View Full Version : B?ad tibi czy co?
Witam.Od jakich¶ dwóch dni mam taki problem, że gram i nagle wyskakuje mi jaki¶ bład czy co¶(znaczy sie wyskakuje tylko to okno czy zgłosić raport komu¶ tam) Denerwuje mnie to troche bo w nie odpowiedznich chwilach mi to wyskakuje np.: przed chwil± expiłem na Demonach i wyskoczyło mi to i padłem :(
co to może być??
.PozdrO.
Jaros Jaroz Jaro
03-12-2008, 21:20
Daj jakie¶ foto...bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi.
Ty grasz na laptopie ? czy pc ?
Odinstaluj tibie i zainstaluj ponownie najlepiej...
Jak dalej bd wyskakiwać bł±d to wklej fote...to co¶ się moze poradzi..
Ober Caster
03-12-2008, 21:27
Hmm wydaje mi sie, że to DEBUG. Debugi s± wywoływane błędami serwera, jak za dużo sie wokoło Ciebie, tzn wejdziesz w tłum stworków i jak np. schodzisz po schodach w dól, w góre (i taki spam).
wyskakuje mi taka informacja ze wystapil blad cos tam i czy powiadomic producenta czy cos takiego podam fote jak wyskoczy to nastepnym razem raczej to debug nie jest
ale tez cos mam debugi ide i potrafi mnie wywyalic dwa razy nawet trzy razy pod rzad
Bull aka Bullet
05-12-2008, 21:32
Własnie wiem o co tobie chodzi ja też swego czasu to miałem jedyna rada format dysku mi to pomogło a i jak będziesz chciał czego¶ innego spróbować to przeinstaluj tibię odnowa.
Hogart 2.0
08-12-2008, 22:57
Jest to debug.Najlepiej to wejdzi w folder tibi i poszukaj tam doc o nazwie 'erorr' i skopiuj to i wysli Mortiisowi moze ekipa APO naprawi jakis z tych debugow;]
Pozdoro;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.