PDA

View Full Version : Ud*piamy Capitan Rooka

Elfozord
02-12-2008, 11:46
@do modka
Nie usuwaj tego tematu!!! (Chyba wiesz czemu)
@do reszty
Chyba każdy wie kim on jest... dla nieświadomych : (Kradnie itemy podczas wymian rook - main. Zarobil na tym około 500cc + pare rarów + domek , nie licząc przedmiotów na mainie)
Jeśli ma ktoś film z wymiany z nim (na którym wyraźnie widać kradzież) wrzućcie np. na wrzutę i zróbcie temat w dziale zgłoesznia (zgodnie z tamtejszym regulaminem) rzecz jasna dołączcie film do tematu
Jeśli nic na niego nie macie, ale wiecie kim jest i za nim nie przepadacie to wklejcie to do podpisu
,, Capitan Rook - theif "
Uwaga!
Chary z którch może okradać to :
Capitan Rookmaster
Arhian (prawdopodobnie)
Areksandra (prawdopodobnie) (char shakowany więc to NIE JEST Heroes)
Dziadek Zabujca

@do Capitana i wszystkich jego kont na 4um

I co ? Zatkało? :/ Nie broń się, bo się pogrążysz jeszcze bardziej :*

@do Reszty
Jeżeli możecie to odświeżajcie ten temat!

@do H-lvli
Nie wsytdzcie się pisać w tym temacie, no chyba że chcecie, żeby Capitan za jakiś czas mial 3 sle i 4 dsmy

Dziekuje skończyłem :)

rzet xD
02-12-2008, 13:01
REFRESH specialnie dla ciebie xD dzienx za informacje o tym thief'ku :P pzdr

Diabolix
02-12-2008, 14:23
A ja bym chciał dodać tylko, że chyba mam nick jego na mainie. Capitan Horen.
Nie wiem czy to on, ale wiem, że jest noobem. Oczywiście, wiadomo, że osoby z jego inteligencją "jeżdżą" po rodzicach.

Proponuję nawet z nim nie gadać ;]

Arhain
02-12-2008, 14:31
Rozwaliles mnie tym ze on ma mojego hara, wez nie wymyslaj... Na hu%a piszesz ze ma mojego hara ?

@edit

Tak sobie pomyslalem ze na rooku nikt nie jest bez winny, kazdy kiedys kogo albo bloknął a ta osoba padla albo okradl, ukradl loot itd itp.

Elfozord
02-12-2008, 14:33
Prosiłem Cię, żebyś się nie wypowiadał. Więc skończ tą szopkę

Capitan Rook
02-12-2008, 14:54
Dzieki za popularnosc na roku ;] ... a tak wogule kim jestes nawet mnie cieciu nie znasz za przeproszeniem a wyzywasz i osadzasz nie majać dowodu Prosze Admina o usuniecie tego tematu

Capitan Horen to nie ja :)

Ja mam tylko 3 hary

Capitan Rook
Dziadek Zabujca
Capitan Shooter

Pozdrawiam
Arhaina
Rook Men Mariusz
Griwelda

Kornas Pall
02-12-2008, 14:57
@up
Dobrze wiesz jaki jestes -.-

Mnie oszukałeś na 3kcc (main)
Jestes skończonym kretynem , ktorego mama nie kocha i okradasz innych -.-

WYPIERDALAJ.

Elfozord
02-12-2008, 14:58
Dzieki za popularnosc na roku ;] ... a tak wogule kim jestes nawet mnie cieciu nie znasz za przeproszeniem a wyzywasz i osadzasz nie majać dowodu Prosze Admina o usuniecie tego tematu
Kto tu kogo wyzywa... :( Znam Cię lepiej niż ci się wydaje i jestem ,,kimś" tak dla twojej wiadomości
Wątpie żeby ktoś to usunął... Guest gra na rooku, więc wie o co chodzi, a Flama b rzadko tu zagląda :/

BaNaN
02-12-2008, 14:58
Bardzo dobrze, że powstał taki temat. Capitan Rook okradł mnie na crusader helmet (helmet był na rook) w wymianie rook/main i nie mów, że tego nie zrobiłeś. Jesteś zwykłym dzieckiem dla którego są ważniejsze pixele niż koledzy (przyjaciele).

Capitan Rook
02-12-2008, 15:00
Lubie wasze wyzwiska no dalej :) :) :) <ZNAKI> Szczerze mnie to gowno obchodzi co taki noob obchodzi jak ten co założył temat o mnie :-) a te osoby co sa urażone to prosze pisać do sw mikołaja może da coś pod choinke :)

@down

Arhain weź przestań nie ma co gadać z banda nobów ;]

@Admin

Close Topic ;] Please

Ten temat obraża moja osobe i prosze o usunięcie tego tematu

Arhain
02-12-2008, 15:05
I Tak wam to ,że tu piszecie nic nie da, tylu was okradł a kto z was ma na to dowody?, ja myśle ze nikt niema nawet ss'a juz nie wspomne o filmiku :)

@Up

Jeżeli niewiecie jak napisać do "Gwiazdora" kupcie http://www.ckim.pl/portfolio/katalogifoldery/eko/eko_plakat_christmas01a.jpg
karteczke napiszcie co checie i wyślijcie na adres:

Jestem Noob
ul. Noobska 32
00-000 Noobownia

lub

Jestem Balwan
ul. ciota Rookgardowa
11-111 elozord

Heroes Rooker III
02-12-2008, 16:47
Nie wypowiadam się w tym temacie tak !
Ale Arhain nie zostanę haknięty , już na 100 %.

Arhain
02-12-2008, 19:12
Napewno, niezostaniesz hakniety, nie umiesz sie tak zabezpieczyc,

.:Speed Fireman:.
02-12-2008, 19:24
A ja wam chce powiedzieć, że za czasu gry Małolatkiem na rooku udało mi się owalić Capitana na 2 kcc na main xdd

Dinne
02-12-2008, 19:27
Ja napiszę Tyle w Tym temacie.

Mam ss'y jak mnie ten matoł okradał i wyzywał mnie od złodzieji kim nie jestem.

Widocznie Capitan nie wie jakie konsekwencje mogą go spotkać w Rl za oszukiwanie ale miejmy nadzieję że się dowie :) i będzie musiał wydać na nowe zęby czy jeszcze coś innego :)

Arhain Bronisz Capitana Bo ostatnio we Dwóch okradliście kolesia przy wymianie.

W ogoóle nie wiem jak inni mogą się zadawać z kimś takim jak Capitan Rook i innymi złodziejami z Rooka .

Jednym słowem tylko i wyłącznie żal mi rodziców Capitana Że mają w rodzinie Takie Nooba i złodzieja -.-

Thx za wysłuchanie mnie :)

P.S Wali mnie to Co będziecie pisać o mojej wypowiedzi -.-

Dnes
02-12-2008, 20:30
Masz racie capitan do oszust mnie sam oszukał aż 17cc na rook wienc ja bym się
zgodził jak by bu dali bana za oszustwo inny graczy może by się czegoś
nauczył ;P

Capitan Rook
02-12-2008, 22:17
Dnes ja cie noobie nie oszukałem sam kupiłes tego axa z ancientów ... ja zrobiłem na tobie interes ... a ty Dawipek ryj bo ty okradasz a nie ja... jeszcze tera sella wlasnie mojego g arma ...