Zaloguj się

View Full Version : Problem z Microsoft Word

Marlan
01-12-2008, 16:49
Witam!
Mam taki problem z programem Microsoft Word. Otóż nie mogę z niego korzystać. Nie otwiera się. Kiedy klikam na jakiś dokument (który wcześniej otwierał się bez zarzutu) nic się nie pojawia. Kiedy wchodzę w Start, ... itp. , żeby odpalić sam program wyskakuje mi komunikat :
Problem ze skrótem
Nie można odnaleźć określonego modułu.
Co mam robić? Na jutro mam do zrobienia ważną pracę, którą mogę wykonać tylko w tym programie...

Pozdr.

Mc Maciek
01-12-2008, 18:28
Przeinstaluj MS Office. Skoro jest problem ze skrótem, to znaczy, że komputer nie może znaleźć pliku *.exe...

Po prostu brakuje Ci plików ;P

Mechó
01-12-2008, 18:38
Może braciszek/siostrzyczka nie mając wolnego miejsca na dysku usunęła troszkę plików ? Jeśli nie ma .exe to musisz przeistalować.

Marlan
01-12-2008, 19:12
Nie mam braciszka / siostrzyczki.
Wszedłem w Program Files, tam gdzie jest zainstalowany word.
Wyświetla się komunikat, że :
Do uruchomienia tej aplikacji potrzebny jest instalator Windows...
Ocb?

Fire Mats
01-12-2008, 19:24
Może nie masz jakichś sterowników albo źle zainstalowałes.

Bull aka Bullet
01-12-2008, 19:48
Problemów może być kilka pierwszy z nich Ms Ofice nie ma zainstalowanych wszystykich plików albo wersja nie jest orginalna w tym przypadku może to być virus. Druga sprawa to polecam zainstalować orginalną wersie Ofica albo przeinstalowanie tej raz jeszcze.

Guildmage
01-12-2008, 21:05
Może cos sie zwaliło. proponuje przeinstalowaĆ MS office w ostatecznosci śĆiągnij sobie OPEN OFFICE.. tam idzie zapisywaĆ w formacie dla worlda.. jest tak samo dobry;p