View Full Version : monitor sam sie wylacza <lol2>
Nakomi Takahata Old
02-12-2008, 15:56
Wiec mam taki problem ,gdy gram sobie na realu siedze jakas godzinke to ni z owad monitor sie wylacza i nie moge go uruchomic,musze wtedy zrobic reset ; / niewiem co robic xD Moj antyvirus nic nie wykryl zadnego wirusa Prosze o pomoc!!
Mi czasem. Może masz coś namieszane w ustawieniach albo coś. Może kable. Jak mam z zasilaczem namieszane. Sprawdź all.
Nakomi Takahata Old
02-12-2008, 16:02
no ale mi dziwi jeszcze jedna sprawa ;D gram sobe na rl monitor sie wylancza a jak sobie gram na APO to jewst wszystko spox ;D aha jak mi sie wylancza monitor to czasami pisze 1440x990
60
Trojan. Twój antywirus najwidoczniej jest za słaby miałem tak kiedyś i rzeczywiście ciężko było znaleźć tego trojana ale w końcu się udało AVG. Możliwe że, jest to wina zasilania ale wątpie. Skoro wyłącza Ci się tylko przy RL Tibi :).
VisekoBanned
02-12-2008, 16:46
Wirus <33
Mi takim sposobem wirus zjebał karte graficzną, radze przeinstalować windowsa kilka x + kilka x podzielić dysk na partyncje, może go wykasujesz.
Mnie coś podobnego przytrafiło się gdy padł zasilacz ale w tym wypadku to coś innego. W razie czego przeskanuj komputer Ad Awarem i jakimś skanerem online jeśli nie masz żadnego antywirusa na komputerze. Może być http://www.mks.com.pl/skaner/, wymagany niestety IE, tymczasowo można włączyć.
Jeśli nie wykryje nic a problem będzie się powtarzał to tak jak mówię, możliwe, że jest coś z zasilaczem, kartą graficzna. Najlepiej wynajmij kogoś kto się naprawdę na tym zna bo jeszcze sam coś zniszczysz :)
Nakomi Takahata Old
02-12-2008, 17:07
dobra wielkei dzieki tym co cos napisali i mieli checi ;D dzieki ;*
jeszcze cos poszmyram xd w kompie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.