_RaZoR_
09-06-2007, 20:06
Thayn: A wiec zaczynajmy!
Thayn: Ile masz lat ile wiosen ujrzałeś gdzie mieszkasz?
Babi Ziom: Mam 13 lat i mieszkam w Elblągu :] Nazywam sie Damian.
Thayn: Czym sie interesujesz? morze uprawiasz jakiś sport ,a morze coś zbierasz?
[COLOR="Blue"]Babi Ziom: Lubie grac w piłke na podwórku .. A tak ogólnie to trenuje z kolegami "Le parkour"
Thayn: Dobrze skończmy o Rl życiu zaczniemy pytania o APO.Jak zapoznaleś sie z Apo?
Babi Ziom: Dosyć już dawno grałem na różnych OTS.. I tak jakoś znalazłem APO na ots.pl :)
Thayn: Jaki masz lvl? Długo biłeś ten lvl? Jesteś 1 ownerem
Thayn: ?
Babi Ziom: Jestem 2 ownerem. Mam ta postać od 2 tygodni, ale wcześniej miałem jeszcze palka. Teraz mam 359 lvl i 109 m lvl.
Thayn: Aha od jakiego lvl biłeś sam? ciężko expi sie na takim lvl ?
Babi Ziom: Kupiłem tego hara na 348 levelu.. Myśle ze nie expi sie trudno, zależy jeszcze na czym.
Thayn: Jaki jest twój cel na Apo?
Babi Ziom: Celu raczej nie mam.. Ogoólnie dobrze sie bawić, poznawać nowych ludzi itp.
Thayn: Co sadzisz o takich h lvl jak Neko Drako itp.?
Babi Ziom: Myśle ze Neko jest spoko.. 1 ownera nie znalem.. a Draka wogóle nie znam.. Ale z widzenia tez wydaje sie spoko :D
Thayn: Co twoim zdaniem jest złe na ots co byś zmienił?
Babi Ziom: Myśle ze OTS jest bardzo dobry.. Jedyne co bym zmienił to Exoda.
Thayn: Jeśli miał byś wybrać przyjaciół czy Tibie co byś wybrał?
Babi Ziom: Oczywiście ze przyjaciół..
Thayn: Dziekuje za wywiad zostanie on umieszczony na forum. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić to pozdrawiaj :)!
Babi Ziom: Dzieki.. Jeśli chodzi o pozdro to za dużo by wymieniać.. :D Pozdro dla wszystkich znajomych:)
Jest to mój pierwszy wywiad więc prosze nie bądzcie surowi .
Thayn: Ile masz lat ile wiosen ujrzałeś gdzie mieszkasz?
Babi Ziom: Mam 13 lat i mieszkam w Elblągu :] Nazywam sie Damian.
Thayn: Czym sie interesujesz? morze uprawiasz jakiś sport ,a morze coś zbierasz?
[COLOR="Blue"]Babi Ziom: Lubie grac w piłke na podwórku .. A tak ogólnie to trenuje z kolegami "Le parkour"
Thayn: Dobrze skończmy o Rl życiu zaczniemy pytania o APO.Jak zapoznaleś sie z Apo?
Babi Ziom: Dosyć już dawno grałem na różnych OTS.. I tak jakoś znalazłem APO na ots.pl :)
Thayn: Jaki masz lvl? Długo biłeś ten lvl? Jesteś 1 ownerem
Thayn: ?
Babi Ziom: Jestem 2 ownerem. Mam ta postać od 2 tygodni, ale wcześniej miałem jeszcze palka. Teraz mam 359 lvl i 109 m lvl.
Thayn: Aha od jakiego lvl biłeś sam? ciężko expi sie na takim lvl ?
Babi Ziom: Kupiłem tego hara na 348 levelu.. Myśle ze nie expi sie trudno, zależy jeszcze na czym.
Thayn: Jaki jest twój cel na Apo?
Babi Ziom: Celu raczej nie mam.. Ogoólnie dobrze sie bawić, poznawać nowych ludzi itp.
Thayn: Co sadzisz o takich h lvl jak Neko Drako itp.?
Babi Ziom: Myśle ze Neko jest spoko.. 1 ownera nie znalem.. a Draka wogóle nie znam.. Ale z widzenia tez wydaje sie spoko :D
Thayn: Co twoim zdaniem jest złe na ots co byś zmienił?
Babi Ziom: Myśle ze OTS jest bardzo dobry.. Jedyne co bym zmienił to Exoda.
Thayn: Jeśli miał byś wybrać przyjaciół czy Tibie co byś wybrał?
Babi Ziom: Oczywiście ze przyjaciół..
Thayn: Dziekuje za wywiad zostanie on umieszczony na forum. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić to pozdrawiaj :)!
Babi Ziom: Dzieki.. Jeśli chodzi o pozdro to za dużo by wymieniać.. :D Pozdro dla wszystkich znajomych:)
Jest to mój pierwszy wywiad więc prosze nie bądzcie surowi .