Zaloguj się

View Full Version : world of warcraft

Kreweta
07-12-2008, 09:59
Witam was chce zakupić sobie grę pod tytułem world of warcraft czy mogli byście mi coś opowiedzieć o niej czy płaci się za granie w tą grę?? Czy podoba wam się ta gra aha i co zrobić?? na allegro widziałem cd-key do WOW'a http://allegro.pl/item496916090_world_of_warcraft_cd_key_klucz_40_dn i_gry_od_s0ql.html
czy opłaca się to kupić i pobrać grę czy jak?? co mi poradzicie?

Guzek
07-12-2008, 10:42
World Of Warcraft

+ Długa droga by osiągnąć max lvl
Wciągająca
Dobra grafika
Dużo ras do wyboru

- Abonament

Większość na +, ale przez abonament nie gram w WoW.
Abonament na 60 dni - 86 zł, 30 dni - 59 zł

Abonament nie trzeba płacić, jeżeli gra się na prywatnym servie.

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Kreweta
07-12-2008, 10:50
A gdzie można znaleść prywatny serwer ktoś musi zrobić i cię zaprośic??

ArekOfKazanow
07-12-2008, 11:33
Nie. Jest to tak samo jak OTS'y w Tibii.
Tylko zmieniasz realmista (coś takiego jak IP w tibii jak chcesz na ots wbic), włączasz WoWa i grasz na prywatnym serverze. Ja proponuję grę na ZoneWoW :] Level cap: 150. exp 40x [Wydaje się że duży, ale 150 nie wbijesz w 3 dni ;d]

Jacol
07-12-2008, 11:40
jeżeli masz za dużo kasy, to kup originał ;p nie tak bardzo dawno nowa wersja wyszła, tylko jednak to się dużo płaci ;/ Raz za samą grę + dodatki, potem za abonament co miecha ;/

+zaje****ście dużo kombinacji ras/klas/profesji, stawiam że około 500 można zrobić.
+zajebiaszcza grafika 3D, cukierkowa ;] dużo rzeczy jest różowo/zielono/ czerwone ;]
+Trzeba się namęczyć żeby ten max lv dobić,

-Abonament ;/(chyba że na prywatnych serwerach)

pempek3
07-12-2008, 16:46
gra jest zajebista gram w to 5miechów mam Wariora 80lvl na Tanka gildia dobra rozpierdalam każedego;]

leirA
07-12-2008, 17:27
koło 5 albo 6 dych miesięcznie zajebiaszcza gra, polecam. :pp

rogale koszą _/

Zaraki Kenpachi
07-12-2008, 19:53
Ehh " Rogale rox" Dziecko privów...
Pff...
Słuchaj, napisz do mnie na gg jak chcesz (5678421) to Ci wszystko wytłumaczę..
W wow gram od około 2 lat...
A co do cukierkowej grafiki.. W WOTLK grafika została zmieniona..
http://img523.imageshack.us/img523/5229/74948639as4.jpg
Naramienniki WOTLK
Rekawice TBC
Różnica?

*^Fran3q^*
07-12-2008, 20:48
Jezeli tylko masz mozliwosc i pozwolenie rodzicow na wyrzucanie 60 zl co miesiac na gre to szczerze polecam wowa. Sam gralbym gdyby nie ten abonament. Straszna komercja. W sumie najdrozszy mmorpg jaki znam. Tak jak mowie jezeli masz tylko mozliwosc to graj! xd

Arigori IksDe
08-12-2008, 20:30
Jesli juz masz kupowac cos lepszego to polecam Warhammer: Age of Reconing
Pod kazdym wzgledem lepsze od wowa w tym abonament mniejszy
@down
ma bugi bo nie dawno wyszedl...

Ishaus
08-12-2008, 20:42
Jesli juz masz kupowac cos lepszego to polecam Warhammer: Age of Reconing
Pod kazdym wzgledem lepsze od wowa w tym abonament mniejszy

O KUWA!!! ROTFLA JEBŁEM, DAJE SŁOWO.
Po 1. WoW gdy wyszedł, nie miał 10tys bugów i odrazu był przygotowany do End-Game'u
Po 2. Wolę zapłacić 2x więcej za abonament do WoW'a, niż grać w ten shit.
Po 3. WoW ma klimat, Warhammer niekoniecznie ...
Po 4. Oglądając gameplaya z WH śmiać mi się chciało z ruchów bohatera, dosłowie jakby chciał a nie mógł ://
#UP
Gdy Blizzard wypuszczał WoW'a opóźnił trochę premierę, żeby połatać to o czym wiedzieli, a nie dał niedopracowaną grę, w której po osiągnięciu xx lvl nie da się robić nic -.-

Wow przed 60 jest troche dziwny, jak się nie ma ekipy, potem zaczyna się klimat ;dd Teraz troche żałuje, że sprzedałem mojego druida (Tauren) i moją priestke (BE) bo na swięta przybędzie troche hajsu i bym pograł.
Aha i granie w WoW'a na privach mija się z celem, na privach masa talentów nie działa tak jak trzeba, Lock Affli to nawet skilli nie ma, normalnie roi się od Donerów w full T1000 setach, rozpacz ://

WoW dla przeciętnego nastolatka to może i drogi wydatek, ale opłaca się i to bardzo ...

#Czaja
Masz coś do rogali? Sory, ale znam takich dwóch, co na BG 2v2 koszą Maga + Druida bez większych problemów ;<<

Jacol
08-12-2008, 21:21
@up.
wiesz, dla 11-16 latka te 60 dych jednak daje po kieszeni ;p
ale jak już na swoim, swoją kasa, to to aż tak dużo niejest, i ile ktoś lubi grać jeszcze.

@topic.
tak jak powiedział UP. po prostu na privach połowa? ba 3/4 rzeczy nie działa ;]

a tak w ogóle, Rogal wymiata ;]

Mordotymoja
09-12-2008, 15:22
Raczej nie bo mi sie nie oplaca 60 kapusty co 2 miechy (czy nawet jeden ja sie nie znam). Mowia ze w tibie wydają i przepuszczaja kase na pacc a sami zeby grac sprzedaja narkotyki (amfetamina itp)
Ale tak mowicie ze jest takie fajne to chyba se sciagne klienta i pogram na priv servie :D