View Full Version : Paladyn i styl walki
Witam.Mam takie pytanie do was, chodzi oto jak walczyć paladynem?? Widziałem na ss'ach, że koleś ma dwie tarcze to raczej wali z exori max erex.Ja śmigam narazie z kuszą i p boltami i wale tez z exori max erex.I właśnie teraz nie wiem jak walić. Co jest lepszete dwie tarcze i z czaru, czy kusza i p bolty(za niedługo pewnie c arrow)
.PozdrO.
xD Lukki xD
07-12-2008, 14:48
Zależy od tego jaki masz lvl, ale na wyższych lvlach expienie na APO wygląda tak:
Biegasz i rozpierdalasz wszystko w około czarem obszarowym aż Ci się mana nie skończy.
mam 118lvl to od którego lvl'u zaczyna sie takie expienie ??
Ja tylko czarem jechałem już od 150, więc wiesz...
W pvp jednakowoż na mniejszym lvlu wal z tego c arrow/p boltów.
dobra to skoluje tera jakieś dobre tarcze i Mystic Turban i będę biegał z czarem mam 95 shielda starczy na demonach? a i nie wybieram sie narazie na żadne pvp :)
Lost Girl
07-12-2008, 15:24
A ja dodam jeszcze, że najlepiej na 100+ lvlu już biegać ze sprite wandem i blessed shieldem. I tak przecież tylko z czaru wtedy walisz. A w pvp oczywiście ze kusza i p bolty lub łuk i c arrow.
ale jak ja mma biegac z sprite wandem jak ja jestem paladynem
chyba, że zwracamy uwage tylko na deff tak?
ale jak ja mma biegac z sprite wandem jak ja jestem paladynem
chyba, że zwracamy uwage tylko na deff tak?
Załóż Blessed Shield i Sprite Wand, ponieważ mają najwięcej obrony. Stoisz i nawalasz z czarów, albo biegasz i bijesz z czarów, jak Ci wygodniej.
Jaros Jaroz Jaro
07-12-2008, 16:25
gdzieś od 400 lvlu chodz z dwoma tarczami....
bo ten zwykły wand i tak zadużo nie daje... (to dobrze że nie daje xd)
ale jak masz lepszego wanda to go się uzywa...
zakupilem sprite wand za 15cc mystica za 3cc i mam Phoenix Shield latalem przed chwila tak i szybko bilem lvl ale spotkalem 3 demony i sie zagapiłem nie musze pisać jaki był tego efekt?? :P
silver ghostek
07-12-2008, 17:29
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=5083
tu masz najlepszy (jak narazie wg mnie) poradnik dla palla by Cineq. Moze jest on lekko przestarzaly ale wiekszosc rzeczy dalej sie zgadza ;]
Na elder demonach mozesz expic z kusza ale na draculach to wkladasz w lapie s wanda (duzo defa 45) i jakas tarcze w 2 reke.
Poniewaz 2 tracze niedzialaja i lepiej miec s wanda.
Dlatego sie tak expi poniewaz w moim przypadku jak amm tarcze to dostaje od ms 1k z lapy a jak bym mial luk to mogl by mi walic nawet po 2k dlatego sie nosi tarcze an wiekszym lvl. Proponuje od 100 juz nosic.
Ja to na expienie zakładam dwie tarcze, kolega zawsze mówi ze nic nie dają ale sam wkońcu nie wiem. A luk zakladam na PvP i nie raz tez na exp ale wtedy wieksze obrazenia dostaje.
Noś najlepiej tarcze i coś jeszcze do tego :)
Kiedyś było fajnie do luku/kuszy bylo można załozyć tarcze widziałem to na ss'ach Nusultana :rolleyes:
~GrulixBaned
08-12-2008, 14:57
Paladynem się dobrze walczy. Bierzesz łuk i c arrow lub dal bardziej kasiastych golden bolt. Atakujesz na full atak i bądź od niego max 5 kratek dalej, żeby jego szoty z malle (broni) nie sięgały. Gdy on będzie atakować nas z exori max to szybko podbiegamy i przesuwamy gościa.
Sorcer/druid
Tutaj ful atak i jak przeciwnik puszcza spama nie może użyć vity/sio więc ty walisz/ Odpowiadasz na każde uderzenie ue/erex/ue/erex+ c arrow i koleś pada.
Paladin
Nigdy nie walczyłem z palladynem pale dziwne co nie? Więc sam musisz sobie własną taktykę zapewnić.
BecioBanned
08-12-2008, 15:56
żeby jego szoty z malle (broni) nie sięgały.
Melee debilu.
#topic
Tarcza+max erex tylko jak expisz na kilku naraz potworach...
Do pojedynczych c arrow/bolty i na odległość biegając waląc ze strzałki/max erexa.
Undead...
08-12-2008, 16:20
JESLI MASZ 2 TARCZE TO TAK JAK BYS MIAL 1 !!!!!!!!! zalezy gdzie chcesz expic... i w jakich ilosciach bijesz potwory ... duzych ilosciach (na raz) shield pojedynczo arrow
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.