View Full Version : Gta Sa Mp
Sorc King
30-11-2008, 16:18
Witam. Postanowiłem pograć w SA mp. Ściągnełem z neta programik łączący z serwerami SA. SA mam oryginalne więc myślałem, że nie będzie problemu, lecz gdy już wyskakuje mi ta lista z serwerami, obojętnie z jakim się połączę załącza mi się SA i obojętnie co dam nową grę czy jakieś save wczytam wyskakuje okienko z błędem i opcją wyślij raport o błędach lub nie wysyłaj. Proszę o pomoc.
^Gpiotras~
30-11-2008, 16:28
Spróbuj sciagnąc jeszcze raz samp i jaki masz system?? Bo moze sciagnoles gre nie do tego systemu
#edit sciągales z gtasite?? czy skadz indziej??
Sorc King
30-11-2008, 16:39
Ściągałem już 3 razy i mam system Windows XP
Ja nie mam orginalnego san andreas.
Do wczoraj chodzilo dobrze, od teraz mi zaden server nie wchodzi nawet nie wyszukuje na "Internet".
@Edit
Daj screna co Ci sie pokazuje.
@Edit
@down
To nie wiem. ;<
Sorc King
30-11-2008, 16:46
Normalny błąd i to wyślij raport lub nie wysyłaj.
Bull aka Bullet
01-12-2008, 18:12
Moim zdaniem to masz procesor wyautowany może nie da rady twój sprzęt udzwignąć takiej pracy powiedz mi jeszcze jaką masz karte graficzną i dysk twardy
BerafitoPilnieNabijaPosty
01-12-2008, 21:32
No wlasnie ;x. Moj kumpel (ahh migon pozdro) ma neostrade, i gdy laczy go z serwem to powinno wyskoczyc takie cos nagle, ze wybierasz postac itd, a jemu wyskakuje new game i save ;x. tak jakby tamto wczytywanie do serwa sie rozlaczalo i wlaczal sie single player ;o.
A mi zaś nie wczytuje serwerów ;<.. Jak bedziesz mial jakis dobry serw to napisz pw ip, pokozaczymy w paru ; d. jakas bryka, broń i jazda jazda ; d
Techniks
04-12-2008, 06:33
Ja też tak miałem ..
Na początku było normalnie i nagle miałem tak jak Ty.
Pobrałem starszą wersję i grałem jakiś czas na niej potem znów spróbowałem te nowszą i działało ='
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.