View Full Version : ~.^777 by Donio^.~
DonieX <3
09-12-2008, 22:45
Witam. Daje tego ss'a nie dlatego,aby się pochwalić lv'em,ponieważ tym harem wbiłem narazie tylko 19 lvl'i. Możecie krytykować,wyzywać od Allegro kids etc. Ja na to leje. Ja wiem,że hara kupiłem za kcc od Qmpla. Zarobiłem t± kasę sam w tej pixelowej grze. Więc możecie wyzywać ile wlezie,ale to tylko o Was ¶wiadczy. Nie jestem jakim¶ j***nym no liferem. Mam czas to trochę powbijam.
http://i38.tinypic.com/28guo7d.jpg
Nie mam żadnego bot'a,ani nic. Poprostu monitor co jaki¶ czas zmienia kolory. Prawdopodobnie się psuje.
Mówcie więc,co chcecie. Chciałem tylko powiedzieć,że jestem prawdopodobnie 3 ownerem hara. I ostatnim. Nie mam już zamiaru hara sprzedawać,ani oddawać.
Edit specjalnie dla Old'a :) Proszę Cię bardzo oto skille i mlvl. Klapek narazie nie kupie,ponieważ 4kcc w bp. Powoli to ro¶nie,ale ciężko np. na Queenach zarobić ;<
http://i33.tinypic.com/34rzpkn.jpg
Gratz Awansu. Dobrze ze owner sie zmienil bo poprzedni byli hmm (marginesem) :P oby tylko char nie polegl :) pozdrawiam Destroyer pall.
@up
Wlasnie jest na odwrot S Wand nic nie daje, najlepiej jest miec shielda i bron jedna z tych podstawowych sov/sca/t hammer/ bo z nich zadajesz blood hity.
gz lvl'a
ale po co ci dwie tarcze? wes do jedej ręki jedna tarczę a do drugiej ręki we¶ Sprite Wand'a bo dwie tarcze nic nie daj±
Old Biohazard
09-12-2008, 23:06
Gz poziomu. Mogles pokazac skille i mlvl :) Kup jeszcze klapy i bedzie miodzio :)pzdr
Oxidosis**
10-12-2008, 11:57
Gz chara. Nice mlvl i skille :d
i gz lvl, dawaj do 1000 !!!
pamietam, jak przez dluzszy czas mowiles mi, ze zbierasz ciagle kase bo chcesz kupic jakiegos chara za kcc :P w koncu sie udalo
pozdro
gz lvl'a
ale po co ci dwie tarcze? wes do jedej ręki jedna tarczę a do drugiej ręki we¶ Sprite Wand'a bo dwie tarcze nic nie daj±
A Ty 'we¶' słownik do ręki.
Btw. 2 tarcze daj± więcej def. :)
@Topic
Gz, ale i tak masz sux pvp. Nigdy nie bedziesz tak wyjebisty, jak ja. Wbijaj 1000...
DobraForma
10-12-2008, 14:07
Gratz Levela ;)
co do lighta to mozesz miec wbudowany LH w klienta i jak ktos podejdzie to ci sie zaswiecal bedzie albo cos;)
silver ghostek
10-12-2008, 14:13
Gz Piczo xdd
gogo 800,800 and 1k XD
nie wiem co jeszcze napisac... dobij dista moze ;p
Nie Nie Nie ;] Char Jest LvL Jest Dist Jest !! Za To GZGZGZ :D:)
Ale EQ? Porazka Czekam Na Zmiany !! P[o]Z[d]R0!:D
@Up
Porażka to Twój styl pisania. :s Wez to ogarnij, bo aż oczy bol±, jak czytam. Chcesz, aby wygl±dało ładnie, a efekt jest odwrotny od zamierzanego. Nie rozumiem po co to... Nie moglo być po prostu 'pozdro'? Tylko jakie¶ pokemony? Tylko tracisz czas według mnie. W screenach nie powinno sie komentować eq moim zdaniem.
@Topic
Jedziesz z tym levelem. :)
Mag Magikk
10-12-2008, 16:15
Wiesz co Ci powiem... Nie exp tyle bo mnie przegonisz :PP
Ja i tak już nie expie ale jak wrócę to wbije 1k :D
Nie wiem co tu jeszcze napisać :P Gz lvl i byle do przodu :D
Pozdro Czopq ;*
~~~~!KamileQQQ!~~~~
10-12-2008, 16:47
Gz KoXie! Jedziesz do 1k ;> Pzdr Bialy Daro
P.S. Nice AV
Master Donio
11-12-2008, 11:24
Jadę z lv'em jadę. ;x Już jest 787 i tak apropo to "DonieX <3" to móje drugie konto na 4um.
@Up
Lol jaki czop. Zgapil avek! :< Daj sobie inny, a nie. xd Bo jeszcze mnie bed± z Tob± mylić. No już zmieniaj! xd
@Topic
Tak, jak wspominałem...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.