PDA

View Full Version : Capital City - Najwi?kszy Burdel na APO!

Daaron
07-12-2008, 00:53
A więc nudziło mi się troche więc postanowiłem wraz z kolegą który, chciałby zachować Anonimowość zrobić sobie żart.
Na Screenie nr1. Skończyliśmy nazwałem go "End OF The City". Na Screenie nr2. widać jak ludzie próbuja znaleźć Pandemonium armor rzekomo wyrzuconą przez kogoś, nazwałem go "Try Search And Find!".

Screen Shot Numer I "End Of The City
http://i35.tinypic.com/8vsw11.jpg

Screen Shot Numer II "Try Search And Find!"
http://i34.tinypic.com/314pdhs.jpg

@Down
Stary czepiasz się wszystkiego i wszystkich jak rzep psiego ogona. Weź daj troche na luz ta gra jest dla zabawy Ty sie zahcowujesz jak Stróż prawa. I nie życzę sobie żebyś Mnie obrażał. Troche kultury a będzie żyło nam się lepiej.
BtW
Sądzić to sobie możesz nie interesuje Mnie twoje zdanie. To że, masz/miałeś większy lvl nie znaczy że, grzeszysz inteligencją.

I tak to nie jest dla servera nic groźnego. Nudzi Ci się? To właśnie jest objawy noobostwa, zamiast iść expić, potrenować mlv to stoisz w dp i piszesz:
plx item jestem po haku!1!!!!!!11

Słszałem o Tobie dużo komentarzy, oczywiście od strony negatywnej. Jeżeli widziałeś mnie wczoraj jak żebram o items to była to gra. Gra między Mną a ww. kolegą który chce zachować anonimowość, polegająca na wyżebraniu jak najwięcej w czasie 10 minut, ofc przegrałem ;<. Ty także nie popisujesz się wielką inteligencją używając słowa "noob" to dla dzieci daj sobie spokój. Co więcej, nie musisz czepiać się każdego człowieka na forum, zachowujesz się jak Kapitan Alkohol agresywny lecz z nutą kultury. Nie miałem przez to zamiaru zrobić czegoś złego dla serwera to tylko zabawa niewinne igraszki. I nie będe expił bo mi się nie chce, ch*j kogo obchodzi co ja robie, APO to nie tylko exp ale skoro Cie to tak interesuje to powiem Ci jedno ode Mnie się serdecznie odpierdol i patrz na Siebie. Dzięki i Pozdrawiam.

.Kapitan Alkohol.
07-12-2008, 01:08
OMG. Ale Ty jestes POJEBANY !!! Po h*j robisz takie bezsensowne tematy. Burdel masz w domu. A Tu poprosty jakies nooby (sadze ze to ty) nawalili big table i tyle ;)
Temat close bo jest bezsensowny.

Nas
07-12-2008, 07:02
#Up
Morda spierdolony noobie, idz odejdz i po 10 minutach wróc..

#Topic
fajnie.....................

Slepy
07-12-2008, 10:29
No no Jaki Burdel Lepiej bylo burdel zrobic obok temple ;)

~GrulixBaned
07-12-2008, 10:44
I tak to nie jest dla servera nic groźnego. Nudzi Ci się? To właśnie jest objawy noobostwa, zamiast iść expić, potrenować mlv to stoisz w dp i piszesz:

plx item jestem po haku!1!!!!!!11

Wiliks
07-12-2008, 10:53
@up
A Ty piszesz

plx frii 0.000002 g musku, bo jestem bo haku plx 111111
Wyjdź, bo mnie wkurwiasz kolego.

@topic
xdddd.. zrób jeszcze raz ale więcej xd