PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Nooby i loot

roni-18
08-12-2008, 16:33
Witam.Już gdzieś widziałem podobny temat ale nie moge znaleść.Chodzi mi oto żeby wprowadzić coś takiego, że np.: bije Demona i zabiore mu 60% hp i wpadnie jakiś noob i zabierze mu te 40% hp i ja tylko moge wtedy wziąść loot.Czyli kto zabierze wiecej % hp może otworzyć potworka i inne osoby nie mogą go ruszać np.: przez 10sekund. Ponieważ denerwują mnie to, że zabije Demona i będzie w nim mms i g legsy,a jakiś noob podbiegnie i zabierze to.Wczoraj miałem takie dwie sytuacjie że lałem 4 demy, a jakiś frajer stał i czekał aż padną.Raz zdołałem zobczyć co jest w środku(mms i g legsy)ale byłem wolniejszy chyba miał bota albo kij wie co.

Co śądzicie o tym??Wiem, że już był taki wątek ale nie mogę go znaleść.

Muflon
08-12-2008, 16:36
Na apo to jest niemozliwe dlaczego?
Bo uher nie mogl by brac lootu z rare monsters : <

Close topic było 1000x

Quiet v 2.0
08-12-2008, 16:37
Na apo to jest niemozliwe dlaczego?
Bo uher nie mogl by brac lootu z rare monsters : <

Close topic było 1000x

Party system...

Na rl tibii z tego co wiem to loota może brać ten kto ostatni uderzył monsta. Nie powiem że by coś takiego się nie przydało, ale ciężko z tym chyba by było.

roni-18
08-12-2008, 16:51
A na nowym klijencie można by było to wprowadzić bo chyba już będzie wtedy party?

Muflon
08-12-2008, 17:01
Party system...

Na rl tibii z tego co wiem to loota może brać ten kto ostatni uderzył monsta. Nie powiem że by coś takiego się nie przydało, ale ciężko z tym chyba by było.

De*ilu jeden na APO nie moze byc party bo beda crashe!!!!!
Więc odpada, : <

Daaron
08-12-2008, 17:32
@Up
Wcale nie nabijasz postów i wcale nie robisz double post ;>.

@Topic
Zapewne jesteś FACC. Can czy ta wyspa z Demon Lordami i Elder Demonami? Najlepiej zamów sobie PACC za tą ogromną sume 10zł i idź na inne wiele lepsze respy np. COD gdzie ludzi jest praktycznie wcale :) lub Exp gdzie nie ominie, Cie taki człek próbujący ukraść loot bo korytarz ma 1sqm szerokości.

Ktoś
08-12-2008, 17:42
Nie!
Jak sioham kogoś, to nie mógłbym brać lootu.

>>Vegos<<
08-12-2008, 17:47
Zgadzam się z Ktoś'iem, Daaron'em, Muflon'em.

@Topic
Nie wiadomo, ale Mortiis, Dexoti i Tygrys robią te APO 8.31 a wy chcecie męczyć gm'ów itp.
Oczywiście, że będą crash'e po wprowadzeniu Party System.:eek:

@EDIT
Po 1 wychodzi dobre a po 2 źle.:cool:
Bo pierwsze to jest przydatne m.in. wiecie dlaczego.
A po drugie Crash'e, Debugi itp.: i APO pada...
Więc wszystko odpada :D

PS. Był taki temat i go zamnkneli.

Lost Girl
08-12-2008, 17:58
Już gdzieś widziałem podobny temat ale nie moge znaleść
To zdanie mnie rozwaliło ;P

@Topic
Nawet jakby Mortiis wprowadził ten system(a jest to prawie, że nie możliwe) to i tak będziecie płakać bo nooby żucają śmieci na ded potwora i biorą wasz loot.