PDA

View Full Version : Chcemy Spowrotem Sevipera!

Aska
30-11-2008, 16:37
:eek:Witam. :eek:
Temat postanowilam zalozyc poniewaz moja szczeka opadla gdy zobaczylam tekst - "Seviper Deleted"
Odrazu sie rozesmialam, mowie jak to mozliwe ktos tu Nas wkreca..
Wchodze na gg, pisze do seviego i okazalo sie, ze to prawda..
Zapytalam za co dostal deleted.. odpowiedzial, ze za boty.........
Postanowilam napisac na forum, poniewaz.. Seviper jak wiemy wszyscy jest nowym ownerem -.^ moze i to byl jego 1 raz uzywania bota.. A tu nagle deleted?!.. Tyle ludzi na apo ciagle tylko botuje, gdzie sie nie obejze to widze mf+uh .. A tutaj chyba sie na sevipera uwzieliscie i zamiast bana na 10 dni dostal DELETED?!...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
JA WRAZ Z WIEKRZOSCIA GRAJACYCH LUDZI NA APO PROSZE O ODDANIE MU KONTA.. PONIEWAZ JEST TO NIEMOZLIWE, ABY PO 1 UZYTKOWANIU BOTA DOSTAC DELETED.. :eek:

Kto jest za przywroceniem sevipera, piszcie w komentarzach.. (Jest to oczywiste, ze nie kazdy bedzie chcial jego powrotu, sama mam wielu wrogow :cool:)

Pozdrawiam.

roni-18
30-11-2008, 16:41
nie znam tego gracza ale czytalem gdzies juz nie wiem gdzie ze po trzecim ostrzezeniu przy uzywaniu botow jest deleted

PS. Jestem za przywroceniem tego gracza

Sorc King
30-11-2008, 16:42
Jestem na nie!!! Skoro używał botów to mu się należało. Nie jest on 1 ownerem tej postaci, ponieważ kiedyś ten char był na allegro...... . Skoro miał czelność bocić i to jeszcze przy gm na najeździe to mu gratuluje. Gdyby miano mu oddać postać to miliony innych osób, które dostały w ten sam sposób delete też by musiały dostać swoje postacie z powrostem. pozdrawiam

Aska
30-11-2008, 16:47
Jestem na nie!!! Skoro używał botów to mu się należało. Nie jest on 1 ownerem tej postaci, ponieważ kiedyś ten char był na allegro...... . Skoro miał czelność bocić i to jeszcze przy gm na najeździe to mu gratuluje. Gdyby miano mu oddać postać to miliony innych osób, które dostały w ten sam sposób delete też by musiały dostać swoje postacie z powrostem. pozdrawiam

Myslisz czlowieku ? a moze czytac nie umiesz? ; o
napisalam ze to jest new owner a nie 1st owner -.-
I on 1 raz uzywal bota, przyznal mi sie ze uzywal, a z nam go bardzo dobrze i wiem ze nigdy nie bocil ; o

gupi sempacz <3
30-11-2008, 16:47
@up
Znam go równiez dobrze, na rp bocil caly czas :o

@topic
Jestem na nie, old Sevi pisal zeby nie uzywac botów bo za next razem bedzie deleted więc? :o

XxPuCuŚxX
30-11-2008, 16:48
Jestem za ponieważ znałem go
Był bardzo miły i nie wierz że używał Bota

Jestem oczywiście ZA!

xXx Magson xXx
30-11-2008, 16:48
I Bardzo dobrze .

Przywrócą czy nie, nie obchodzi mnie to.

Oby Nie .

Ktoś
30-11-2008, 16:50
Ja mam mieszane zdanie...
Są osoby, które miały bany za boty po 7 razy i w ogóle nie mają deleted.
Nigdzie nie jest napisane, że za ileś tam banów za boty, jest delete.

Uważam tą decyzję za niesprawiedliwą. Uważam że Seviper powinien znów mieć postać, lub wszystkim osobą, które miały bana za bota więcej niż 5 razy zrobić delete...

Bastek10
30-11-2008, 16:51
ja jestem na nie!
Jeżeli się używa bota to trzeba wiedzieć ze w końcu się poniesie za to konsekwencje.A jeżeli nie wiedział to ma za to nauczkę, że się botów nie używa!!

Fraelek <3
30-11-2008, 16:52
Nie macie jaj ludzie?

Jak Wy byscie sie czuli jakby Wam usuneli 1300 ek? ...

@Sempacz.

Ja Ciebie tez... Na Grass'ie, Assil'u, Alfir'ku tez...

@topic.

Podczas calej gry Sevim, tylko raz uzywalem bota...

bermen
30-11-2008, 16:54
ktos (psujek o ile sie nie myle) ma poczesci racje...
jednakze seviper dostal slusznego deleta... wczesniejszy owner dostal szanse ze jezeli nie bedzie uzywal botow to nie dostanie bana... jak zacznie to delete... wiec delete sluszny nie ma o czyn gadac..
jesli chodzi o tych co maja 3xban za boty lub wiecej... to jak dla mnie delete powinien byc ;s np taki Costanea ;s mial juz 3 a nadal gra :/ jest wiele jeszcze charow ale niektorzy to kumple wiec nie bede wkopywal xd

gupi sempacz <3
30-11-2008, 16:55
@2xup
Nic bym nie czuł bo nie wlozyles w nia zadnej kasy, tylko qmpel z rl'a Ci ją dał :o
Ta, bocilem na tych charach, Grassem na bocie wbilem 110+ lvli, Assil 1-480 szczeze wybocony z 1 banem.. ale to nie chodzi o to..
Sevi Ci pisal zebys nie bocil bo dostaniesz deleted wiec o co Chodzi? :o

Ales Thon
30-11-2008, 16:55
Jak Seviper dostał delete, kozie też się należy bo miał 3 albo 4 bany za boty. Amen.

Fraelek <3
30-11-2008, 16:59
@Sempacz.

Czlowieku, nie masz honoru.. Ojebac mnie z klap i jeszcze sie tutaj wypowiadac..

silver ghostek
30-11-2008, 16:59
Ja jestem za przywroceniem... Na apo jest pelno osob ktore mialy juz 3 bany za macro/boty a nadal maja chara...

Dede Lionheart 2
30-11-2008, 17:04
Ja też jestem za przywróceniem. W ogóle nie powinno być czegoś takiego jak kasowania czyjejś wielomiesięcznej pracy. :/

A tak w ogóle to nowy owner, grał kilka dni, raz bot i delete. PRZYWRÓĆCIE mu POSTAC. ;]

Muflon
30-11-2008, 17:05
To było zwykłe dziecko z allegro które jechało na botach wiec bardzo dobrze zrobili popieram, jeżeli Mortiis by przywrócił tego chara to juz był by zaled i pokazał tylko że ten ots zszedł na psy i jest tutaj korupcja xD.
MORTIIS TAK TRZYMAC!!!!! :d

PS. jestem na NIE!

Amedine
30-11-2008, 17:06
jestem za przywróceniem tego chara, ponieważ każdy z nas używał/używa botów i dostaje bany ale nie dostaje delete chara... nie mam nic do niego był w KRS i jest lux.

PS. Oddajcie Mu Chara...

.Artas.
30-11-2008, 17:07
Dobra nie płacz już Sevi.. :( Wcześniejszy owner wyraźnie napisał, więc po co botowałeś? ;) Twój błąd.

Fraelek <3
30-11-2008, 17:08
@Artas

Ja placze? ..
..........................

@Muflon.

Nie kupilem chara...

i bocilem tylko 1 raz..

^Deduś
30-11-2008, 17:11
Ja też jestem za przywróceniem. W ogóle nie powinno być czegoś takiego jak kasowania czyjejś wielomiesięcznej pracy. :/

A tak w ogóle to nowy owner, grał kilka dni, raz bot i delete. PRZYWRÓĆCIE mu POSTAC. ;]

Zmień ten nick, szmato...

@topic
W dupie mam... ^^ ale jak Mortiis innym przywracał, to jemu też powinien.

Aska
30-11-2008, 17:15
Bardzo sie ciesze, ze sie wypowiadacie, lecz prosilam o krotka odpowiedz i uzasadnienie, a wy korzystajac z okzajii sie tutaj klucicie kto bociul kto nie bocil .. ;s

Muflon
30-11-2008, 17:16
@Artas

Ja placze? ..
..........................

@Muflon.

Nie kupilem chara...

i bocilem tylko 1 raz..

Nie kupiłes? dostałes od swietego mikołaja fraj*rze?
Dostałes delte i płaczesz żal Mi Ciebie :>
Wszyscy na APO bocą, jezeli dostaniesz 2 bany (od tego samego GMa) za boty to za 3 jest delete, więc jak można sprawdzic czy ty new owner czy old??
Masz neostrade to ip jest zmienne więc?
Chara Mortiis Ci nie przywróci, bo zaraz by płakał nusulstan bo on tez dostal delete i wiele innych osób 400+ lvli itp.

Prosze jakiegos Moderatora o zamkniecie tego idiotycznego tematu i bana dla Aversusa za wyzywanie Mortiisa od glanów.

Aska
30-11-2008, 17:25
Nie kupiłes? dostałes od swietego mikołaja fraj*rze?
Dostałes delte i płaczesz żal Mi Ciebie :>
Wszyscy na APO bocą, jezeli dostaniesz 2 bany (od tego samego GMa) za boty to za 3 jest delete, więc jak można sprawdzic czy ty new owner czy old??
Masz neostrade to ip jest zmienne więc?
Chara Mortiis Ci nie przywróci, bo zaraz by płakał nusulstan bo on tez dostal delete i wiele innych osób 400+ lvli itp.

Prosze jakiegos Moderatora o zamkniecie tego idiotycznego tematu i bana dla Aversusa za wyzywanie Mortiisa od glanów.

Oczywiscie sie nie zgadzam, czlowieku nie mam zamiaru prowadzic z Toba wojny poniewaz nawet Cie nie znam.......
A wogole nie jest to idiotyczny temat poniewaz dobrze napisali.. Showtek dostal deleted i mu przywrocili... Wiedz?.. Dam Ci taka pewna sytulacje.
Przychodzisz do domu siadasz przed kompem wlaczasz apo i zaczynasz sobie expic na jakim 350 lvlu . Nagle puka do drzwi jakis kolega i mowi :
- Siema
- Elo, co tam?
- Spoko, moge wejsc?
- wbijaj
- Wiedz mam taka propozycje do Ciebie. Mianowicie chodzi o podkarpackiego.
- Nom ? Wlasnie expie :p
- No bo wiesz dobrze, ze mam tego 1300 ek i od okolo tygodnia nie gram bo czasu nie mam.. Ciebie znam, lubie, wiem ze noobem nie jestes.. Wiedz moge dac ci ta postac pod warunkiem, ze nie zmienisz passow.
- Ku**a, Ty mowisz serio?!
- No serio.
- Jasne ze moge pograc, zawsze chcialem miec taki lvl ! : o

(POGRUBIONA CZCIONKA MOWI KOLEGA, ZWYKLA MOWISZ TY)

No i expisz, wszystko fajnie pieknie, nagle wbijasz niechcaco rs'a
odrazu piszesz do kumpli ze musza Ci pomudz, bo nie chcesz stracic 8 lvli i s seta ; o przychodza koledzy udaje sie! nikt Cie nie zabija! idziesz z kolezanka na ank udaje sie sciagnac RS'a!!!!!! Nagle uwaga.. Cofka severa. oczywiscie problem bo nadal jest rs przez cofke, sytuacje powtarzamy ;) nie ma RS'a i idziesz zadowolony expic, nagle cie wylogowywuje wbijasz na 2 postac i pisze - "Postac Seviper zostala usunieta, powod - Uzywanie macro/botow."

:eek:napisalam co mysle nie musisz tego komentowac ;]:eek:

Pozdrawiam.

Fraelek <3
30-11-2008, 17:32
@Aska

Tak bylo ^^ no tam prawie. pare szczegolow sie roznilo..

;*

Pomijajac ofc to ze ban sprawiedliwy ^^

Przekliniak
30-11-2008, 17:32
Hmmm, a może zamiast siedzieć tu na forum kupisz słownik ?

Seviper to je*ana dziwka i dobrze mu tak = *

Fraelek <3
30-11-2008, 17:35
@Przekliniak

Znamy sie? ..

Widac poziom inteligencji.. po wypowiedzi.

@Down.

On sie dowartosciowuje w taki sposob... duzo takich..

Aska
30-11-2008, 17:35
Hmmm, a może zamiast siedzieć tu na forum kupisz słownik ?

Seviper to je*ana dziwka i dobrze mu tak = *

Nie podoba Ci sie moja ortografia?!.. Nie jestem w szkole tylko na forum :o
Nie musze pisac jak mistrz klawiatury ;o:mad:

Silkroad
30-11-2008, 17:39
To co, że chcesz go spowrotem? Myślisz, że go odbanuja? Powodzenia. Botował to botował dostał deleted. Nie wiem czemu się dziwić. Mortiis/Tygrys/Sieka/Adios/Dexoti. Dobrze zrobili że go umarli xD :d A, że kupił hara na allegro to nie znaczy, że moge botować. Używał botów to dostał bana. Powinno to ostrzec wielu ludzi, że bez względu na level deletuja ; ( Jestem za tym aby go nie przywracali! xd

Ober Caster
30-11-2008, 17:39
Raczej go nie przywrócą, bo Dexoti nie patrząc na nic usunąl plik z jego postaci z katalogu i jeśli Mortiis nie znajdzie tego w koszu to postać niestety przepadła :-/