View Full Version : Strona z bonusami
Witam.Dzisiaj jakiś gracz Kerek napisał do mnie czy wyśle mu 3 sms'y po 1.22zl za 5kcc .Zapytałem sie na co te sms'y są odpisał mi, że na itemy, zapytałem się o strone żeby zobaczyć czy te sms'y faktycznie tyle kosztują.Ta strona to www.edgeots.pl.Są tam jakieś itemy za ktore wysyła sie sms'a i potem dostaje sie kod sms'em i wpisuje sie go w komendzie w grze.Koleś chciał żebym najpierw wysłał 3 sms'y i wtedy mi da kase ale ja się nie zgodziłem zproponowałem mu mój układ śle mu 1 sms'a i daje mi 500cc a potem śle następne 2 i on daje mi reszte.Nie zgodził się więc mu podziękowałem .Moje pytanie jest takie czy znacie taką stronę?? Czy to jest na nasz OTS?? Czy to jest jakaś podpucha, że wysyłasz sms dostjesz kod sms'em wpisujesz ta komende i temy kolesiowi co założył strone wysyłane są pasy inr konta??
.PozrdO.
Lechista92
29-11-2008, 10:29
Najprawdopodobniej te kody są do jakiejś gry online.
Przeważnie są to oszusci i albo nie daję kasy / itemów za wysłanie sms, albo poprostu mówią ze kosztuje 1,22 a kosztuje 10,98. Proponuje nie wysyłać im sms.
To Jest Napewno Pod Pucha Nie Waż Sie Wchowdzić Na Takie Strony!!!!!!!
Tylko, że już ja wlazłem na tą strone nic mi nie wyskoczyło ani nie potwierdzałem anty-wirus nic nie reagował
Jak koleś zrezygnował z Twojej "pomocy" jak mu zaproponowałeś 500cc teraz reszta po sms'ach to znaczy, że jest tam coś nie tak jak powinno być. ;>
Albo nie ma tyle pieniędzy, żeby Ci później zapłacić.
Lepiej nie wysyłać żadnych sms'ów za itemki bo na 99.9% jest to jakieś oszustwo. Co do tej strony to "nasz" ots nie daje itemków za rl kasę.
Jak ktoś chce mieć itemy w grze za pieniądze z rl to niech więcej informacji poszuka tu: www.allegro.pl
To tyle, baj
Peace...
Ober Caster
29-11-2008, 14:33
To ściema... w grze ni działa taka komenta jak /bonus... nie wysyłaj koleś żadnego smsa związanego z itemkami na APO bo będziesz potem żalować
co do tamtego kolesia to chcial mnie w chu** zarobic ja bym wyslal 3 sms'y a on by mi nie dal kasy
Jaros Jaroz Jaro
29-11-2008, 14:58
Strona wygląda jak cennik. Ale to raczej nie jest do armi...
To czyjaś strona otsa...gdzie noobki robią własnego otsa a poźniej na swoich nic nie wartych itemach zarabiają...takie życie...
Nie wysyłać sms'ów bo każdy oszukuje z tym... No niegdzie można trafić że jakiś ziomek chce sms'a do metina albo cos..to może nie oszukać...ale odradzam....
Ohroniasz
29-11-2008, 15:34
NIE ROZKMINIASZ, ŻE 99.9% TAKICH PRZYPADKÓW TO WYCHUJANIE TEGO KTÓRY WYSYŁA SMS? już lepiej kup sobie na allegro 1kcc za 2zł..
ne wysyłaj sms'ów bo cie wyje.bią.
elo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.