View Full Version : [Armia 7.6] Teleporty w respach na Expgardzie !!
Ober Caster
07-12-2008, 16:49
Propozycja przydatna i jak najbardziej możliwa do wykonania!
Witam!
Mam propozycje związaną z respami na Expgardzie
Na początek przedstawie taką sytuacje:
Expisz sobie na demcach na respach w depo na Expie i przychodzi koleś i mówi:
Wypier.... z respa! JA tu byłem pierwszy ale poszedłem po uhy/padłem/coś z tyh rzeczy
Ty mu na to:
Nie, nie wyjde. Twoja strata, że opuściłeś respa
Noi on podchodzi do was i pcha was w kierunku demonów. Oczwyście taki 150 lvlowiec poradzi sobie w 20 sekund ale co ma powiedzieć taki 70 lvlowiec?? No właśnie!
Moja propozycja jest taka, aby zrobić w każdym korytarzyku na respach teleporty, które kierują graczy na początek respa. Teleporty były by rozmieszczone na końcu, tam gdzie jest dużo miejsca. Jakby były takie teleporty to gracz mógłbym szybko sie przeteleportować i być bezpieczny. Teleporty byłyby potrzebne na respach demonów, ale do innych też by nie zaszkodziło.
!! To jest tylko propozycja, więc opnaujcie sie i patrzcie na to co piszecie !!
Licze na komentarze forumowiczów jak i administracji.
Pozdrawiam!
Ober Caster
Silkroad
07-12-2008, 17:10
Czy ja wiem ;o Dużo pracy robić takich <yy.. 100 teleportów ;o> Troche by to było bezsensu i ludzie by to wykorzystywali wbiegając waląć ue i do tp. A jeżeli ktoś Cię pcha w kierunku demonów to sobie ustaw stół za sobą i nic Ci nie zrobi, zawsze tak robiłem. Ale gdyby powstało by nie zaszkodziło, dla mnie to ten korytarz powinien być na 2 kratki, w 3 końcowych kratkach ;o.
~GrulixBaned
07-12-2008, 17:17
Za dużo pracy. Teraz administracja zajmuje się apo 8.31 więc po co takie rzeczy robić. Od czego jest pvp?
Dobre hłopaki
07-12-2008, 18:22
Nie poniewaz lov lvle do kturych pżesnaczone sa te respy powinien isc wlasnie teleportami a nie droga poniewaz idzie bardzo dlugo.
~~~~!KamileQQQ!~~~~
07-12-2008, 18:34
Za dużo pracy. Teraz administracja zajmuje się apo 8.31 więc po co takie rzeczy robić. Od czego jest pvp?
To ubij takim 70 lvlkiem 150 kozaku
Dawaj ja mam 110 msa to przyjdz 50 lvlem i mi go rozwal ok?
Madry tylko w gębie
Taki se pazdzioszek
07-12-2008, 18:38
W sondzie zaznaczyłem tak, ale oczywiście można byłoby to zrobić inaczej niż w postaci takiego tp np. tak jak napisał Silkroad. Choć moim zdaniem nie jest to konieczne, bo w końcy jak ktoś idzie na demony to powinien potrafić je ubić nie? ;o
Zbyt inteligentne to to nie jest bo niedolecisz do nich bo dostaniesz trapa od demonow na przejsciu i gleba ale z 70lvl zly przyklad bo 70 rp czy ek poradzi sobie xD
Ja proponuje poszezenie na koncu z 1sqm na 3sqm i by bylo git;p
Rook Men Shiz
07-12-2008, 20:19
Jestem na nie.. Ponieważ za dużo pracy z tym, ale tam jest przejście na Elder Demon'ach 1 sqm to powinni zwiększyć na 2 sqm tak jak na Demon Lord'ach jest w EXP...
DannRook
07-12-2008, 20:38
Nie bo ktoś by miał pk i co chwilę w tp-.-
Nie znam się na tym i nie wiem czy na tp idzie włożyć pz jeżeli tak to jestem na tak jeżeli nie to na nie; )
moim zdaniem lepsze by bylo pz przed kazdym respem (chodzi mi o 1sqm) bo z pzta nie idze wypchac
tp odpada bo jak pisano wyzej pk by wchodzilo i wychodzilo ...
No jak nie daje rady tym demcom to może niech po prostu tam nie expi, tylko niech idzie na coś na czym da rade?
Dexter Rook Sorcerer
08-12-2008, 07:17
Ale wy byliście kiedyś na EXP~ tam na końcu respią się 2 demony więc taki zbloczony 70 lvl niema szans :/
Pomysł dobry ale tylko gdyby był tam tp :)
pozdrO
Dexter~
DannRook
08-12-2008, 07:48
Ale wy byliście kiedyś na EXP~ tam na końcu respią się 2 demony więc taki zbloczony 70 lvl niema szans :/
Pomysł dobry ale tylko gdyby był tam tp :)
pozdrO
Dexter~
Na 100 lvlu z haste miałem problem wyścignąć tego 1 demca, żeby lać 2 demony a nie po 1...
Nie ma szans, żeby ktoś Cię wypchał na 70 lvlu na 2 demce ew. na 1 ; 0
Jeżeli masz pisać bezsensowne posty, to radzę abyś ich nie pisał w ogóle.
Co Ty pierdzielisz? Jakie APO 8.31... Na APO 8.0 czekamy już prawie dwa lata...
#Topic
W sumie to jest zbędna rzecz... Jeśli masz PACC nie musisz wcale expić na Elder Demonach na exp. Jest mnóstwo respów z demonami(Ankaros,Cod,Can itd.)
Jest mi to obojętne, czy takie tp wejdą czy też nie.
Hape zmienia konta
08-12-2008, 11:28
nie poniwaz taki 50 lvl pujdzie sobie bedzie walil 2 demce bedze to tak szlo przychodzi-czar-tp-przychodzi-czar-tp i tak az do ubicia wiec gra nie miala by sensu.
takie jest moje zdanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.