View Full Version : Pyt. odn. pandemki
hej. mam pytanie kupilem sobie pandemke, lecz ona nie zmniejsza obrazen magicznych. Czy to zalezy od lvla czy od tego czy ktos ma pacc?
@down
W tym sek ze mojemu koledze dziala z tym ogniem kolo city a mi nie, nawet sie zamienilismy tymi pandami to mu dzialalo;/
^Gpiotras~
02-12-2008, 18:06
Je¶li chodzi ci o ogoien kolo city to tam nie zmniejsza ale idz sobie na potworka jakiegos ;d Pandema dziala nawet na 15 lvl dla facc ;]
Lost Girl
02-12-2008, 19:13
@up
A to ciekawe, bo ja słyszałam, że pandemka nie działa dla facc tylko dla pacc. ;P
@topic według mnie chodzi tu o pacca.
Oj i tutaj nie macie racji mam 505 ek bez pacc mam klapki i pandemke i mi działa
@topic
Na ogień nie zadziała, na ognień działa tylko bh, jezeli masz bh to zamiast 10hp, bierze Ci 9.
Muszę się przyczepić. Skoro masz ek 505 lvl to chyba musisz mieć pacca bo bez pacca promocji na elite się raczej nie ma? Mniejsza z tym. Pandemka na ogień musi działać, bo jeszcze kiedy¶ testowałam i wszystko było dobrze. A z tym ,że masz facc i ,że pandemka Ci działa to cud jaki¶.
@up
A to ciekawe, bo ja słyszałam, że pandemka nie działa dla facc tylko dla pacc. ;P
@topic według mnie chodzi tu o pacca.
masz 100% racje
pandemka dziala tylko dla pacc nawet na tych ogniach w poblizu dp :)
masz 100% racje
pandemka dziala tylko dla pacc nawet na tych ogniach w poblizu dp :)
Oj i tutaj nie macie racji mam 505 ek bez pacc mam klapki i pandemke i mi działa :D
@topic
Na ogień nie zadziała, na ognień działa tylko bh, jezeli masz bh to zamiast 10hp, bierze Ci 9.
@edit
Muszę się przyczepić. Skoro masz ek 505 lvl to chyba musisz mieć pacca bo bez pacca promocji na elite się raczej nie ma? Mniejsza z tym. Pandemka na ogień musi działać, bo jeszcze kiedy¶ testowałam i wszystko było dobrze. A z tym ,że masz facc i ,że pandemka Ci działa to cud jaki¶.
OMG ale napisałem ze nie mam pacc to chyba moglas sie domyslic :d zawsze pisze ek, ms bo co mialem napisac k? xD Nie mam pacc pandemka działa :P
Trzeba miec pacc!! zamowilem go wczoraj dzisiaj dostalem wchodze w ogien i dziala!! mozna zamknac temat dzieki all
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.