PDA

View Full Version : Og?oszenie !!

Heroes Rooker III
09-12-2008, 19:25
Witam !!
Mam zamiar zrobić poradnik - artykuł o wyczynach graczy , powstaniu miast , expowisk pierwszych , lepszych graczy itp... - Historia Armii.
Gdyż jestem zdolny do tego zrobić.
Mam zamiar powiedzieć gdyż to będzie moja najlepsza praca na którym będzie na forum APO.
Żródła tym samym screeny , z prośbą o ich publikacjii w tym że temacie.
Będzie pomogło jako część tego że poradnika/artykułu.
Kto chcę pomóc w tworzeniu tego poradnika o historii APO
Proszę też adiministracjię o udostępnienie części informacjii na jej temat oraz graczy !!
Minieszy poradnik będzie szczegółowo i z sensem opisany !!
Oraz tym samym robiony przez miesiąć może dwa.
Pozdrawiam
Heroes Rooker !!

Arhadus
09-12-2008, 20:46
Witaj,
Według mnie bardzo pomocną stroną dla Ciebie będzie stare forum apo (http://www.armiatoprostefansite.fora.pl/), oraz ten temat - http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=29321

DannRook
09-12-2008, 23:30
Nie żebym coś do Ciebie miał ale...
Zaje_istą masz składnię O.o
Powinien się za to zabrać ktoś kto na tym serwerze jest już trochę czasu a nie, że ktoś Ci poda wszystko na tacy czyt. ssy etc. a ty za to zbierzesz laury...

Heroes Rooker III
10-12-2008, 01:11
@DannRook
Jestem tego czasu dużo na APO.Ale tego nie komentujmy !!
Tu tylko podajecie co jest wyżej napisane a nie komentarze !!

Bull aka Bullet
10-12-2008, 14:55
Właśnie tak jak powiedział moderator wejdz na stare forum do tego poszukaj na naszym forum w screenach na stronie 14-15 tam będzie coś o starym apo z przedlat dotego wejdz na stronke armi wstaw mape i powinno być git.

Jaros Jaroz Jaro
10-12-2008, 19:20
qorwa....Skup sie jak piszesz temat... Albo poradnik do apo albo historia apo...

Nie może być przecież poradnik histori apo -,-

Looknji na stare forum apo...oczywiscie dziekiuje za tego linka ~~up~~

PlagenII
10-12-2008, 20:19
Z tego co mam na kompie to jedynie ten screen, no mam kilka innych, ale one nie obrazują starej ARMII.

http://img511.imageshack.us/img511/7535/imprezkaon3.jpg

To było w czasie ferii, połowa stycznia w 2007 roku, wtedy jeszcze dało się wchodzić na dach za pomocą boxów :) Szkoda, że tak szybko Mortiis to zlikwidował.

Ktoś
11-12-2008, 01:01
Mam kilka fajnych pomysłów i chętnie Ci pomogę pisać takie coś.

Jak coś to pisz na gg 8134763

Robert el Hombre
11-12-2008, 19:35
Twoja ortografia mnie przeraża, nie wspominając o źle stawianych równoważnikach zdań i głupich nielogicznych zdaniach,

Jeżeli chodzui o wyczyny to temat powinien zostać podklejony pod pierwsze tematy w ogólnym dziale INNE.
Gracze powinni ci wysyłać ss ze swoimi rekordami , serio to kupa roboty.

Heroes Rooker III
11-12-2008, 19:41
Wiem że to dużo roboty ale dam radę.
Pozdro ;)

DannRook
13-12-2008, 14:21
To tak ktoś Ci poda all na tacy to to złożysz w całosc...ale
Co ty dasz od siebie?
Jak jesteś tutaj tak długo to może powiesz sam co wiesz?
Np. Czyj posąg był w city(jakiego gracza)
Dlaczego Drako miał (jak jeszcze nie było botów na trainy) najlepsze skille oraz 15 mlvl?
Czy był kiedyś system capacity?
etc.
Zrozum w końcu, że, żeby opisac coś co było dawno to trzeba tutaj grac nieprzerwanie od 3 lat a nie założyc postac 2 lata temu wbic 20 level, zaliczyc retired i powrócic rok wcześniej.

Heroes Rooker III
13-12-2008, 15:10
@DannRook

Przez jak mówiłes wbiłem ten 20 lvl 2,5 lata temu..
Od tego czasu miałem przerwę.Nie grałem na mainie !!
Tylko na rooku.

Bull aka Bullet
16-12-2008, 09:29
To zrób histornie rooka jak o mine nic nie wiesz
chyba to jest proste według mnie to zajmuj sie tym w czym jesteś dobry
już chyba 2 tygodnie od napisania twojego tematu a dalej nie ma poradnika
więc chyba już się rozmyśliłeś.

Demiz
16-12-2008, 22:15
film z postaci Janczys, zrobiony gdy Skocio posiadal wtedy 600lv/ pokazalem gdzie expic na 300lvlu (kingi ev) moze pomoze ;P

http://www.speedyshare.com/463557229.html

Hrater
17-12-2008, 11:34
Heroes... Fail -.-
Ile Ty grasz na apo?
Twoja ortografia sprofanuje historię Apo ;O
Za to powinno się wziąść kilka kompetentnych osób...
Ja gram 2.5 roku i nie sądzę, żebym był osobą odpowiednią, gdyż powinny by się wypowiedzieć takie osoby jak (będę wspominał):
-Afan II
-Amedain
-Mortiis
-Tygrys
-1st Neko Knight
-Skocio
-1st Rilisek ;o
-pianka
-Drako

Może się mylę, ale...

Patrol
17-12-2008, 12:38
Heroes, nick twój z niewiadomego źródła kojarzę.
Jednakowoż, wbijając ten 20 lvl grałeś kilka godzin, po czym znudziło ci się na okres 2.5 letni (to wnioskuję z twej wypowiedzi cytując "do teraz").
Grałeś tylko na rooku, przez bardzo krótki czas, a jednak masz zamiar stworzyć historię apo?
Skoro tak mówisz...

@down
Nie pomyliło mi się nic; ja tylko napisałem to, co wynika z twojej wypowiedzi.
Wiem, że nie grałeś tych kilku godzin, tylko dłużej, lecz te kilka godzin wynika z postów w tym temacie.
Na poradnik czekam i jestem ciekawy, co wyjdzie.

Heroes Rooker III
17-12-2008, 19:32
Co do samej oceny mie nie zadawala 2,5 lata temu byłem noobem na APO.
A co do mojej ortografii.To się zmieniło i to dużo z wiekiem lat człowiek się zmienia.
Ok co do historii powiem jeden powód :
Bardzo lubię historię i się nią zajmuję tym samym mam zamiar zrobić i pokazać na co mie stać.
Co do gry grałem powtarzam 2,5 lata temu , odrazu po wbiciu 20 lvl odechciało mi się gry ale po jakimś czasie wróciłem na rooka pod nickiem Heroes Rooker.
@edit
Historia całego serwera w tym wydarzenia.
Trzeba mieć materiały aby to zrealizować.Sam poradnik jak to nazywacie pojawi się odrazu na nowy rok.
Będzie osobno Historia Rooka oraz Historia Maina
@Patrol
Z twojej wypowiedzi się troszkę pomyliło , nie chcę psuć twojej osoby ale coś powiem.
Grałem długo w tym że gadałem osobiście po tylu latach z 1 Ownerem Tayrona Rive.Nie podam pod jakim nickiem.
Sam osobiście odeszłem z jedengo powodu gra America's Army , Call of Duty i tym samym własny OTS.
I tak się toczyło do września 2007 roku tego miesiąca wprowadzono Quest na AOL oraz Hero.
Może się mysle jak coś można mie poprawić.
I wróciłem tego miesiąca aż do grudnia 2007 roku.I znów przerwa tym razem z przyczyn osobistych - liceum.

Veto
17-12-2008, 20:15
Mie? Nie ma takiego słowa w ogóle, a co do tematu to powodzenia, force is with you, always.

~Paso~
17-12-2008, 21:25
Dobry pomysl :P Przyda sie taka historia :P
Przynajmniej Noobki naucza sie Co to byla gra na poczatku APO ^^