PDA

View Full Version : Pytanie dotyczace pacc.PLx

Sync_Master
07-12-2008, 21:34
Już przeczytałem wszystko co możliwe na forum ale mam tylko taką małą wątpliwość...zalogowałem sie na swoje konto na stronie Kliknąłem zakładkę "pacc" no i zrobiłem wszystko zgodnie ze wskazówkami i poradnikiem z forum:):) To czy wystarczy ze wydrukuje ten blankiet który mi wyskoczył wydrukuje go i nic więcej nie będę musiał na nim dopisać i tylko zanieść na pocztę i dać osobie w okienku która to przepisze na blankiet I Gotowe???...zależy mi na odpowiedzi bo ja na stronie mam już złożone zamówienie i chce jak najszybciej zamówić.:confused::confused:

Mc Maciek
07-12-2008, 21:43
Na blankiecie musisz wpisać swoje dane! Tam bodajże jest tylko przykład... Nie wiem dokładnie, nie zamawiałem przez stronkę PACC'a, niech jeszcze napisze tutaj ktoś, kto ma 100% pewności ;)

Ale jeśli na tym blankiecie, który Ci się pokazał są Twoje dane, to musisz wziąć na poczcie taki sam, ale pusty, i osobiście wypełnić go swoimi danymi.

Sync_Master
07-12-2008, 21:50
Na blankiecie musisz wpisać swoje dane! Tam bodajże jest tylko przykład... Nie wiem dokładnie, nie zamawiałem przez stronkę PACC'a, niech jeszcze napisze tutaj ktoś, kto ma 100% pewności ;)

Ale jeśli na tym blankiecie, który Ci się pokazał są Twoje dane, to musisz wziąć na poczcie taki sam, ale pusty, i osobiście wypełnić go swoimi danymi.

No tak bo w linijce "nazwa zleceniodawcy" jest napisane:
imię nazwisko Twój adres.
Czyli tylko tu cos sam dopisac??(swoje dane)
Bo tytul przelewu ten cos jest na czerwono wyswietlony jest juz wpisany w rubryce 'tytułem"
chce sie upewnic bo 1 raz zamawiam:):)

Mc Maciek
07-12-2008, 22:09
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=24059

Tutaj wszystko jest napisane ;)

Sync_Master
08-12-2008, 15:26
Właśnie wracam z banku:):) mam nadziej ze wszystko jest git.
Dzięki za pomoc.