PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Loot z UM

Muflon
07-12-2008, 17:08
Więc moja propozycja jest taka aby zwiększyc loot z Undead Mastah bo ostatnio sie na nie przeszedłem i za godzine 300cc to jest żenada : <
Wiem ze na nich sie nie expi i sie nie opłaca ale zwiekszyc loot po to aby chociaz c arrow "troche" częsciej wypadała
Co wy na to?
Prosze sie wypowiadac.

@edit

Jestem na nie. Niedawno jakieś 10 dni temu byłem na Um i przez 15 min poleciało mi 2 crystal arrow, great axe, warlord sword. Dobry lot?
Tera przesadziłes : > 15 minut 2 c arrow?
A byla w tej bajce księżniczka?
UhaUhahahaUAhaha żal i ból

Silkroad
07-12-2008, 17:13
Mniałeś popostu pecha ;< Lot z um nie jest taki mały ;p 300cc w godzine? rotfl. Gdyby wypadały c arrowy często to by znowu były spamy do Mortiisa, że jest mało respów tych potworów. Ale troszke mogł by zostać zwiększony.
Jestem na tak ;o

~GrulixBaned
07-12-2008, 17:15
Jestem na nie. Niedawno jakieś 10 dni temu byłem na Um i przez 15 min poleciało mi 2 crystal arrow, great axe, warlord sword. Dobry lot?

silver ghostek
07-12-2008, 17:34
@Mulfon
Grulix slynie z bardzo ciekawych lecz niezbyt realnych historyjek wiec nie ma co na niego zwracac uwagi...

@topic
loot z um to zenada... kiedys bylem z uherem to na ok. 1,5h polecialo tylko 2 g axe i c legi... pozniej sam poszedlem tam expic i... prawie to samo 1h - g axe i g boots
loot powinien zostac nie tylko zwiekszony ale tez nieco urozmaicony o np. mls'a albo blessed

Dobre hłopaki
07-12-2008, 18:20
żal mi cię.
T onie moje wina ze walisz 15 minut jednego uma.
Ja expiac swoim 1.4k rp mialem w godzine 4kcc.Jetsem na nie

Muflon
07-12-2008, 18:52
żal mi cię.
T onie moje wina ze walisz 15 minut jednego uma.
Ja expiac swoim 1.4k rp mialem w godzine 4kcc.Jetsem na nie

Idz noobie bo sie żygac chce.

Po 1. 800 lvl po 3 um biore :> i bije je 40 sekund?
Po 2. Nie masz 1.4k rp
Po 3. Opowiadaj sobie takie historyjki Grulixowi i jego mamie.

@Down

@Off Topic
Dobra widzę, że tu nabijarnia, to sobię też nabiję.
Lubie postki bić.
@Topic
Miałeś pecha.
Loot leci dobry.
ZZZzzzZZZ:
-miałeś pecha, że 400cc zarobiłeś
-gdyby zwiększyć loot, to ktoś kto zarabia 4kcc będzie zarabiał 6kcc
-wtedy na allegro byłoby więcej dzieci typu pakiet 40kcc itp.
-dla ciebie nie będzie Mortiis zmieniał lootu z UM
Wytłumaczyłem ci dlaczego to nie wejdzie w życie.
PoZdRo

Tutaj nie chodzi o mnie tylko o całego serwa, i nikt na um nie zarabia 4kcc za godzine słuchasz dziecie neo.
I loot nie jest dobry w porównaniu do potwórw typu ots king ktory jest 3x słabszy od uma.
Pewnie nawet nie expiłes na UM a sie wypowiadasz.

@edit

Ta i ile ebdioze wtedy c arrow kosztowalo 1kcc? C arrow to dla 200 rp jedna szansa na kase ;p wiec jestem na nie.
U Ciebie widze też problem z czytaniem, tutaj nie chodzi tylko o c arrow tylko ogólnie o itemki g axe, mls, g boots itp.

Turbo Sorc
07-12-2008, 19:14
@Off Topic
Dobra widzę, że tu nabijarnia, to sobię też nabiję.
Lubie postki bić.
@Topic
Miałeś pecha.
Loot leci dobry.
ZZZzzzZZZ:
-miałeś pecha, że 400cc zarobiłeś
-gdyby zwiększyć loot, to ktoś kto zarabia 4kcc będzie zarabiał 6kcc
-wtedy na allegro byłoby więcej dzieci typu pakiet 40kcc itp.
-dla ciebie nie będzie Mortiis zmieniał lootu z UM
Wytłumaczyłem ci dlaczego to nie wejdzie w życie.
PoZdRo

Ernim
07-12-2008, 19:48
Ta i ile ebdioze wtedy c arrow kosztowalo 1kcc? C arrow to dla 200 rp jedna szansa na kase ;p wiec jestem na nie.

Tal
08-12-2008, 14:53
Ja jestem na tak. Po przeczytaniu dziś rano tego tematu postanowiłem przejść się na UM'y i zobaczyć jak jest.
W ciągu około godziny expienia miałem loota: 5x mpa, 3x great shield, 6x warlord sword (170cc). Hmm... to chyba mówi samo za siebie.
To tyle, baj
Peace...

Medix
08-12-2008, 20:06
Jestem na nie loot jest wystarczający itemy lecą dość często to że to jest OTS ale nie róbcie z niego "Mazurskiego" Porsze was :)

.Kapitan Alkohol.
08-12-2008, 20:10
Wiec, masz troche racje, a troche nie - bo czasami potrafi przez kilka godzin nic nie leciec a czasami w kilka minut c arrow.
Ale moja taka mini propozycja jest taka zeby z UM lecialy cc (do 3) bo jest to dosc mocny potwor i moze z itemów jakies blesed shield. Bo to c arrow leci naprawde zadko i kasy - platynki pff.
To tyle ode mnie. :)

Duffenzho_Kocha_Krs
08-12-2008, 20:11
Nie.. Posiedz caly dzien, moze wypadnie 2 c arrow. :)

Ankarius
08-12-2008, 21:52
Ja jestem na TAK jak siochalem na um to była tragedia... w 1.5h 5 warlord swordów a ten kogo siochalem to kumpel i lootów na 100% nie zabierał...
ale też miałem szczęście w 3h siochania 1 c arrow :P