View Full Version : [Armia 7.6] Loot z UM
Więc moja propozycja jest taka aby zwiększyc loot z Undead Mastah bo ostatnio sie na nie przeszedłem i za godzine 300cc to jest żenada : <
Wiem ze na nich sie nie expi i sie nie opłaca ale zwiekszyc loot po to aby chociaz c arrow "troche" częsciej wypadała
Co wy na to?
Prosze sie wypowiadac.
@edit
Jestem na nie. Niedawno jakieś 10 dni temu byłem na Um i przez 15 min poleciało mi 2 crystal arrow, great axe, warlord sword. Dobry lot?
Tera przesadziłes : > 15 minut 2 c arrow?
A byla w tej bajce księżniczka?
UhaUhahahaUAhaha żal i ból
Silkroad
07-12-2008, 17:13
Mniałeś popostu pecha ;< Lot z um nie jest taki mały ;p 300cc w godzine? rotfl. Gdyby wypadały c arrowy często to by znowu były spamy do Mortiisa, że jest mało respów tych potworów. Ale troszke mogł by zostać zwiększony.
Jestem na tak ;o
~GrulixBaned
07-12-2008, 17:15
Jestem na nie. Niedawno jakieś 10 dni temu byłem na Um i przez 15 min poleciało mi 2 crystal arrow, great axe, warlord sword. Dobry lot?
silver ghostek
07-12-2008, 17:34
@Mulfon
Grulix slynie z bardzo ciekawych lecz niezbyt realnych historyjek wiec nie ma co na niego zwracac uwagi...
@topic
loot z um to zenada... kiedys bylem z uherem to na ok. 1,5h polecialo tylko 2 g axe i c legi... pozniej sam poszedlem tam expic i... prawie to samo 1h - g axe i g boots
loot powinien zostac nie tylko zwiekszony ale tez nieco urozmaicony o np. mls'a albo blessed
Dobre hłopaki
07-12-2008, 18:20
żal mi cię.
T onie moje wina ze walisz 15 minut jednego uma.
Ja expiac swoim 1.4k rp mialem w godzine 4kcc.Jetsem na nie
żal mi cię.
T onie moje wina ze walisz 15 minut jednego uma.
Ja expiac swoim 1.4k rp mialem w godzine 4kcc.Jetsem na nie
Idz noobie bo sie żygac chce.
Po 1. 800 lvl po 3 um biore :> i bije je 40 sekund?
Po 2. Nie masz 1.4k rp
Po 3. Opowiadaj sobie takie historyjki Grulixowi i jego mamie.
@Down
@Off Topic
Dobra widzę, że tu nabijarnia, to sobię też nabiję.
Lubie postki bić.
@Topic
Miałeś pecha.
Loot leci dobry.
ZZZzzzZZZ:
-miałeś pecha, że 400cc zarobiłeś
-gdyby zwiększyć loot, to ktoś kto zarabia 4kcc będzie zarabiał 6kcc
-wtedy na allegro byłoby więcej dzieci typu pakiet 40kcc itp.
-dla ciebie nie będzie Mortiis zmieniał lootu z UM
Wytłumaczyłem ci dlaczego to nie wejdzie w życie.
PoZdRo
Tutaj nie chodzi o mnie tylko o całego serwa, i nikt na um nie zarabia 4kcc za godzine słuchasz dziecie neo.
I loot nie jest dobry w porównaniu do potwórw typu ots king ktory jest 3x słabszy od uma.
Pewnie nawet nie expiłes na UM a sie wypowiadasz.
@edit
Ta i ile ebdioze wtedy c arrow kosztowalo 1kcc? C arrow to dla 200 rp jedna szansa na kase ;p wiec jestem na nie.
U Ciebie widze też problem z czytaniem, tutaj nie chodzi tylko o c arrow tylko ogólnie o itemki g axe, mls, g boots itp.
Turbo Sorc
07-12-2008, 19:14
@Off Topic
Dobra widzę, że tu nabijarnia, to sobię też nabiję.
Lubie postki bić.
@Topic
Miałeś pecha.
Loot leci dobry.
ZZZzzzZZZ:
-miałeś pecha, że 400cc zarobiłeś
-gdyby zwiększyć loot, to ktoś kto zarabia 4kcc będzie zarabiał 6kcc
-wtedy na allegro byłoby więcej dzieci typu pakiet 40kcc itp.
-dla ciebie nie będzie Mortiis zmieniał lootu z UM
Wytłumaczyłem ci dlaczego to nie wejdzie w życie.
PoZdRo
Ta i ile ebdioze wtedy c arrow kosztowalo 1kcc? C arrow to dla 200 rp jedna szansa na kase ;p wiec jestem na nie.
Ja jestem na tak. Po przeczytaniu dziś rano tego tematu postanowiłem przejść się na UM'y i zobaczyć jak jest.
W ciągu około godziny expienia miałem loota: 5x mpa, 3x great shield, 6x warlord sword (170cc). Hmm... to chyba mówi samo za siebie.
To tyle, baj
Peace...
Jestem na nie loot jest wystarczający itemy lecą dość często to że to jest OTS ale nie róbcie z niego "Mazurskiego" Porsze was :)
.Kapitan Alkohol.
08-12-2008, 20:10
Wiec, masz troche racje, a troche nie - bo czasami potrafi przez kilka godzin nic nie leciec a czasami w kilka minut c arrow.
Ale moja taka mini propozycja jest taka zeby z UM lecialy cc (do 3) bo jest to dosc mocny potwor i moze z itemów jakies blesed shield. Bo to c arrow leci naprawde zadko i kasy - platynki pff.
To tyle ode mnie. :)
Duffenzho_Kocha_Krs
08-12-2008, 20:11
Nie.. Posiedz caly dzien, moze wypadnie 2 c arrow. :)
Ankarius
08-12-2008, 21:52
Ja jestem na TAK jak siochalem na um to była tragedia... w 1.5h 5 warlord swordów a ten kogo siochalem to kumpel i lootów na 100% nie zabierał...
ale też miałem szczęście w 3h siochania 1 c arrow :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.