Zaloguj się

View Full Version : Witajcie

Annusia
29-11-2008, 16:54
Doszłam do wniosku, że przywitać się jednak należy. Jestem przygotowana z góry na ataki kapryśnych bachorów. Chcecie - nazywajcie mnie transem, do takich rzeczy wolę zachowywać dystans. Grałam na apo jakiś tam czas, nie lubię się przechwalać, na forum jestem od dzisiaj aczkolwiek brałam aktywny udział w jego przeglądaniu.

Pozdrawiam Anka

@Mulfon

Pod nickiem Pani Ania nie grywałam. Dlaczego zależy Ci na odpowiedzi w tym temacie? Nie można było priva? Słaba jestem w rozstrzyganiu ,,podchodów'':)

@Guildmage
Witam, nazywaj mnie jak chcesz.

@Deduś
Ciekawe założenie, nie spodziewałam się jednak takiej bezprzyczynowej agresji. Chłopcze, rodzice w domu wychowali Cię w takim świetle? Pokaż mamie swój sposób wyrażania się do ludzi. Nie mówię tu o wątpliwościach co do mojej kobiecości. Byłabym ogromnie głupia na siłę próbując udowodnić, że taką jestem. Majora i osób wymienionych przez Ciebie nie znam, widziałam jedynie jego posty nasączone ogromnym prymitywizmem. Przeczytaj owe posty a przekonasz się, że nie są one czystym efektem nabijania tylko zainteresowań.

@Sedan Także witam ale jeszcze nie kocham.

@Deduś
Więc cytuj kochany chłopcze tą wspomnianą przez Ciebie głupotę. Może mama przychodzi jeszcze do mojego pokoju i składa zdania? Byłabym skłonna powiedzieć, że tak jest w Twoim przypadku ale powiesz, że to tym razem ja jestem uprzedzona :). Jak już zacząłeś jakiś wątek to go skończ i cytuj bo mam kompleksy i chcę się z nich wyleczyć ( ironia ). To nie mądre słowa tylko język polski, który na przynajmniej podstawowym poziomie znać powinien każdy. Nie wiem czy wiesz kochany ale swojego stylu pisania jak i mówienia człowiek nie zmieni. Każdy ma swój własny więc nie wiem co chcesz osiągnąć swoimi wielce trafnymi refleksjami :)
Zarzuconą głupotę trzeba uzasadnić. Twoją jest uzasadnić łatwo, strasznie podatny na stereotypy jesteś. Może z Jolą Rutowicz znalazłbyś jakieś porozumienie ale ze mną niestety nie A ja strasznie lubię pisać, niemal nigdy się nie znudzę. Atakuj więc dalej, chętnie posłucham.

I widzisz do czego doszliśmy? W tej chwili Twoje słowa to jedynie puste argumenty, chcesz za wszelką cenę udowodnić swoją wyższość. Mówiłam, każdy ma swój styl, j.polski to nie tylko durne wyklepywanie słów ale uszanowanie kultury, historii w jakiś sposób. Co do refleksji, można zawsze dwuznacznie podejść do tego. W końcu wyrażasz swoją opinię na mój temat, w ogóle mnie nie znając, racja?:)Jak dla mnie koniec tematu, sam się wkopujesz bez sensu wiedząc, że mnie nie przegadasz. Możemy pisać tak godzinami, współczuję jednak Polsce mającej takich ludzi jak ty. Gdzie Ty pracy będziesz szukał? Przyjmą Cię do pracy za głupawe komentarze i dziecięcą postawę? Przywitałam się, wystarczyło powiedzieć cześć i tyle na ten temat. A Ty dopatrujesz się byle czego, musisz w strasznych kompleksach żyć :)

Ah, zapomniałam. Może podaj mi swój adres pocztowy na priva, przyślę Ci parę książek, będziesz wtedy miał jakieś podstawy do oceniania mnie bo na ten moment nie zaszalałeś. No chyba, że do wyrażania swojej opinii wystarczą ci BLZ BLZ , PLZ i inne stwory gatunkowe.
A ty znowu swoje, podaj mi chociaż jeden dowód na to, że dziewczyną nie jestem. Jeśli znajdziesz konkretny dowód, przyznam Ci rację. Ja udowadniać niczego nie muszę, chociaż jestem ciekaw Twojej miny w niedługim czasie. Dziewczyny nie muszą być głupie.
Nie wyrażasz opinii? A jak nazwiesz nazwanie mnie chłopakiem nie znając mnie wcale? Rozumiem gdybyś miał podstawy do czegoś takiego, ale niestety ich nie masz. Pisz co chcesz, koniec tematu. Możesz wrzucać na mnie, robić co chcesz, lubię jak ktoś dostarcza mi powody do śmiechu.
A co do blz , plz i innych tego typu gówienek to wiesz dobrze, że ironizowałam. Dla prostych ludzi są one zbawieniem w sytuacjach gdy nie mają zupełnie nic do powiedzenia. Zwrócenie honoru w takiej sytuacji gdy zacząłeś już na mnie wjeżdżać nie będzie mnie nic obchodziło. Nie powinieneś się już odzywać, po co dalej się kompromitować? Zakończmy tą nudną rozmowę, zgadzasz się? Wiem, że masa napaleńców czeka na forum.toproste na fotki przeróżnych dziewczyn a te nie wytrzymując już tego nacisku po prostu ulegają i dają byle co. Ja lubię śmieszne sytuacje więc trzymaj się (z dala) Dedusiu :)

Widzisz czasem coś łapiesz Deduś. Zmierzałam do tego, że owy internetowy slang jest zdecydowanie prymitywny i nadużywany często by przykryć jakieś braki intelektualne. Tak dla jaj, ludzie starają się być ,,evul koffani i ironiczni jak diabli''
Znowu typowe forumowe gadanie, strasznie ten internet na Ciebie wpłynął Dedusiu. Kto jest tu niewyżyty, kto naskakuje bez powodu na drugiego człowieka, w tym przypadku na mnie? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. Mogę mieć 12 lat(w końcu twoja opinia jest tu znacząca) ale jaki jest w takim przypadku wiek Twój? Nie powinieneś przekroczyć jeszcze magicznej szóstki. Sam siebie okłamujesz, i obiecuję Ci, że w sprawie mojej płci i wieku zdanie zmienisz :) Kocham podsycanie atmosfery

Nikomu kazań nie prawię, Ty jesteś tym jedynym, który zaczął się czepiać mnie bezpodstawnie.
I żeby było jasne, popatrz jaki miły jesteś od początku.

^Deduś: ,,To pewnie Kodex, albo inny idiota... Major poudawał dziewczyne, to teraz każdy jego lizodup tak będzie robił, gud lak.

@topic
Spierdzielaj''
To jest pokaz Twojej kultury na forum, nie znając mnie zupełnie wyciągasz wnioski, obrażasz. Czy tak wygląda początek rozmowy?Zastanów się nad sobą, ja żadnych negatywnych emocji do Ciebie nie żywiłam.

To co mówisz nie zmienia faktu, że jednak obraziłeś mnie bezpodstawnie. To, że inni się podszywają nie znaczy, że robi tak każdy. Po co generalizować jeśli drugiej osoby się praktycznie nie zna? Bo raczej za dużo wiedzy o mnie nie posiadasz. Nie jestem konfliktową osobą ale lubię powyjaśniać między ludźmi różne kwestie, jedni są tacy drudzy inni. Więc te uprzedzenia, którymi się kieruje większość płci męskiej na tym forum dotyczące transów bywają nietrafne. Tylko tyle chcę uświadomić. Pozdrawiam

Tło jest z jakiegoś papieru samoprzylepnego, który znalazłam w pokoju, a obróbka jest ledwo widoczna- tylko te cienie w rogach.

Zaraz wracam, idę ustawić jakieś bardziej awangardowe ujęcie.

@Paulina

Ja zwyczajnie lubię popisać, czasem pokłócić się o bzdety. Dystans wystarcza, traktuje te rozmowy z bachorami z lekkim przymrużeniem oka :) Więc nie masz co się martwić. A co do tej literki a, niech jej brakuje - kolejna rzecz, która będzie budzić kontrowersje. Niech sobie zwą mnie jak zwą, zdjęcia zamieściłam, co prawda zostały one skasowane z rl działu ale nie potrzebuję akceptacji. Przyszłam pomagać ludziom, popisać sobie i zostać tu dla garstki ludzi. W każdym razie dzięki Paula za pocieszenie, jeszcze zdążę zapoznać się z prawdziwymi realiami.

sebo14_92
29-11-2008, 17:18
Witam ;] gralas postacia o nicku Anusia (czy jakos tak ;])?

Muflon
29-11-2008, 17:31
Ty grałes/grałas pod nickiem Pani Ania?
Prosze o odpowiedz w tym temacie.

Ajckere
29-11-2008, 17:42
Eeeeeee ?

Guildmage
29-11-2008, 17:57
Witaj transie ja też jestem dziewczyną i jestem przeciwko podchodom. Też nie reaguje jak mówią na mnie CHŁOP. Też jestem zdystansowany XD

^Deduś
29-11-2008, 18:31
To pewnie Kodex, albo inny idiota... Major poudawał dziewczyne, to teraz każdy jego lizodup tak będzie robił, gud lak.

@topic
Spierdzielaj.

@Edit
Postów dziennie: 29
Hahah : D GZ!
Chodź na skype blx blx.

@Edit dwa!
Hahahahaha! przerażasz mnie : o myślisz, że będzie lepiej postrzegany, jak pierdolniesz taki "mądrymi" słowami, których znaczenia pytasz się matki? daj sobie spokój, chłopcze.
Co do postów- czytam każdy twój post dokładnie i załamujesz mnie głupotą.

@Bossshhh
"Zarzuconą głupotę trzeba uzasadnić." tak? od kiedy? po co mam uzasadniać? poczytaj swoje posty, chłopaku.
"To nie mądre słowa tylko język polski" A ten, w którym ja piszę, to niemiecki? pozdro 600
"wielce trafnymi refleksjami" polecam słownik języka polskiego... nie znasz znaczenia tego słowa.

"Nie wiem czy wiesz kochany ale swojego stylu pisania jak i mówienia człowiek nie zmieni." oj, mylisz się.

I kto tu się "wkopuje"?
Prace? mam już wybraną...
Wyrażam opinię o tobie? oj, znowu ci się pojebało... sprowadzam cię na ziemie, chłopcze!
Myślisz, że przyszedłeś udając dziewczynę i zawojujesz forum? pozdro.

Spoko, jeżeli wrzucisz fotkę z kartką (bez photoshopa plz) to zwrócę honor, a narazie ssij. :]
Od kiedy "blz plz" służą do wyrażania opini/ oceniania?

Dobra, nie było mnie ^^
"Dla prostych ludzi są one zbawieniem w sytuacjach gdy nie mają zupełnie nic do powiedzenia."
I znowu się mylisz! chyba wczoraj podłączyli ci internet, bo nie masz pojęcia o "internetowym slangu" tak więc chłopcze daj sobie już spokój z tym udawaniem mądrego.
Napaleńcy? mówisz tu o 11 latkach? spoko...

A niektórzy używają go, bo lepiej wyrazić dane uczucia... można to potraktować na dwojaki sposób, więc nie wiem o czym dyskutujemy. Ja mam swoje zdanie, a ty swoje ^^ dla mnie jesteś chłopakiem, który ma 12 lat i jest nie wyżyty- zdania nie zmienię.

Podsycać atmosferę? szczerze mówiąc mam Ciebie w dupie :> ale wkurza mnie jak ktoś się mądrzy i udaje.
Tak, naskakuję na ciebie, bo mnie denerwujesz... ^^ przyłazisz- niewiadomo kim jesteś i zaczynasz prawić wszystkim kazania.

Tak? poczytaj swoje posty, to się dowiesz na jakieś podstawie tak piszę... a co do
"To pewnie Kodex, albo inny idiota... Major poudawał dziewczyne, to teraz każdy jego lizodup tak będzie robił, gud lak."
to prawda ;) 9/10 "dziewczyn" na tym 4um to 12 letni niewyżyci chłopcy, tak więc jestem uczulony na ludzi z nickiem żeńskim.

Twoja fotka to photoshop! :]

Ale tak jak samo trzymam długopis... lewa ręką :s

SedaN*
29-11-2008, 18:33
Tez Cie kocham <3

daj gg plx plx plx plx plx plx :<<<<<<

VisekoBanned
30-11-2008, 00:28
Joł ;x

Powiem Ci, że znudzi Ci się to forum, bród, smród i ubustffo.

Nas
30-11-2008, 08:38
#Deduś
Sam jesteś kurwo idiotą, ja do udawania kobiety na DaRuŚ namówiłeś mnie ty xd

Paulina
30-11-2008, 20:33
Widzę, że doszła inteligentna osoba ^^. A więc, ja witam.
Hm, nawiasem mówiąc, nie dyskutuj z osobami "o wyższym ilorazie inteligencji", ponieważ:
a) Złość piękności szkodzi
b) W wieku lat 22, będziesz musiała stosować kremy przeciwzmarszczkowe
[a feee]
c) Porozmawiasz na Skype, dasz zdjęcia a i tak będą się czepiali
d) Dyskutując rozpoczynasz dialog, który nie kończy się niczym miłym a naprawdę wkurza x)

Uwierz, że są osoby w grze [pozdrawiam], które za stanie w domku mają o Tobie wyrobioną opinię i się dowiadujesz, że jesteś "szmatą, kur*ą" i "największa dziwką na APO" <lol2>

Pozdrawiam x)

PS Zapomniało Ci się raz "a" napisać. Popraw, bo ktoś zobaczy i będziesz TRANSEM!

Bull aka Bullet
30-11-2008, 21:14
Pozdrawiam i powodzenia co tutaj więcej powiedzieć

asasaAaaaAAa a dziewczyny to przy garach nie powinny być to tak takim żartem powiedzialem.

RadenS
05-12-2008, 16:54
hmm...

Witam,

Nie mialem przyjemnosci poznac ale mam nadzieje iz taka sytuacja nastapi jak tylko moj ban minie ;]

Co do Twojego wywodu na temat dzieci i idiotow grajacych na tym PSMMO ( jak niewiesz co to znaczy przeczytaj jako OTS ) w calosci sie zgadzam, niestety nie tylko gracze sa dziecmi co jest w pewnym stopniu duzym utrudnieniem.

ALe tak czy inaczej Witam i milej gry zycze;]

GladeQ
05-12-2008, 18:32
No no no ;] Witam :P
Mimo tego, że Ciebie nie znam musze Ciebię przywitać, bo nie widziałem abyś napisała jakiś głupi post :P Xd Mam nadzieje, że Ciebie nie przerazi głupota niektórych ludzi i że nie uciekniesz szybko xD

Pozdro :P

Wiliks
05-12-2008, 18:39
Osobiście oświadczam, iż z Twojego IP zostały założone konta o nickach następujących i podanych niżej.

Polonista
Kodeino

Więc witam transa. Przykro mi, ale udawanie dziewczyny jest przykre. Po założeniu tematu, że ktoś zginął i chciałeś zarobić na tym[Jeżeli oczywiście to było na celu], nie udało Ci się i postanowiłeś założyć konto, tak jak to zrobił Major - transowe. Nie wiem co w tym śmiesznego, ale udawanie na siłę dziewczyny w niczym Ci nie pomoże, przykro mi. W Rzeczpospolitej coś takiego jak 'trans' nie jest szanowane, iż dlatego, że są to napaleni "jedenasto i dwunasto latkowie" lub i osoby z wyższym lub (i) niższym wiekiem mają problemy ze znalezieniem dziewczyny. Przykro mi, ale niestety - zaczęło mnie to wkurzać. :(

Pzdr.

@Kodeino
A czy ja to łyknąłem ? Od początku mi się to nie podobało :]

Arhadus
05-12-2008, 18:41
Żegnamy, nie rób kolejnego konta, bo dalej je zbanuję. Nie tłumacz się, że tamte są brata etc, bo takie bajki możesz wciskać policji. ;-)

^Deduś
05-12-2008, 18:43
Buahahahahahahahahah Miałem Racje ! Buahahahahahahahahahh

Kodeino
05-12-2008, 18:49
HAHAHAHAAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHAHh, większość łyknęła łącznie z panem Crayonem

Swoją drogą szkoda, że moderatorzy ingerują w takie sprawy. Zabawa była i pewnie zamieniłaby się w jeszcze bardziej dynamiczną

Wiliks, 1 owner akuzino zarobił na nitherson, tej emo girl

Za dobrze doprecyzowany regulamin forumowy posiadacie, myślałem, że banan nie przyjdzie. Deduś gratuluję, jako jeden z nielicznych nie łyknąłeś tej bajeczki o mojej kobiecości. Wystarczyło wejść w mój profil by przekonać się jak naiwni są ludzie w sieci. Zabawne, gz gz