Zaloguj się

View Full Version : Internet

Bull aka Bullet
04-12-2008, 15:36
Słuchajcie mam problem przinstalowalem windowsa i jak wchodze na internet to mi się tnie to znaczy nie tnie tylko robi się coś dziwnego jak przesówam strone na dół to mi sie robi to nie płynnie tylko tak po kilka centymetrów wiecie o co chodzi mam dobry internet bo wczoraj wszystko działało. Prosze o odpowiedz

Ober Caster
04-12-2008, 15:45
Nie ten dział... wyjaśnij dokładniej bo nic z tego nie zrozumiałem :/ Jak mam ci pomóc jak nawet nie wiem o co ci chodzi!

Veto
04-12-2008, 15:47
Też to miałem. Sterowniki do karty graficznej (dobre, bo ja zainstallowałem choiowe[to nie przekleństwo] i mi się tak dalej robiło). To powinno rozwiązać Twój problem.

@edit.
Nie mów, że tylko ja, bo inni też starali się pomóc (ofc. oprócz pana u góry _._). Dann też miał rację, czuję się troszkę niezręcznie.

DannRook
04-12-2008, 17:25
Ctrl+Alt+Delete.
Wchodzisz w procesy lookasz co zżera najwięcej CPU, wklejasz w googla i lookasz co to jest za syf ;O
Tam będzie też napisane SYSTEm, USŁUGA LOKALNA i nazwa twojego użytkownika i jak coś zżera 99 CPU i będzie otwierane przez nazwę twojego użytkownika np. XxX to spokojnie możesz to wyłączyc poprzez zamknij proces --> tak; )
Możliwe także złe sterowniki tak jak już powiedział Veto, albo możliwa jakaś awaria w przeglądarce ; 0

Bull aka Bullet
04-12-2008, 18:02
@ Veto tylko on mi pomógł to chodziło właśnie o karte graficzną on jakoś zrozumiał . Dziękuje:)