Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Maffer.

Dangerous
09-06-2007, 21:42
Pytał: Van Den Keel
Odpowiadał: Maffer

Van Den Keel: Witam, czy mogę przeprowadzić z Tobą wywiad ?
Maffer: Tak, chętnie.

Van Den Keel: No wiec na początku przedstaw sie, gdzie mieszkasz, ile masz lat i jak masz na imię.
Maffer: Jestem Łukasz, mam 18 lat jestem z Katowic.

Van Den Keel: Czy masz może swoją miłość ? Chodzi tu o dziewczynę.
Maffer: Nie mam. ;]
Van Den Keel: Szkoda... Żałuj... =) Dobrze, przejdzmy do kolejnego pytania.
Maffer: Ok

Van Den Keel: Teraz pytania o Tibii. Od kiedy w nią grasz. ( W Tibie )
Maffer: Chodzi Ci o ten OTS czy ogólnie?
Van Den Keel: Ogólnie.
Maffer: Hmm bądą z 4 lata =)
Van Den Keel: Nice. =)
Maffer: Thx :p

Van Den Keel: Więc wcześniej zapewne grałeś na RL Tibii, jaki zdobyłeś tam lev i na jakim świecie.
Maffer: Grałem na Galanie. Miałem tam 45 ED oraz 43 EK.

Van Den Keel: Dobrze, teraz przybliż nam swoją postać na tym OTS'ie. Jaki masz lev, m lev oraz jeżeli jesteś knightem, to proszę podaj swoje skile.
Maffer: A wiec aktualnie mam 485 lvl, prawie 36 mlvl, paladyn skile 123/111.
Van Den Keel: A wiec paladyn... ;> Jestem tym troszeczkę zdziwiony.. Dobrze następne pytanie.
Maffer: Czekam ;]
Van Den Keel: Dla sprostowania napisze, że jestem tym zdziwiony,poniewaz myślałem, ze jesteś druidem... =)
Maffer: Mam druida ale na 80 lvl :p
Maffer: nick: Maff, może dlatego ;]

Van Den Keel: Od kiedy grasz tą postacią ? Czy jesteś jej pierwszym ownerem ?
Maffer: Gram niecały rok. Jestem 1 ownerem postaci.

Van Den Keel: Czy masz jakiś zaufanych kolegów na APO ?
Van Den Keel: Inaczej czy możesz komuś zaufać ?
Maffer: Mam paru. Tanuki, Siir Zachar, Czarny Lucyfer, old owner Baxika :P, Matt GSE
Maffer: Hmmm w pełni ufam tylko przyjaciołom z Real.

Van Den Keel: Teraz pytanie o naszych kochanych GM'ach. =*
Maffer: Czekam z niecierpliwością ;]
Van Den Keel: Których Gm'ow lubisz najbardziej, a których troszkę mniej. Inaczej mówiąc, których nie lubisz.
Maffer: Heh nienawidzę Exoda i Slave. Lubie Coguara i Tygrysa. Nie znam Amedaina i Mortiisa. Ogółem zawsze gdy GM jest potrzebny to go nie ma:p
Van Den Keel: Wielka prawda ! Nie ma ich kiedy są potrzebni .... Ale trzeba pamiętać, że Gm to nie maszyna ... =)
Maffer: Tak, ale nie wiem jak to sie dzieje, że są gdy są nie potrzebni :P
Van Den Keel: Hmm ... chciałem to napisać... =D Dobrze przejdzmy dalej.
Maffer: Ok.

Van Den Keel: Co byś chciał, żeby zostało zmienione lub dodane na APO.
Maffer: Hmm myślę, że to pomysł nie do spełnienia, ale gdyby można było kupić prywatne respy OTS Kingów, na które tylko właściciel ma prawo wejść. A poza tym jest fajnie.

Van Den Keel:Nasz wywiad dobiega końca. Czy chcesz kogoś pozdrowić ?
Maffer: Pozdrawiam wszystkich kibiców GieKSy, oraz tych, których wymieniłem wcześniej w czasie wywiadu.

Van Den Keel: Bardzo dziękuje Ci za wywiad i życzę sukcesów w grze jak i w prywatnym życiu.
Maffer: Thx i również pozdrawiam =).

Proszę o ocenę wywiadu. Jest to mój pierwszy wywiad.
Thx i pozdrawiam. .,|,.(^_^).,|,.

Shimanos
09-06-2007, 21:52
Wywiad fajny krotki troche ;] niezłe pytania chciło ci sie zmienić na znaki "ó,ć,ż" itp. ogolnie 8/10

Pozdx 4all
jestem nowym ownerem Artosa

Arinosos
10-06-2007, 14:50
hehe fajny wywiadzik wszystko w nim bylo oceniam go na 9/10:D

Bald Drah
10-06-2007, 15:44
Weź dla mnie ten cały Maffer to jest głupi kozaczy jak nic wyzywa i jest ciotą! tyle mam do powiedzenia wywiad ocenię na 6\10!

Moje słowa są prawdziwe poznałem go w grze niestety
Jest z Katowic!

Maffer
10-06-2007, 17:30
Weź dla mnie ten cały Maffer to jest głupi kozaczy jak nic wyzywa i jest ciotą! tyle mam do powiedzenia wywiad ocenię na 6\10!

Jest z Katowic!

Jak cos ci sie nie podoba, to sie ustaw na solo. Nie w grze kozaku, bo mam wielka ochote obic Ci ryj. Ciota to cie wolaja w domu na obiad, niestety jestem z Katowic? Jestem dumny z tego, ze mieszkam w tym pięknym miescie, gram na APO dla przyjemnosci i jak widze takich ludzi jak Ty, ktorzy sie wymadrzaja, to ich zawsze zje**ie bo mnie denerwuja takie osoby.

NASZE MIASTO, NASZA KREW, NASZE ZYCIE GKS! KROLEM SLASKA BYL I JEST! KATOWICKI GieKaeS!

Rembik
10-06-2007, 22:17
Świetny wywiadzik :P Wkoncu z kibicem GieKSy, a to pytanko o miłość:P Maffer mogłeś napisać, że Czarnulla :D:D Pozdro dla Lodzia Miodzia lol2 :P

a ty Bald Drah zamknij ryj, sam jestes ciota i go nieobrazaj bo Maffer by ci na rl wpierdolił, a ty tylko cwaniakujesz w grze, jak wiekszość osob na APO.

NASZE MIASTO, NASZA KREW, NASZE ZYCIE GKS! KROLEM SLASKA BYL I JEST! KATOWICKI GieKaeS!

Maffer
11-06-2007, 15:51
Ajj Rembus ;* mialem sowje powody ^^ (powiedzialem CI na gygy) mam nadieje ze sie nie obraziles. PZDR

Neither
11-06-2007, 19:19
Wywiad w miare możliwy... 8/10 :)

Matt GSEe
29-06-2007, 13:37
Dla mnie wywiad Bomba :P daje 10/10 :D Dzięki za pozdrowienia i także cię serdecznie pozdrawiam Maffer :P
(sory że z takim refleksem do wywiadu ale rzadko zaglądam na te forum)
(1 post :P konto założone z myślą jedynie na odpowiedź w tym temacie :D)
Green street Elite ...

Ice Kamol
29-06-2007, 13:41
nice wywiadzik :) 9/10 :)

Qlers
29-06-2007, 14:22
Wywiad ciekawy, dowiedziałem się trochę. Tylko dziwnie odstępy dawałeś. Tak nieregularnie.

Oceny tradycyjnie nie dam;)

Następny wywiad. Staje się to codziennością...

Nobody
29-06-2007, 19:41

Jest z Katowic!

ehmm .. Ty masz ocenic wywiad , a nie mowic o kolesiu ;]

Topic :

Troszke za malo o NIM m i troszeczka za krotki :) ale fajny , nie powiem - 9/10