PDA

View Full Version : Co o tym s?dzisz ?

<Vetebcio>
30-11-2008, 13:46
Od pewnego czasu nie mam chęci na expienie , nie tylko ja ale inni gracze .
Mógłby ktoś zaradzić jak temu zapobiec i zacząć expić ?

Ps. Nie pisać "To przestań grać"

Ktoś
30-11-2008, 13:57
Nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie expienie wiąże się z ilością loota :D
Jeżeli przez pół godziny nie poleci mi nic dobrego to przestaje expić, bo mi się nie chce i idę kogoś siohać. Później, jeżeli siohanie się znudzi idę expić i znów mam nadzieję "może coś poleci". W między czas patrzę na guild chat(KRS) jeżeli piszą że jest jakiś pk, to idę zabić i jak padnę to mam motywację żeby odrobić kasę xD. Nieraz potrafię biegać po różnych respach ok.1h i szukać dobrego miejsca^^.
Zależy też jaki masz lvl :P Jeżeli masz mały lvl to wiadomo że nie chce się expić, bo jak tu zarabiać kasę? U mnie expienie opiera się szczególnie za zarabianiu kasy :P Chyba że jestem bardzo wkurzony i mam ochotę kogoś zabić, ale na min lvlu nie daję rady, to potrafię wbić ok.10 lvli dziennie :D.

gupi sempacz <3
30-11-2008, 15:01
@up
Mam to samo, szczeze Ci powiem :o
Jezeli przez 2 lvle na bally nie poleci cos cennego, lece na inne potworki a jeśli z zadnych nic nie wypada.. to hmm..
www.redtube.com i spedzam piekne chwile zwiazane z tym linkiem.. uwierz, pomaga. :o

Lechista92
30-11-2008, 15:05
Ja mam to samo...
Nie wiem co sie dzieje...
W ogóle mi sie nie chce expić :/
Pewnie to jest spowodowane ludźmi na APO.

Guildmage
30-11-2008, 15:06
To musi samo przyjśĆ.. na to nie ma mocnych xD zrób sobie przerwer dwa dni i potem idź na expa sprawdź czy działa.. zalezy tez jaki resp i jaki loot;]

<Vetebcio>
30-11-2008, 15:10
No wiesz ale expic caly czas na bally to juz nudne jest .

800 rp na czym innym można ?

Marcin <3
30-11-2008, 15:11
Może nie chce Ci się expić bo coraz wolniej lvl idzie? :P. Niewiem xd.

gupi sempacz <3
30-11-2008, 15:12
Na kingach magic, robiac kólka.. no wiesz z wlasnego doswiadczenia wiem ze tam prawie 25/8 sa zajete, proponuje grac w godzinach 3-6h.. 3 godziny expienia na tym respie(samemu) to dosc duzo.. :>

Jak Ci sie znudzilo, zamien sie z kims innym charem :>
albo propozycja która podrzucilem ;D
www.redtube.com naprawde pomaga!

Jaros Jaroz Jaro
30-11-2008, 15:18
Idz prubuj soolnąć coś dobrego...zachce ci się pozniej expic zeby to zabic...

a najlepiej :

Pograj sobie tydzien na rl tibi..zobaczysz jaka zamula wbji 20 lvl na sile...a pozniej log na apo... i powera masz i sie cieszysz ze wszystko takie szybkie ;p

Albo na apo new chara zrob....oczywiscie inna profa... i graj az ci sie zachce normalnym charem grac. ;o

gupi sempacz <3
30-11-2008, 15:33
sprzedaj postac za 350 zl i kup aosa, jest na allegro xdd

Muflon
30-11-2008, 15:33
Dlaczego nie ma chęci na gre na apo?
Bo grają tutaj same nooby 0 kultury, za grosz wychowania, nikt nie jest uprzejmy itp, wyzywaja od noobów debilów itp itd.
Więc komu sie chce grac w takim towarzystwie?
A po drugie nie ma juz oco grac 100+ 1k lvli jest 10+ 1.5k lvli poprostu żal.

gupi sempacz <3
30-11-2008, 15:38
@up
Nie o to chodzi tu. :o
Gralem okolo rok temu, bylo o wiele lepiej, mniej noobów ( no byli, ale nieliczni ) bylo okolo 700+ osób itp..
tez mi sie nie chcialo expic, to jest po prostu nuda, kingi/bally/ms - i wszystko zajete
i w ogóle nie chce sie na nich expic.. proste.

Annusia
30-11-2008, 15:39
Ignoruj ludzi, którzy Cię irytują w celu pozbycia się noobów. Dobierz jakieś nowe expowiska, ciekawsze pod względem potworów. Coś na czym na przykład nie expiłeś. Najgorszym zjawiskiem w tibii jest rutyna i powtarzanie głupawych czynności związanych z expem. Jak zapobiegniesz rutynie, tibia sprawi Ci przyjemność.

DannRook
02-12-2008, 17:40
Jak Ci się nie chce expić to znaczy, że tibia zaczyna Cie nudzić ;D
Przestań grać przez np 3 dni i zacznij grać jak Ci się zachce.
Wiem, wiem to jest waste pacc ;p i dla nalogowcow jest to nie do uwierzenia, żeby nie grać 3 dni ale uwierz to pomaga ;P