View Full Version : [ARMIA 7.6] 3 dniowy pacc
nexis pall
06-12-2008, 12:54
Prosze mnie o wysluchanie moze by byc taki cos ze kazdy moze mic 3 dniowego pacca bez wyjatkow czy kiedys aktywowal Bo biedni nie majom tak duzo pieniedzy ani ja nie jestem kasiasty!:D:D
~~~~!KamileQQQ!~~~~
06-12-2008, 13:05
Nie może być
A z czego Mortiis utrzyma Serwer?
nexis pall
06-12-2008, 13:07
Tak wiem ale to tez moze byc chociarz 24 h pacc ale tylko raz na te swieta !!
~~~~!KamileQQQ!~~~~
06-12-2008, 13:15
Ojezu 10 zł tak bardzo dużo?
Idz se weż cos ukradnij jak niemasz sprzedaj i będzie git ;]
Pall Posion
06-12-2008, 14:00
jestem na Tak bo chciałbym sobie aktywować na Pall Posion pacc bo chciałbym sobie iść na questa ale nie mam pacca a szkoda marnować 10zł bo itak bym na nim nie grał
Po 1.Jak będzie się rozdawać tak premium za free server za niedługo padnie bo nie będzie kasy na utrzymanie
Po 2. 10 zł to nie jest tak dużo. Jak rodzice dają ci 2zl czy 5zl na coś to zamiast wywalić np.: na wafelka to odłuż sobie
Po 3. Ja też mógłbym napisać, że jestem biedny i chciałbym premium za free
Silkroad
06-12-2008, 14:47
Ja też mógłbym napisać, że jestem biedny i chciałbym premium za free
BuhaUHAuhuha fail xD
10 zł to nie jest tak dużo.
To prześli mi ok ? za darmo.
Jak rodzice dają ci 2zl czy 5zl na coś to zamiast wywalić np.: na wafelka to odłuż sobie
Lepiej głodować i dostać pacc'a nie ? xDDDD
Jak będzie się rozdawać tak premium za free server za niedługo padnie bo nie będzie kasy na utrzymanie
Server nie upadnie ; <
Dla kogoś kto wchodzi raz na tydzień a chce sobie pograć to tak.
BuhaUHAuh fail xD
A z czego Mortiis utrzyma Serwer?
Z pacc'a...
moze by byc taki cos ze kazdy moze mic 3 dniowego pacca
Mić? xD
bez wyjatkow czy kiedys aktywowal Bo biedni nie majom tak duzo pieniedzy ani ja nie jestem kasiasty!
Jesteś taki biedny ;< To skąd masz kompa i neta? Ta twoja bieda starczy na pacca ;)
Zgadzam się z propozycją, na mikołajki powinno być rozdawane około 200 gratisów ; ) A na święta 500 gratisów ;) I by było dobrze.
Shadreet
06-12-2008, 14:53
No posłuchaj tego pana, sprzedaj coś, co z tego że nie ma już łóżka i książek ale pacc jest? to sie liczy ;]
Topix@ Można by było wprowadzić pacc na święta...ale Mortiisek to chytrusek...;d
Marcin <3
06-12-2008, 16:22
Tak, a może jescze niech pacc za free bedzie na 365 dni? Jestem na nie...
Sir Robin
06-12-2008, 16:52
Prosze mnie o wysluchanie moze by byc taki cos ze kazdy moze mic 3 dniowego pacca bez wyjatkow czy kiedys aktywowal Bo biedni nie majom tak duzo pieniedzy ani ja nie jestem kasiasty!:D:D
Jak nie masz kasy, to odłącz sobie neta na miesiąc i kup pacc'a ;>
Rook Men Shiz
06-12-2008, 16:58
Pacc na 24h każdy by mógł dostać na święta... Jako jakiś prezent pod Choinką od servera...
:):):) Jestem na T A K ! ! !
glupi pomysl tak samo w tym zeby dali na swieta pare dni pacca bo ci co go maja nic z tego miec nie beda chyba ze im go przedluza..
10 zl na 45 dni to naprawde nie jest majatek.. porownajcie sobie z cena pacca na rl tibi..
ja rowniez nie mam pacca poniewaz nie gram ale czasami chcialabym sobie wejsc i pojsc poexpic na pacc no ale cos za cos..
A co mu tam zalezy 3 dni ;p mi to wisi mam jescze ponad 100 dni a jak sie skonczy to dokupie 225 ;p wiec mni to zwsia...
xD Lukki xD
06-12-2008, 18:43
BuhaUHAuhuha fail xD
Lepiej głodować i dostać pacc'a nie ? xDDDD
A co starzy Cie nie karmią?
Zbieraj złom i szybko zarobisz 10 zł.
Turbo Sorc
06-12-2008, 19:28
ZZZzzzZZZ:
- chyba po h 00.00 jest zakładka gratisy nie???
- nie masz 10zł?
- daremna ta propozycja
Poradnik Dla Nexis Pall
Punkt 1
Szukasz w internecie ogłoszeń, w sprawie roznoszenia ulotek.(oczywiście nie daleko ciebie)
Punkt 2
Jeśli na internecie nic nie znajdziesz, to kumpli pytaj jaki sklep(bądź co innego) potrzebuje pomocy, w roznoszeniu ulotek.
Punkt 3
Prosisz o partię na 3 dni
Punkt 4
Roznosisz po blokach.
Punkt 5
Idziesz do pracodawcy prosisz o kasę.
Punkt 6
Skaczesz z okna(ew. tniesz się).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.