View Full Version : [Armia 7.6] Vip List
Niebieski Irys :*
02-12-2008, 17:27
Witam! Mam dziś taką propozycję, aby zwiększyć ilość miejsc na Vip List. Mam trochę kumpli, a nie mieszczą mi się oni w vip. :s Nie tylko ja o tym mówię, ale również inni kumple. Sądzę, że będą pozytywne komentarze bo gry to nie ułatwia ani nie utrudnia. ^^
Zamieszczam sondę.
Fraelek <3
02-12-2008, 17:30
Przydalo by sie. Czesto mam ten problem. Po jakiejsc kozackiej akcji (czyt. tepienie NLN) poznaje sie paru fajnych ludzi, a nie ma miejsca w vip'ach ^^
Dobre hłopaki
02-12-2008, 17:34
Tak ponieważ kiedy poznaje wiele ciekawych osob to niemozna ich dodac do vip listy bo za malo miejsc jest.Prosze oraz roskazuje o zwiekszenie tej listy.
a po co ci tyle osob w vipach ?
no chbya ze zamieszczasz tam kazdego z ktorym zamienisz zdanie ...
umieszczaj tam tylko best frendsow i nie bedzie z tym klopotu
Raczej nie potrzebne, bo po co? i tak można miec wystarczająco dużo vipów, ale jak chcesz cos takiego to napisz e mail do Mortiisa lub zlap go w grze bo tutaj nikt nie zagląda (z administracji) to tak jak by nie było tego tematu:eek:
Nakomi Takahata Old
02-12-2008, 17:45
troche przydatne ale po co CI kumple dla lepszego profilu ja daje znajomych co znalem z gry xd
Sir Robin
02-12-2008, 17:57
@muflon
Tobie to może nie potrzebne bo cie mało osób lubi :p
@Topic
Vip List - Moim zdaniem jest to rzecz bardzo potrzebna, powinni zwiększyć ilość maksymalnej liczby VIP.
Jestem jak najbardziej na TAK! Bo muszę zapisywać nicki osób, które muszę zabić na kartce :(
Może jak już mowa o liście VIP to zrobić, aby znaczki (czacha, dolar, serduszko, gwiazdka, piorun etc.) działały poprawnie? Sami na pewno zauważyliście, że zapisaliście kogoś z czachą, a po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu za jakiś czas, czachę przy nicku ma przykładowo wasz kolega.
@down
N/C
Fraelek <3
02-12-2008, 18:16
@Up
Ta.. A wrog ma serce...
@Splaxor
Juz nie kozacz ze tyle osob zabijasz... Moglbys spisywac ile osob Ciebie za*ebalo.. Wtedy to zeszyt a5 60 kartkowy w miesiac bys zapisal ^^
Jestem na TAK!
Ktos mi kiedys mowil ze jest jakis sposob by to samemu powiekszyc ale nnie wiem ile w tym prawdy dlatego w to niewnikam.
BiałyDaroBanned
02-12-2008, 19:14
JESTEM NA NIE !
Dlaczego?
Bo jakby każdy miał po 200+ Vipów mogło by to spowodować crashe ,lagi etc.
Tak to jak było z party system.
Niebieski Irys :*
02-12-2008, 19:20
@Up
To się zdecyduj czy jestes na tak czy na nie : <
Tak!
BiałyDaroBanned, Dobre hłopaki, Ernim, Fraelek <3, Gosiunia, Hipcio Bercix, IMm*[S], Karambol, Nakomi Takahata Old, Niebieski Irys :*, Przekliniak, Royal back xD, Splaxor, Taki se pazdzioszek, Tibiacz15, ^Gpiotras~
Nie!
Marik, Muflon
@Topic
0.o ale dużo komentów przybyło, w tak krótkim czasie = ddd
Przydalo by sie. Czesto mam ten problem. Po jakiejsc kozackiej akcji (czyt. tepienie NLN) poznaje sie paru fajnych ludzi, a nie ma miejsca w vip'ach ^^
a tobie po co to jesli delete dostales hsauhsauhasuhsuhs
@topic
OFC NA TAK
Lost Girl
02-12-2008, 19:31
Jestem na tak. Często chce dodać kogoś do vip listy a tu kicha bo pełno ;/
Ale czy jest to możliwe?
Silkroad
02-12-2008, 19:44
Przydalo by sie. Czesto mam ten problem. Po jakiejsc kozackiej akcji (czyt. tepienie NLN)
Ale jesteś kox tępisz nln i masz przyjaciół Pro <3
Tak ponieważ kiedy poznaje wiele ciekawych osob to niemozna ich dodac do vip listy bo za malo miejsc jest
Oh rly?
Prosze oraz roskazuje o zwiekszenie tej listy.
Roskazujesz ? ;< Plis nooo ; <
umieszczaj tam tylko best frendsow i nie bedzie z tym klopotu
Jak nie znasz angola to mów po polsku ok : < ?
troche przydatne ale po co CI kumple dla lepszego profilu ja daje znajomych co znalem z gry xd
Lepszy profil? Nie pomyliłeś się ; < ?
@muflon
Tobie to może nie potrzebne bo cie mało osób lubi
Rotfl xD
Jestem jak najbardziej na TAK! Bo muszę zapisywać nicki osób, które muszę zabić na kartce
To długa pamięć ; <
Może jak już mowa o liście VIP to zrobić, aby znaczki (czacha, dolar, serduszko, gwiazdka, piorun etc.) działały poprawnie?
A cuż nie działa ; < ?
Ktos mi kiedys mowil ze jest jakis sposob by to samemu powiekszyc ale nnie wiem ile w tym prawdy dlatego w to niewnikam
A smoki tam były ; < ?
Bo jakby każdy miał po 200+ Vipów mogło by to spowodować crashe ,lagi etc.
A co ma gracz do serva? Rotfl,Buhahua xD.
0.o ale dużo komentów przybyło, w tak krótkim czasie = ddd
O ja ! Nie żartuj... A opcje edit znasz ? ; <
Ale czy jest to możliwe?
Nom ; )
Ja się zgadzam ;) Pomysł pro czasami brakuje mniejsca na liście ; ) Jestem na tak.
>>Vegos<<
02-12-2008, 19:45
Według mnie na tak.:D
Dlaczego?
Już mówię..:p
Poprostu jak masz parę znajomych i dobrych "PRO" i masz jakiegoś nowego i lepszego kumpla to chcesz go dodać do VIP listy. Nie ma miejsca, i co teraz? Musisz usunąć parę ziomków i dodajesz go.. Bezsensu. A o starszych przyjacielach zapominasz i co? Koniec!
Jestem Na TAK!!!!!!!!:)
Bull aka Bullet
02-12-2008, 20:04
Jestem na tak ponieważ jeżeli ktoś ma więcej kolegów to co ma wtedy zrobić wywalić kogoś na miejsce kogoś to jest bez sensu ...... itp itd
Fraelek <3
02-12-2008, 20:21
a tobie po co to jesli delete dostales hsauhsauhasuhsuhs
Stary... Mam na nln wyjebane. I pare kont w zapasie ^^
Przydalo by się ...
Ja i tak nie trzymam dużo osub na vip bo narazie mam maly lev ale potem... kto wie.
Jak inni chcą to ja też ;P
Master Shidishi
03-12-2008, 18:24
Dobra propozycja.Gm powinien rozpatrzyc to. Mi sie juz nie mieszcza :P
Ober Caster
03-12-2008, 18:31
osub
<rotfl> :D
#topic
Wreszcie jakaś sensowna propozycja :) Jestem na tak, mi sie już niestety nie mieszczą VIP'y a przydałoby się jeszcze kilka miejść w sondzie zaznaczyłem na "tak" i tak myśle!
Rook Men Shiz
03-12-2008, 20:27
Dobry pomysł... Zawsze brakuje mi miejsca na kumpli w VIP Liście... Jestem na TAK !!! :):):)
Pall Posion
03-12-2008, 21:16
Świetna propozycja żeby powiększyć Vipa jestem oczywiście na Tak
jacek3332
03-12-2008, 21:34
Pomysł dość dobrym jestem na TAK.
Ps:
Przydalo by się ...
Ja i tak nie trzymam dużo osub na vip bo narazie mam maly lev ale potem... kto wie.
Jak inni chcą to ja też ;P
Naucz się ortografii!!!!
Szczerze, to by się przydało Xd Teraz ile jest 20? Zdecydowanie za mało :/
Jestem za TAK bardzo dobra prpozycja czesto brakuje mi miejsca na kumpli ;d
Ostatnio nie siedze na apo, ale fakt - przydałaby się wieksza Vip lista ;P Czasami musiałem kasowac ludzi bo juz miejsca nie mialem ;<
Jaros Jaroz Jaro
04-12-2008, 14:30
Można by było tak zrobić że na facc normalnie a na pacca można wiecej osub zaladować.... coś takiego jak na rl tibce... Pomysł dobry...
Funnyx iksDe
04-12-2008, 16:58
osub
Nooo może wiecej osób :p
@ topic
Mi to lotto, jak nie mieści Ci sie na liście to zawsze jest gg tam możesz sobie dodać wiecej kontaktów. Na vipie ja mam tylko dobrych znajomych, wiec radze też tak zrobić a nie wrzucać pierwszych lepszych ^^
Mozna by bylo powiekszyc...
Ogolnie mi to wisi bo mi sie znajomi mieszcza na liscie :P
No ale sa jednak osoby ktorzey maja wiecej znajomych niz miejsc na liscie vip...
Zaglosowalem na TAK...
Tak, wielokrotnie narzekałam właśnie na ograniczoną vip listę. Myślałam, że po tych wszystkich updatach już coś konkretnego w tej materii zmienili ale jak widzę nici z tego. Byłoby to o wiele przydatniejsze niż pomysły z outfitami i innymi bzdurkami, przede wszystkim z praktycznego punktu widzenia. Ile to sytuacji można naliczyć, że wyrzuca się ludzi z vip listy by dodawać nowych, wpływa to także pośrednio na pvp. Mając nawet nieznane Ci osoby na vip liście jesteś w stanie wiele rzeczy przewidzieć, przydatne do exivy.
Techniks
06-12-2008, 00:03
Powiększyć by się dało ,ale!
Jeśli się nie mylę to jest tak samo jak z mega manasem może być on max 280 użyć bo klient na więcej nie pozwala więc więcej niż teraźniejsza liczba miejsc vip nie może być z tego samego powodu...
Mogę się mylić. :)
Już prawie wcale nie gram na APO ale przydało by się.
Jestem na TAK! xD
Night Raven
06-12-2008, 09:39
Oczywiscie jestem na tak, ciagle brakuje miejsca dla kumpli.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.