Zaloguj się

View Full Version : !! DOMAGAM(Y) si? sprawiedliwo?ci dla Majora !!

Wiliks
10-12-2008, 07:54
WItam. Więc ***** widzę, że nasi Moderatorzy ostatnio sobie przesadzają. Nie wiem kto, ale wiem dlaczego banują Majora.

Zaprzestańcie banować !!/

Kto jest ze mną pisać w tym temacie.

اباペلはماPởzíớmếkءم
10-12-2008, 08:23
A może to jest sprawiedliwość? To było wiadome, że od razu nowym kontem łamał regulamin.
I z tego co mi wiadomo on ma normalne konto na forum. Tylko nicku zapomniałem. Poszukaj sobie w Powitania/Pożegnania

Elxis Maniaq
10-12-2008, 09:19
Moim zdaniem to co się dzieje zarówno na forum jak i w grze przybliża Apo do końca. Sami sobie szkodzą, jak będą dalej usuwać konta w grze i na froum ludzie się z niechęcą do gry. Nie będzie miał kto kupować pacca, może na forum ktoś wejdzie, żeby zobaczyć co się dzieje..

Pomyślccie jak ma się nie używać bota jak trzeba ładować od 30- 50 + k many...

Niech Gmowie wprowadzą jakieś manasy od 1200+ lvla albo coś, wtedy nie będzie botów...

A najgorszym pomysłem był Dexoti xDD

%QuickShare%
10-12-2008, 11:45
Zgadzam się z panem up@. Dznia 9.12.2008 (wtorek) Dexoti, Adios i Mortiis rozdali około 50 banów! W większości graczy do bota ciągnął te zasrane manasy!

Gracz który otrzyma bana na długi okres czasu zniechęci się i papa..
Moim zdaniem bany nie powinny cały czas obejmować blokady konta. Powinny to być także kary pieniężne itd. (mam tu na myśli oczywiście cc).

~GrulixBaned
10-12-2008, 11:58
Dlaczego tylko dal Majora? Zobaczcie dla czego nie ma Johnego na forum apo. Robi konto i od razu bana dostaje. On mówi, że to spowodowane jest tym, że chciał zepsuć forum. Powinni dać bana 4ever Cinqowi, to przez jego "scara" na apo jest taki burdel.

DannRook
10-12-2008, 13:54
OMG

Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.
To powinno wyjaśnić całą sprawę...
Jak już czytacie ten nieszczęsny regulamin to czytajcie go uważnie?

Bull aka Bullet
10-12-2008, 14:03
Major może i jest smarkaczem :P zarcik ale też popełnił błąd może chce go naprawić a ciągłe banny dla niego nie pozwalają mu istnieć na forum.
Moim zdaniem powinno być równo uprawnienie.

Wiliks
10-12-2008, 14:18
@Dann
To jest moje ~7 konto na tym forum. I dlaczego nadal tutaj jestem, nie łapę banów ? :<

//topic
DLA DŻONEGO TEŻ !

Arhadus
10-12-2008, 14:43
Hehe, jakiej sprawiedliwości? My, moderatorzy, wypełniamy tylko swoje obowiązki, czyt. karzemy użytkowników łamiących regulamin, w którym wyraźnie napisane jest:

Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.Więc jakiej sprawiedliwości się domagacie?

/arh nabija posty i ma ich 200. ^^

Cielak znów zbanowany ^^
10-12-2008, 17:54
hahaha xD dostalem bana na wiliksie, bo chcialem

taka sprawiedliwosc. jak bym sie nie upomnial nie dostalbym nawet warna omg.. bo klnalem i nikt z ekipy mi go nie wlepil.. tak trzymac.. ;\

Puttana
10-12-2008, 18:00
OMG

To powinno wyjaśnić całą sprawę...
Jak już czytacie ten nieszczęsny regulamin to czytajcie go uważnie?

To dlaczego jeszcze nie masz zbanowanego konta?

Dann
Banned

Danndo
Banned

DannRook
Zaawansowany

Użytkownicy->Szukaj użytkownika->wpisz Dann :o

@topic
Zbanować 99% forum bo mieli przynajmniej 2 konta.... :/

PS. Co do Majora to się zgadzam. On miał 25+ kont...

Techniks
11-12-2008, 03:00
PS. Co do Majora to się zgadzam. On miał 25+ kont...

Dziś zostało zbanowane 32 konto majora więc jaką sprawiedliwość?
Gdzieś Mc Maciek napisał ,że do 20~konta był banowany normalnie za łamanie regulaminu czyli 5 warnów...
Niestety dla Majorka chyba już nie ma tutaj miejsca :(

Heroes Rooker III
11-12-2008, 06:42
Na moje Mc Maciek powinien znów wstawić ci warna ;)
Ale tym samym po co piszesz i płaczesz że zostałeś zbanowany.

Ktoś
11-12-2008, 09:20
Powinni dać bana 4ever Cinqowi, to przez jego "scara" na apo jest taki burdel.

Ale nigdy go nie złapali na tym bocie :)

#Topic
Major ma już konto nowe i jak na razie bana nie dostał :) Oby tak dalej :P

Bondi
11-12-2008, 19:06
Osobiście nic nie mam do szanownego Majora, ale już trochę przesadza z tymi kontami xD

Robert el Hombre
11-12-2008, 19:29
Weźcie się uspokójcie jego fani czy drugie konto na forum?
Weź się opanuj dostał bana i tyle.

^ChaosRuler
11-12-2008, 19:45
major to rewelacyjny gosc powinien moda dostac .xD a ty roberto jesets nikim :P