili wiecej kasy niz ja :D.
A wiesz dlaczego? xd
Każdy z nas chciał zobaczyć jak dziecko z allegro traci 7+ lvli :}

A co do tego, że nikt Cię nie bił to pomyśl debilu... jak można bić psa który zamknął za sobą drzwi na trapie? ;d hęęęęęę?;}

Reasumując poćwicz PvP i nie jaraj się tak rs'em ;d

PS. Niech żyje ALLEGRO!

kruszynka
29-11-2008, 11:28
nei znubiles chara alez skad ;] bardziej to widac jaki z ciebie idita ; ] kogo to wisi oj horus jak to trans buli kutas hmm kto jeszcze ? budzok lama serafin tez hmm zaufac komus ? i zostac wyjebanym co pewnie nie dlugo sie stanie z toba a przeciez nie wierzysz w przyjazn?
zal zal zal idz jaraj sie dalej ze trapneli cie na rs i nie padles i jakie por ivul eq masz

Muflon
29-11-2008, 11:30
nei znubiles chara alez skad ;] bardziej to widac jaki z ciebie idita ; ] kogo to wisi oj horus jak to trans buli kutas hmm kto jeszcze ? budzok lama serafin tez hmm zaufac komus ? i zostac wyjebanym co pewnie nie dlugo sie stanie z toba a przeciez nie wierzysz w przyjazn?
zal zal zal idz jaraj sie dalej ze trapneli cie na rs i nie padles i jakie por ivul eq masz

LOL!
Leże wez słownik do ręki albo wylootuj go sobie w tibii : <

gupi sempacz <3
29-11-2008, 11:35
@up
Jedno mi powiedz pizdo..
gdzie widzisz blad ort?
ja widze kilka literowek to wynika z szybkiego pisania..

@topic
n/c

thx za klapy

chcialem dodac za Doon to pies bojacy sie na solo z 30 lvli mniejszym knightem, po czym odpalam pk
wbija w pz puszcza spama smiechowego i wola psy.

AHA

btw. jeszcze raz thx za klapy! ;D

kruszynka
29-11-2008, 11:59
LOL!
Leże wez słownik do ręki albo wylootuj go sobie w tibii : <

wow mistrz ta literkowki sa sa bo nie patrze czasami na klawe pro ivul sie odezwal jak kogos oskarzasz o bledy to zacznij od siebie piszesz "wez" a po chwili " ręki " a oj chyba polskich znakow nei znasz bo pisze sie "weź" ojc duzo pierodolisz o niczym czasem blad sie wkradnie i co z tego nie jestem idealny i nie musze znac caleko slownika poprawnej polszczyzny i ortograficznego idz bron sevipa to twoj ziommek pomaga jak rs znowu wbije i fdarmazony bedzie pierdolil na forum jaki to on nie jest ;]

Fraelek <3
29-11-2008, 12:17
^^

caleko

@Kruszynka

Ten rozowy napis na samym dole jest tez do Ciebie ^^

@Off.

K*rwa... Cofka... A juz rs'a nie mialem..

@~Sempacz

Powiedz mi, jak mozna ojebac tak dobrego kumpla? 0.o
Po kazdym moglem sie tego spodziewac ale nie po Tobie.. Miales okazcje zajebac mi mm, klapy i pande...

@~Paso~

EIOHAoheaOHEAOHEAeh.... Stary, pocwicz... to jest CfosSpeed.. program przyspieszajacy przepustowosc lacza... i tu tylko 1 ss jest moj. i to z tibii cam ng.

*^Fran3q^*
29-11-2008, 12:19
To ze krusz popierdala na klawiaturze usprawiedliwia go do jebania literowek i ch*j. Co do rsa to sie popisales ale uwierz ze wieksze widowisko i zainteresowanie wokol twojego tematu istnialoby wtedy jakbys padl xd Pozdro i do nastepnego rsa.

gupi sempacz <3
29-11-2008, 12:20
@2xup
to Ci sie nalezalo, ojebales duzo ludzi
musial ktos Cie ojebac.. ; ]
Hunter, ojebales go na pande i sie nie przyznales
chcialem kiedys zebys mi pozyczyl sl pisales ze nie masz na sl
a dostalem wiadomosc od **** ze masz 20k cc z Seviego
przynajmiej mogles pozyczyc przeciez to 1 sl
zawsze jak padles to odwlekales potem Ci oddam, potem Ci oddam, i to wlasnie bylo najbardziej zajebiste z Twojej strony. Myslalem ze Jestes inny, mylilem sie, mialem do Ciebie szacunek ale chuj. Juz nie mam

cze.

Fraelek <3
29-11-2008, 12:23
@Sempacz

Ojebalem tylko 1 osobe ^^

Zawsze Ci dawalem.. pozyczlaem.. te 5 sc tez..

Zawsze Ci pomagalem.. ale ch*j. Nikomu nie mozna w pixelach ufac.. Doon to jakis wyjatek ze mnie nie ojebal.

gupi sempacz <3
29-11-2008, 12:25
@up
No własnie, a ta 1 osoba byla
moim qmplem, i to zajebistym.
Ostatnim razem, yhym jak juz mialem Seviego
a na Vraelu oszczedzales zawsze musiales miec o xxk cc wiecej
pierdole. Jebie mnie juz nasza przyjazn.

cze.

@edit
mialem jeszcze ochote Ci oddac te klapy
ale nie oddam, sam nie wiem czego.

Fraelek <3
29-11-2008, 12:28
@up. No jebie Cie... Dostales klapy, i teraz mozesz kupic sobie jakiegos 800+ lvl za Grass'a i Moje Klapy..

pspsps.. Jakbym wiedzial gdzie mieszkasz, to bym Ci wpierdolil ; |

@edit.

Watpie zebys oddal.. Szybko podjales decyzje zeby mnie ojebac... nigdy by juz nie bylo tak fajnie jak za dawnych czasow..

gupi sempacz <3
29-11-2008, 12:32
Tych klapow juz nie mam z wiadomych przyczyn,

wpadaj

masz w archiwum z naszymi rozmowami moj adres
zapraszam serdecznie

@edit
dobra pierdole, urwalo sie i chuj
koniec rozmow

cze

Fraelek <3
29-11-2008, 12:35
@up
Reinstalowalem Windowsa.. Mozesz jeszcze raz serdecznie podac. na prv, gadu...

kruszynka
29-11-2008, 12:43
ojojq blad wow i co z tego ? mowilem nei jestem idealny a ze blaedy wale i tak mniejsze od sredniej apo ; ) mistrzu najwiekszym twoim bledem bylo przywitanie sie na forum "czesc to ja kupilem chara na allegro i jestem new ownerem ale jak cos to meni nei wyzywajcie ok? bo ogolnie jestem spoko i wytykam tylko innym bledy a sam jesteme por ivul idealny " dla mnei byles nubem od kiedy masz tego chara ;) po znajomosci ni ebilem na pk ciebie iech te twoje boskie pvp : ( z czasme sie zmienia zdanie z nuba awansowales na pizdeczke ; ] to tyle wbijaj dalej rs fraguj twoje kochane nln do ktorego doszedles bo cie jechali oj zal bol rozpacz

Undead Pall
29-11-2008, 12:46
up nigdy nie bedziesz Pink Masterem xDDDDD!!!!

Gz podpisu :) ty do nln?? haha jaki pies ;ss myslisz ze cie ktos tam lubi?? hAUShUAShSAUHASuHAsuASHUASH smiszny jestes piesq :) kruszynka dobrze mowi allegro kid i tyle ;s rs?? szukasz kolegow?? na popis rs wbijasz?? haaah xD to powodzenia

.Artas.
29-11-2008, 13:33
13:24 Seviper - delete za bot
Smutne. :mad: Na darmo go dostałeś.. :<< Już sobie nie pograsz.. XD!

Ober Caster
29-11-2008, 13:33
13:24 Seviper - delete za boty

dziękujemy za gre :*

http://www.armia.toproste.pl/search.php?name=Seviper :PP

Adzik
29-11-2008, 13:37
Widać, że bot. Zakrywa pasek zadań i tam gdzie jest ikonka od bota, a na screenie na tylko manasy otwarte więc?... A teraz delete dostał za bota. HahahahHAHAHAahHAHA!!! Postać Seviper nie istnieje! Wpisujcie miasta smiejące się z Sevipera. Chełm xD

Rokix
29-11-2008, 13:38
Katowice Xddddddddddddddddddddd Papapa Nooobieeee

.:Speed Fireman:.
29-11-2008, 13:38
Ej Kimii jak napisałeś, ze Bulii cię siochała to chodziło ci od Aske czy Pauline czy może o ich brata xd
@Topic
Pro iful jazda
pozdro

Osecik
29-11-2008, 13:41
Dozobaczenia Seviperku :P
Delete za boty hmm :( Smutne

Muflon
29-11-2008, 13:42
wow mistrz ta literkowki sa sa bo nie patrze czasami na klawe pro ivul sie odezwal jak kogos oskarzasz o bledy to zacznij od siebie piszesz "wez" a po chwili " ręki " a oj chyba polskich znakow nei znasz bo pisze sie "weź" ojc duzo pierodolisz o niczym czasem blad sie wkradnie i co z tego nie jestem idealny i nie musze znac caleko slownika poprawnej polszczyzny i ortograficznego idz bron sevipa to twoj ziommek pomaga jak rs znowu wbije i fdarmazony bedzie pierdolil na forum jaki to on nie jest ;]

oj ja tez nie patrze na klawiature jak pisze i nie robie takich literowek nei idita itp.

Fraelek <3
29-11-2008, 13:52
Temat do zamkniecia ^^
Bo sobie za duzo postow jeszcze nabija...

Z/w. Ide sie pociac, tylko znalesc zyletki nie moge... Kupie chyba na allegro..

@Down

Ja widze ze Tobie juz dawno mozg skasowali..

Tyriusz 2.0
29-11-2008, 14:56
UShUShSUshushUhuShSuShSu ale mam polewke z sevipera delete I huj ci w oko !
Spierdalaj stad cieciu jebany.

Annusia
29-11-2008, 16:22
Temat do zamkniecia ^^
Bo sobie za duzo postow jeszcze nabija...

Z/w. Ide sie pociac, tylko znalesc zyletki nie moge... Kupie chyba na allegro..

@Down

Ja widze ze Tobie juz dawno mozg skasowali..

A niech sobie nabijają, to Twój problem? Nie zabronisz ludziom, którym do szczęścia wystarczą cyferki, nabijania postów :). Cały ten temat jest jak dla mnie bezcelowy, kwestia gustu.

Pozdro Anka

@down
Ja tam się nie znam. Jestem na forum apo zarejestrowana od dzisiaj, już dostałam syfiastą wiadomość w związku z byciem trans. Co za ludzie. Więcej niż 60 % męskiej społeczności tutaj pragnie ujrzeć nagie foty forumowiczek, czy to normalne? Rozumiem, że męski narząd płciowy czasem ma swoje potrzeby ale nie do tego stopnia.

Ajckere
29-11-2008, 16:25
A niech sobie nabijają, to Twój problem? Nie zabronisz ludziom, którym do szczęścia wystarczą cyferki, nabijania postów :). Cały ten temat jest jak dla mnie bezcelowy, kwestia gustu.

Pozdro Anka

Licznik postow jest wylaczony.

Gz dla sevipera.xdddd

Guildmage
29-11-2008, 16:29
Twierdzę że żalisz się w tym temacie albo próbujesz zamieszanie wokół siebie zrobiĆ.

Fraelek <3
29-11-2008, 16:39
@Guilmage.

Niom... Zyletki na allegro za drogie..

Master Shidishi
29-11-2008, 16:51
Ahh coz za szkoda tyle kasy wydal na chara :( A tu delete ;< BUAshUBUAhsuHAushuashHU xDD