Zaloguj się

View Full Version : Chyba chcemy spowrotem Sevipera? ...

Fraelek <3
30-11-2008, 21:11
Szczegolnie do GM'ow... Bo za bardzo nie interesuje mnie odpowiedz niedowartosciowanych dzieci ktore w dziecinstwie bili pogrzebaczem i wieszali za nogi pod sufitem...[czyt. Muflon] ((Ktorego dziecinstwo nie minelo..))

Gorzkie zale :

Jakim K*rwa prawem skasowaliscie mnie Seviego? 0.o ...
Neko mial w chuj banow, Abu.. Duzo tego wymieniac, i co? .. i nic. dalej sobie gra.

Showtek mial miec delete. i co? i chyba jednak mu nikt nie skasowal chara..

Ja nie wiem, ale zeby odzyskac chara musze kupic Mortiisowi pomaranczowe glany?! x_X

Nikt mnie nigdzie nie uswiadomil ze jak jeszcze raz uzyje Bota to mnie skasuja Seviego... Tylko jakis tekst "Nastepnym razem moze to sie zle skonczyc.."

A gdzie jakis punkt w regulaminie ze skasuja biednemu Fraelkowi chara jak znowu uzyje bota?!

@Muflon

oheaOHEAOHE Mufilem : ]
Temat ode mnie, inna tresc.

Muflon
30-11-2008, 21:13
Nie niechcemy go
Kolejny temat o seviperze
Prosze o zamknięcie i warna dla autora bo juz taki temat był i zostal zamknięty.

@up
Ten temat bedzie lada chwila zamknięty : >

Ajckere
30-11-2008, 21:15
Mogles nie bocic? Dexoti przynajmniej usuwa konto a nie sie pierdoli jak Mortiis czy Tygrys..( bez obrazy ). Bociles? Konto zostalo usuniete.
Bye.

Dede Lionheart 2
30-11-2008, 21:15
Oczywiście, że chcemy sevipera. ;]

Nie powinniście w ogóle kasować postaci. Może lepszym rozwiązaniem było by zamiast kasowania postaci to odbieranie np. 20 dni PACC? A jeśli ktoś ma 10 to będzie miał -10. ;P

Feryn
30-11-2008, 21:16
no, racja ja miałem tyle banów ale nie delate... z 2 strony "wszystkie konta są własnością Mortiis'a" Ja bym się kłócił o chara bo by mi było szkoda! Oddajcie mu go!

Muflon
30-11-2008, 21:18
Oczywiście, że chcemy sevipera. ;]

Nie powinniście w ogóle kasować postaci. Może lepszym rozwiązaniem było by zamiast kasowania postaci to odbieranie np. 20 dni PACC? A jeśli ktoś ma 10 to będzie miał -10. ;P

O czym ty piszesz? :D
Jak on dal tysiąc za chara to 20 dni pacca go nie zbawi : >
Jak nie delete to odebrac 700 lvli xd

Fraelek <3
30-11-2008, 21:19
@muflon

K*rwa. Twoj brak inteligencji mnie wk*rwia. W*pierdalaj stad. Nikt Cie tu nie chce...

1k za chara... Moze dla Ciebie tibia to live ale nie dla kazdego..

doon_teal
30-11-2008, 21:20
Dokładnie, dla mnie skasowanie chara jest niedorzeczne.

Co to w ogóle ma być?

Ban za boty to ban a nie Delete. Gdzie w regulaminie punkt który pozwala na skasowanie komuś chara?
Skoro ktoś zakłada serwer, pisze regulamin i przystosowuje go do użytku publicznego (czyli ta gra), ma obowiązek przestrzegać go również. A skoro ktoś zakłada postać na takim serwerze to godzi się na akceptację regulaminu, a gdzie w regulaminie jest napisane że za kilka banów jest kasacja konta? Bo jakoś nie widzę.
Ktoś kupuje pacca, poswieca czas nie mają prawa usunąć mu konta.
Puki serwer działa przeznaczony jest do użytku publicznego, to nikt nie ma prawa skasować mu na nim konta.

Na miejscy seviego nie zostawił bym tak tego, postać nie jest warta kilka groszy, więc zapoznał bym się dokładniej z prawem jakie posiada i złożył odwołanie...

Muflon
30-11-2008, 21:22
@muflon

K*rwa. Twoj brak inteligencji mnie wk*rwia. W*pierdalaj stad. Nikt Cie tu nie chce...

1k za chara... Moze dla Ciebie tibia to live ale nie dla kazdego..

Nie dla mnie live tylko dla ciebie :>
Ja nie skamle na forum oto zeby Mortiis oddał mi chara tylko Ty więc sie nie osmieszaj.

doon_teal
30-11-2008, 21:25
I może nie wy decydujcie kiedy temat zostanie zamknięty, bo to nie wasza działka.

Sevi chciałby usłyszeć odpowiedź Gmów.
Gdzie tu jest sprawiedliwość?

Neko 50 banów 50 owerów i co? Char nie mógł zostać sprzedany, a został i co nic...
Showtek też miał delete, co porosił i przywrócili.

Albo panowie zmodyfikują regulamin, bo takie sytuacje są niedopuszczalne, każdy ma prawo sie odwołać, delete chara w tym wypadku jest bezprawiem.

Fraelek <3
30-11-2008, 21:26
@up

Bo Tobie nie skasowali? ..

wogole, K*rwa, za wysokie progi na Twoje nogi... Juz to mowilem.. Idz stad

Taki se pazdzioszek
30-11-2008, 21:29
Człowieku, po pierwsze to ty miałeś odejść? czy to sepacz czy nie wiem ktos miał odejść, bo tyle was klonów jest. :o
Ten char miał wiele banów, ty byłeś ostatnim ownerem, użyłeś bota. Temu kto go dał pewnie puściły nerwy do tego chara i skończyło się tak jak się skończyło.
Pewnie twój char był "próbnym charem" tak jak mój tzn. miałem mieć delete za to, że stworzyłem chara o nieodpowiednim nicku. W końcu Mortiis się nade mną zlitował, choć nie powinien.
Pewnie "oddadzą" Ci chara, choć szczerze mówiąc mam wątpliwości jeżeli będziesz tak bluzgał i zakładał kolejne tematy. ;)
Pozdr

Fraelek <3
30-11-2008, 21:33
@Pazdzioszek.

Mam juz dojsc Muflona i innych dzieci niespecjalnej troski.. Pie*rza i pie*rza.. bez sensu. tylko sobie posty nabijaja...

Guest
30-11-2008, 21:35
Nie Wam o tym decydować. Zakładanie coraz to nowych tematów nic nie pomoże.. Zamykam. Każdy kolejny będzie nagradzany..