PDA

View Full Version : zaostrzy? regulamin

Elan
06-12-2008, 12:59
Witam moim zdaniem bany są na mało dni kolesia odbanuja i tak bedzie używał botów destruktywnie się zachowywał i wyzywał a jak mają za dużo banów to powinien być Delate konta to wtedy by się nauczyli nie łamać rególaminu.Nie tylko za bany na boty delate ale za wulgarne słownictwo i destruktywne zachowanie też powinien być Delate

Parada Ziom
06-12-2008, 13:03
Najpierw kup sobie słownik a potem pisz tematy -,-

Topic : Pomysł dobry ale niestety na pewno nie każdy char będzie spełniał takie oczekiwania np Abu miał z kilkadziesiąt banów a nie ma jeszcze delete. Powód kupuje dużo pacca jak by dostał delete Mortiis nie miałby kilka stówek więcej :D.

@Down pierwszy o kilka sekund ;P

Roftl Master
06-12-2008, 13:03
@up
buuuu :/
@topic
Delete powinien być raczej za twoją ortografie -.-
Ja nie wiem czemu większość ludzi ma coś do boterów... Co was to w ogóle obchodzi, że ktos sobie chce ułatwić grę?
Jeżeli cos grzebać w regulaminie, to tylko pokombinować z wymianami rook - main

Mo$uke
06-12-2008, 13:04
Po 1- popraw swoja ortografie...
Po 2- jakby za jedno przeklenstwo dawali delete to na Apo graloby z 50 osob...
Po 3- niech zostanie tak jak jest...

Dalem NIE...

Pall Posion
06-12-2008, 13:17
Nom powinny być delate za Destruktywne zachowanie i obraźliwe wyrażanie się jestem na Tak

Fallux Druid
06-12-2008, 13:28
kolesiowi sie pomyliło ó z u w słowie Regulamin a wy już naucz sie ortografi ciekawe jak na dyktandach byście napisali inne słowa nawet super nauczyciel od polskiego może sie pomylić a więc jestem na tak ,ponieważ koleś po odbanowaniu używa botów.Albo wyzywa innych i destruktywnie zachowuje sie.

Guzek
06-12-2008, 13:34
Jestem za zaostrzeniem banów za boty, za wulgarne słownictwo nie bo każdego kiedyś poniesie. Za używanie botów powinien być odrazu delete, dostaną delete - może się oduczą używać.

Undead...
06-12-2008, 13:38
a moze slowo "rególamin" to ironia?:|

Jestem za :) , ale pierw za boty powinien byc delete a potem zastanowic sie nad innymi banami ;>

Jaros Jaroz Jaro
06-12-2008, 13:41
1. Kup słownik
2. Zgadzam się z tobą,ban za boty zwiększyć do 2 miechów
3. Lubie Pierogi bo są ruskie.
4. Za destuktywne zachowanie na tydzien ban... i tak powinno byc

Ale troche nie wiem czemu się tego zaczepiłeś...ale ok...

Elan
06-12-2008, 13:46
w jedym słowie źle napisałem a wy już kup se Słownik żal was

Grajcz
06-12-2008, 16:31
@up
Nie chodzi o jedną pomyłkę tylko o jaką pomyłkę...rozumiem gdybyś pomylił się w trudnym słowie ale nie jak walisz takiego byka...

@topic
Popieram, najlepiej za bota 30 dniowy ban, wulgarne słownictwo 10 dni (NAWET jedno słówko), destruktywne zachowanie - delete, wprowadziłbym bany też dla rookmasterów/rookstayerów którzy trapują i lurują na newbie potwory...

xD Lukki xD
06-12-2008, 17:16
Elan popatrz na listę banów, a potem zakładaj idiotyczne tematy -.-

Karambol
06-12-2008, 19:52
czy trzeba zaostrzyć rególamin

zaostrzyć regulamin

Raz tak, raz tak ja pierdolę.

Jestem na nie.

Jacol
06-12-2008, 21:52
ja tam uważam iż nie powinien być zaostrzony regulamin, natomiast powinno się zaostrzyć egzekwowanie go, tzn, więcej testów na graczach, typu" GM : Stój, nie lecz się," i trzaska go z najsłabszego czaru kilka/naście razy i czar wysysający manę, nie leczy się?-= jest czysty więc "GM: dziękuje, jesteś czysty, graj dalej"i koniec.

Ja wiem iż sprawdzenie 400+ graczy troszkę potrwa, ale jeżeli już mamy tak sprawdzać to naprawdę wystarczy bardziej przestrzegać regulaminu niż zaostrzać go do 2 miechów + za bota -.-

~GrulixBaned
07-12-2008, 10:50
Zaznaczyłem Tak, ale jestem na Nie.
Moim zdaniem nie trzeba zaostrzać regulaminu. Typek dostanie 3x bany za używanie macro/botów i dostanie delete.

silver ghostek
07-12-2008, 16:54
Tu macie wszystko:
http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=290668&postcount=1
http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=290706&postcount=9
Seviper juz dostał delete. Moim zdaniem regulamin jest wystarczająco "ostry"

Malahada Astin Old
08-12-2008, 00:41
Ja jestem tylko ciekawy ilu z was co jestescie na TAK nie ma botow,ani nie przeklina.
A ci co tak slowniki kupowac polecaja maze wy sie z powolanie walneliscie?.Wy nie w tibie grac tylko na polonistyke kolejke klepcie moze jaki nowy Miodek nam wyrosnie.:):):):):):):):)

Ktoś
08-12-2008, 10:50
Jestem oczywiście przeciwny...
Po co? Moim zdaniem za teksty typu: "tfuj stary, tfoja stara" powinny być bany na 5 dni. Za jedno przekleństwo ban na 3h, za dwa na 6h, za trzy 10h, za cztery i więcej ban na dwa dni. Chyba że ktoś przesadnie klnie, powinien dostać bana na tydzień.
Ogólnie regulamin jest dobry.

Takarji
08-12-2008, 13:46
Zdecydowanie nie za obrazliwe wyrazanie to tyle osób by miala delate że hohoho bez przesady.
Ale za to na trade pisanie handel/wymiana to usuwają na RL'u mojemu koledze 91 podajrze usuneli za to ale miał wcześniej ten har kilka bootów.
Moim zdaniem no może byc jak jest :)
Pozdro :cool:

Solex
08-12-2008, 18:58
Witam moim zdaniem bany są na mało dni kolesia odbanuja i tak bedzie używał botów destruktywnie się zachowywał i wyzywał a jak mają za dużo banów to powinien być Delate konta to wtedy by się nauczyli nie łamać rególaminu.Nie tylko za bany na boty delate ale za wulgarne słownictwo i destruktywne zachowanie też powinien być Delate
@Quote STOP! nie od razu delete jak ktoś chce grać na botach niech gra ale prędzej czy później i tak dostanie bana no chyba że GMs nie zauważą tego ale to bardzo mało prawdopodobne
@Topic co do zaostrzenia jestem na tak ale za tym żeby więcej czasu trwał ban !!!!:D:D:D:D:D:D

Master Sio
08-12-2008, 19:06
Moim zdaniem powinno sie dawac dłuższe bany za obrazanie innych osób itp. Co do delet postaci to jest tylko wtedy kiedy gracz spisze umowe czy coś w tym stylu z gm. W ten sposób zostaje odbanowany za boty lecz przy nastempnym przyłapaniu jest Delete.

psyhol_psyhol
09-12-2008, 03:55
nie ma co robic zadyn umow ani nic poprostu zrobic dodatkowy dzial Bany zrobic cos podobnego Do stastyk Tylko zeby byla tabela ile razy bota uzywal zeby kazdy wiedzial kto boot i kiedy delete za 3 razem delete nie ma co sie trzaskac Ich miejste chetnie zajmie ktos inny kto sie stara bez bota ;] bo te bany na kilka dni za boty nie sa straszne ;]

Kichu
09-12-2008, 12:08
Dlam nie to caly ten regulamin jes do bani i wymaga przeredagowania.... brakuje sporo elementow jak i niektore sa smieszne ;>