PDA

View Full Version : [Gra] 1 posta?= 1 domek

H5N1
06-12-2008, 19:48
Witam. Chciałbym dać taką propozycję, aby już nie było tak jak teraz jest.
Czyli 1 konto = 1 domek. Po tej zmianie było by fajnie :D:D
Czasem nadarza się okazja kupienia tanio domku, ale nie ma sie postaci na innym koncie
ze 100 lvl, albo trzeba na kolegę zapisywać (czasem kolega ma domek)

Proszę o komentarze :cool:

@xD Lost Girl III xD

Mam 1 zajebisty domek, którego nie chcę nigdy sprzedać, a po co mam sobie robić nowe konta
tylko po to żeby domkami handlować? bezsens jak dla mnie lubię jak mam wszystko w jednym miejscu, tzn. na 1 koncie.

Lost Girl
06-12-2008, 19:53
Zły pomysł. Kiedyś tak było, to h lvle mnieli po 5~ domków. Teraz by było podobnie taki abu czy neko wykupili by we 2 całe city powierzchnia i szpan. A tak jak jest teraz to jest w sam raz. Nie wiem czemu Ci to przeszkadza ;P

^Gpiotras~
06-12-2008, 20:09
Właśnie tak jak napiala xD Lost Girl III xD Chyba jedno że można by bylo mieć drugi domeq ale drugi domeq byl by tylko na 24h zeby tylko kupic i sprzedac ;D

Neko za swoich czasow mial 7 domkow ;d

Rook.Men.Mariusz.
07-12-2008, 09:41
A Jeśli ktoś ma domek na rooku a chce mieć na mainie :<?

Powinno być tak,że 1 na rooku i 1 na main.

Malkin
07-12-2008, 09:45
#Góra
To mają pecha !

#Topic
Popieram, teraz to wiele ludzi robią sobie noob chary, żeby expić, kupują domek, a inni chcą kupić domek, to brak wolnych.

PS. 300 post ;))

Robert el Hombre
07-12-2008, 09:57
To niech przynajmniej zrobią że 1 har=1 domek. Ale domek od 200 lvl.
Przecież nawet taki neko wbije 200 lvl w tydzień ponad.
Ludzie dobry temat. Po co ludzie mają robić niepotrzebne konta i spamić spis postaci skoro one tylko zajmują niepotrzebne miejsce na robienie kilkadziesięciu kont. Lepiej wprowadzić taką zmiane. Żal mi was się Neka czepiacie a niektórzy z was " dzieci allegro " macie więcej kasy od niego...
Gdybyście chociaż pomyśleli taki abu czy neko zrobiłby nowe konto i by miał połowe city? A po co żal kasy nikt tak by nie zrobił bo to pomysł debili.
Jestem na +. Albo chociaż 1 konto=2 domki +200 lvl,

Pan up nie ma racji. Prawie nie ma wolnych domków. Po to są już zasiedlone domki żeby je kupować. Widać że średnia graczy to 5 lat.

Ktoś
07-12-2008, 12:48
Właśnie pomysł mi się bardzo podoba.
Często tak mam... Chce kupić domek, bo tanio ktoś sprzedaje, a nie mam postaci ;/

Mogłeś dołączyć sondę.

Decydowanie na TAK.

#Lost Girl

Zły pomysł. Kiedyś tak było, to h lvle mnieli po 5~ domków. Teraz by było podobnie taki abu czy neko wykupili by we 2 całe city powierzchnia i szpan. A tak jak jest teraz to jest w sam raz. Nie wiem czemu Ci to przeszkadza ;P

Właśnie oto chodzi... Mógłbym mieć np. 7 domków w City, a im dłużej bym je miał, tym bardziej ich cena by rosła.

Robert el Hombre
07-12-2008, 13:06
Zawsze można dodać sonde. Nie na edit ale tylko na górnym pasku w poście.

H5N1
07-12-2008, 15:37

No właśnie Mariusz.. Dokładnie taki problem mam.

@temat
Powiększenie wymaganego lvl do 200-300 i np, 2 domki na koncie, to mogło by
być świetne rozwiązanie.
Bo tak ktoś wyżej powiedział: "Po co robic niepotrzebne konta"

Czekam na wypowiedz kogoś z obsługi.

Jaros Jaroz Jaro
07-12-2008, 16:22
nie rozumiem ciebie

bo tak :

w temacie jest napisane "[Gra] 1 postać= 1 domek"

A w opisie masz 1 konto = 1 domek

albo to albo to...bo to jest rożnica duża.....

jestem za (1 postać=1domek)

Ober Caster
07-12-2008, 16:40
Pomysł idiotyczny... taki neko by sobie wykupił wszyskie domki na serwie i byś płakał że domku nie dostaniesz...

silver ghostek
07-12-2008, 16:49

W pełni zgadzam sie z Mariuszem. Powinno byc tak ze mozna miec jeden domek na main i 1 na rooku ;d

roni-18
07-12-2008, 16:51
a może takie coś domek można kupić od 200-300lvl'u i na jednym koncie 2-3 domki max dla tych którzy chca nimi handlować

Sеrafin
07-12-2008, 16:53
Dobry pomysl, czasami mnie wnerwia ten system ze domek na konto ;d Np jak ma sie na rooku to na mainie juz sie nie da ;/ To jest beznadziejne.

Silkroad
07-12-2008, 17:16
Ma to swoje + i - ... Ale więcej ma + Więc powinno to powstać ;o Ktoś może chce mnieć 2 domki :< A ma 2 postacie na 1 koncie. To co ma zrobić sprzedać tamten żeby inny kupić... Powinny być 3 domki na konto i tyle ;o. Jestem na tak.

Nemiksiol
07-12-2008, 17:19
NIE to jest zły pomysl np jak masz 3 chary na koncie to powinnes miec mozliwosc kupna 3 domkow jak np masz jakis domek i chcesz kupic jakis inny to kupujesz go drugim charem ...

~GrulixBaned
07-12-2008, 17:22
Moim zdaniem to dobry pomysł. Ale z 1 strony ma parę minusów, albo 1 gracz by kupy wał sobie domki co nie starczyło by domków dla innych graczy. Załóżmy taki Władca Roka stać go na 10 domków facc. Kupi a co dal innych graczy? Chyba, że dobudują.

Techniks
07-12-2008, 17:39
Na allegro jest około 1kkcc np. mój kolega ma połowe z tego więc kupuje wszystkie domki w jakimś mieście , top 10 robi to samo i nikt -1.4k nie ma domku.
JESTEM NA NIE!
1 konto - 1 dom podoba Ci sie inny domek sprzedaj stary kup nowy.

Daaron
07-12-2008, 18:14
Zdecydowanie na nie! Jak Lost Girl zauważyła, to byłoby bez sensu jakby 1 osoba kupiła sobie z 5 domków bo inni nie mieliby szansy ich mieć. Nie każdy jest na tyle miły żeby sprzedawać chociażby drożej, taki Abu mógłby je sobie trzymać dla szpanu a nie na sprzedaż. Powinno zostać jak jest 1 konto = 1 domek a i tak widziałem nie raz że, 1 osoba ma 2 domki -.- na tym samym koncie. Co więcej pomyślcie ile teraz jest osób korzystającuch z usług serwisu Allegro co za tym idzie zrobią sobie konto tylko po to by domek trzymać i 1 osoba z wypchanym portfelem może sobie kupić City. Stanowczo NIE

Medix
08-12-2008, 20:42
Ja jestem za a nawet fajnie by było gdyby zrobili więcej domków na facc i pacc

Mortarius
10-12-2008, 15:09
Dobry pomysł.Nie będzie marudzenia że mało domków.Ktoś se zrobi 982487239487 postaci na jednym koncie i pozajmuje domki innym graczom.

.Kapitan Alkohol.
10-12-2008, 19:24
Dobry pomysl. Ale moze tak że - 1 domek na rooku i 1 na mainie, bo taki Neko (lub dziecki allegro tupy The Best Palladin) zrobili by sobie na koncie 10 postaci i mieli 10 domków, a tak 1 na rooku (jesli ktos gra na rooku) i 1 na mainie :)
Pozdro ;]