View Full Version : Orsch Solo By ? Wyczyn : >
Skowyrny xD
01-12-2008, 22:34
: > Orch na 109 nie rekord co prawda ale wyczyn jest : > Chciałbym się nim Pochwalić : ] A dla tych co uwazaja że mam bota ( Dream ) Gratulacje : >
http://i33.tinypic.com/2dj6kio.jpg
Nom To przyszła pora na Kinga :> Ktoś Chciałeś masz . : ] Dzisiaj mi się udało xD
http://i36.tinypic.com/2rwta2u.jpg
Pozdro :
Gold
Sarumar
Palsekaa
Master Loki
Niezły Fejk :)
Nawet nie umiesz prosto przykleić paska :|
Undead Pall
02-12-2008, 06:00
Rekord nalezy do mnie :) 82 ed ;] duzo ci brakuje ;]
@edit zeby nie bylo
http://i33.tinypic.com/biqpop.jpg
Trochę dosuń pasek do screena, i w lewo go nieco...
Ale Wy zryci jesteście... On nie doklejał paska... Wielu osobą tak wychodzą screeny ;|
I jeżeli macie pisać teksty typu "botter" lub "fake" to lepiej się nie nie odzywajcie.
#Topic
Gratuluję Ci tego wyczynu, bo mało komu uda się zabić Orsha na tak niskim lvlu.
Jeszcze raz wielkie gratulację i teraz czekam na ss z Kingiem :D.
Zal was, ja jak gram w tibie i zrobie ss tak samo mam idioci :/ zal slow
DobraForma
02-12-2008, 18:08
popieram panów Up <_< tak samo mam gdy robię ss'y ;)
Pozdro i gratz takiego wyczynu ^^
Oxidosis**
02-12-2008, 18:11
Niezły Fejk :)
Nawet nie umiesz prosto przykleić paska :|
Zaraz mnie kurwica weżmie....... ja pierdole idz stąd.
Nakomi Takahata Old
02-12-2008, 18:11
to nie jest fake!!!!!!!!!!! a tak to gz solo orsza i kinga ;P
Ale Wy zryci jesteście... On nie doklejał paska... Wielu osobą tak wychodzą screeny ;|
I jeżeli macie pisać teksty typu "botter" lub "fake" to lepiej się nie nie odzywajcie.
#Topic
Gratuluję Ci tego wyczynu, bo mało komu uda się zabić Orsha na tak niskim lvlu.
Jeszcze raz wielkie gratulację i teraz czekam na ss z Kingiem :D.
To po co piszesz ? ;| n/c tak To się mówi że tak wychodzą -.-
Zaraz mnie kurwica weżmie....... ja pierdole idz stąd.
Możesz iść i trochę kultury jeśli Cię na nią stać ;|
kovatenko
02-12-2008, 22:26
Dinne, widac noob, na forum 2 dni, na Tibi 3~each.
Bylo milion milionow i jeszcze wiecej temtow gdzie byly takie same screeny, i to nie fejkie, bo chyba 1200 kina na glacku to nie fejk, ale widac ze noob jestes i gowno wiesz, poprostu zazdroscisz nabs i tyle.
I widze jakiego robisz siebie misia posmiewaka h@h2H@@H xd bo gowno wiesz a sie udzielasz.
co to jakiegos tam druida co wziol solo bla bla ;x On nie mowil nic o rekordzie lolq. tylko o wyczynie, i nie mowil ze mu brakuje czy cos tam cos tam, a po 2 to jest pallek, a pallek do druida ma tyle co jablko to talerza. -.-
Dinne, jeszcze raz mowie Wyjdz. bo noob jestes; >
@topic, GZ SOLO ; >>> Pro jestes ;)
chyba pogratuluje w prawdzie nie jest to jakis kosmos ale ciezko jest ubic orsha na takim lvlu
Dinne, widac noob, na forum 2 dni, na Tibi 3~each.
Bylo milion milionow i jeszcze wiecej temtow gdzie byly takie same screeny, i to nie fejkie, bo chyba 1200 kina na glacku to nie fejk, ale widac ze noob jestes i gowno wiesz, poprostu zazdroscisz nabs i tyle.
I widze jakiego robisz siebie misia posmiewaka h@h2H@@H xd bo gowno wiesz a sie udzielasz.
co to jakiegos tam druida co wziol solo bla bla ;x On nie mowil nic o rekordzie lolq. tylko o wyczynie, i nie mowil ze mu brakuje czy cos tam cos tam, a po 2 to jest pallek, a pallek do druida ma tyle co jablko to talerza. -.-
Dinne, jeszcze raz mowie Wyjdz. bo noob jestes; >
@topic, GZ SOLO ; >>> Pro jestes ;)
Oj Oj już skończyłeś ?? Bo nie wiem czy się śmiać z Twojej Głupoty czy płakać że masz tak najebane w Głowie ;| Weź idź lepiej do psychologa czy coś ;|
dinne all cie gnoja tu i w grze taka prawda wiec spier ,,i,, dalaj
@topic
gz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.