View Full Version : Rook Masterel by 50lvl;)
http://i34.tinypic.com/23s9gjt.jpg ;) go go 100lvl+ komentować
Gz tak dalej Juz niedlugo 100lvl ;D
Czekam na następne ss ;)
może wbije 100 zaniedługo do konca tygodnia 60+;p pzdr:p
d[-_-]b palleq d[-_-]b
04-12-2008, 10:01
nono gzz gógó 100
Pordro all :rolleyes:
Dawaj do 100 ;D
Powodzenia.
Gratulacje pozdro Go Go 100 ;p Niezle Eq gratz
Roftl Master
05-12-2008, 14:04
Jak byś się trochę uczyl Jęz. ang to bys wiedział że nazwa tematu znaczy ze masz nick 50lvl i wbiles Rook Masterel tak więc ashuahusahusa
nastepnym razem napisz 50lvl by Rook~
Jak byś się trochę uczyl Jęz. ang to bys wiedział że nazwa tematu znaczy ze masz nick 50lvl i wbiles Rook Masterel tak więc ashuahusahusa
nastepnym razem napisz 50lvl by Rook~
A może pisał na szybko i nie chciało mu się szukać błędu? A ty jak większość (prawie wszyscy) użytkownicy, musisz się do każdego błędu przyczepić? Ty byś się nauczył Języka Polskiego. Pozdro & Poćwicz & Pomyśl
@topic!@#$%^&*()
Gratz, oby tak dalej. Wbijaj 60,70 itd itd aż przegonisz Nolie. Do eq się nie przyczepie bo bardzo dobre.
@down
A nie mógłbyś zedytować posta? No to co jaką nazwe dla tematu daje? Jeśli woli Rook Masterel by 50 lvl to niech taki robi...
Roftl Master
05-12-2008, 15:29
A może pisał na szybko i nie chciało mu się szukać błędu? A ty jak większość (prawie wszyscy) użytkownicy, musisz się do każdego błędu przyczepić? Ty byś się nauczył Języka Polskiego. Pozdro & Poćwicz & Pomyśl
Przyczepiłem sie ponieważ :
Screen z awansu na 40 lvl nazwal dokladnie tak samo
Jako, że b lubię ten język, to mnie taki błąd poprostu... razi :P Btw, weź mi powiedz gdzie zrobiłem błąd w tamtym poście, skoro mam się uczyć polaka? 0o
xD Lukki xD
06-12-2008, 01:46
W0F 50 lefel na roku!!!!
Niedługo będziecie tu dawać screeny waszych pierwszych stringów w rl
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.