View Full Version : Armia 8.31
Witam.Wie może ktoś kiedy mają być zakończone prace nad nowym klientem??
.PozdrO.
Hogart 2.0
08-12-2008, 22:52
Narazie nic nie jest wiadomo na ten temat.Mozlwie ze 8.31 wogole nie wypali ale to tylko moje sugestie;]
@roni-18
Wiesz nie mam pojecia,ale beda 2 servy tak jak jest na xamash-ots jest tam 7.6 i 8.31
I tak zapewne bedzie na APO
A jakie zmiany hmm sam neiweim zobaczy sie w swoim czasie;]
a jeśli nawet wypali to wszystko się zmieni?? tak jak jest na tibi? czy po prostu oni tylko swoje zmiany wprowadza?
Opcja Szukaj Nie Boli Na Miejscu Moda Dałbym Ci Bana Bo Takich Tematów Od Ch**a Było!!!!!!!!!!!!1
Van Destroyer
08-12-2008, 23:26
Hah to tylko zamydlanie oczu... tak naprawde prace nad tibia 8.xx nawet nie zostaly zaczete... to tylko sposób by przytrzymac graczy na sypiacym sie juz apo... bo zapewnienia tygrysa o niczym nie swiadcza nie zamiescil zadnych ss ani nic... ten text ma pokazac ze niby administracja cos robi.
DannRook
11-12-2008, 20:51
Prace trwają, nikt nie zna czasu ani godziny zakończenia prac nad nowym silnikiem nawet Tygrys czy Mortiis.
Trudno powiedzieć, jest to masa roboty a Godowie też mają swoje życie i nie będą, że tak powiem zapier__ielać z mapą i silnikiem bo maniacy z apo czekają.
Będzie, jak będzie ale na pewno nie będzie to w najbliższym czasie bo na Apo 8.xx czekamy od 2-3 lat.
Wiesz nie mam pojecia,ale beda 2 servy tak jak jest na xamash-ots jest tam 7.6 i 8.31
I tak zapewne bedzie na APO
A jakie zmiany hmm sam neiweim zobaczy sie w swoim czasie;]
to jak będą dwa servy to na tym nowym będzie trzeba od nowa bic lvl to bedzie bez sansu
gupi sempacz <3
11-12-2008, 21:57
@up
o to wlasnie chodzi, wolisz wbijac od poczatku lvl wiedzac ze na APO jest juz 70+ 1k lvlów? pomyśl, zanim wbijesz 1500 lvl to apo padnie, albo neko wbije 3k lvl po czym Mortiis zamknie ots'a i neko popelni samobójstwo, wiedzac ze to mortiis zepsul wszystko pojdzie do wiezienia i all beda placzec
ee. cos mi sie pojebalo
@topic
najlepiej zrobic 7.6 new ale resety charów wtedy pianka tim stracila by swoje 10000000000~k cc ; }
/\ up, czemu bez sensu ? a co Ty byś chciał chary z apo 7.6 ? no to po cholerę, na 8.XX grac wtedy? pomyśl żeś dojebał.
a co do tematu, to szczerze wątpię że wyjdzie, sam pamiętam jak 8.1 miało być, a tu co? na rl już 8.4 jest ;(
gupi sempacz <3
11-12-2008, 22:04
Najlepiej nie grajcie w tibie to zuo :< a w ogóle dostalem dzis taka wiadomosc x d
XxXxXxX 20:53:43
ja nie wiem czy grac w tibie
mądry chłopak, zrobcie to samo. XD
@topic
8.31 - bez sensu kazdy bral by ek'a bo ma uh na hocie i manas czyli pro ivól koxik? ;o
Elite Swood III
11-12-2008, 22:11
zal grales kiedys na rl ????
3 ms i all pada z sd :D
A i pozatym knight ma chojowo po 8,31 [tylko do botowania xD]
ms,ed rox :D
gupi sempacz <3
11-12-2008, 22:14
rozumiesz co to jest 8.31 to samo co APO tylko all questy all na hocie itp...
dalej bedzie to samo, te same exausted i sd zaden h lvl nie bedzie uzywal a zreszta nie zrobia podróby rl chyba nie?
Armia 8.x bedzie w najblizszej nieokreslonej przyszlosci <--- jedyna poprawna odpowiedz :)
To nie jest takie o "hop siup bęc" i mamy OTS. Jak każdy wie Mortiis zajął się sprawą APO profesjonalnie, nie ma błędów jak na Mazurskim czy innym ścierwie, to ma być serwer idealny bez błędów, z dobrą mapką, skryptami i różnymi innymi czynnikami, takie coś można robić lata. Jednakże nie było jeszcze testu serwera.
Ale ja i tak nie będe grał na 8.0+ to już nie ten klimat nie ta zabawa. Idzie odczuć taki brak spontaniczności między 7.6 a 7.8+.
xxXTibiomanxxX
12-12-2008, 13:05
No pewnie już robią tą 8.31 :D
Ale nie wiadomo kiedy bedzie ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.