View Full Version : [ARMIA 7.6] Propozycja co do zmiany expienia ;]
Megereess Onwed
10-12-2008, 21:32
Witam mam propozycje aby Monster Skeletony po zabiciu ich wygladaly troszke inaczej niz demon skeletony ułatwiło by to szybkosc expienia. Gdy bierzemy po 3 nie mozna zamapietac gdzie padły, wiec inny wyglad by to ulatwił :D
xD Lukki xD
11-12-2008, 13:50
Dobry pomysł :X Chociaż ja nie mam problemów z tym bo zapamiętuje gdzie mniej więcej padł MS to przydało by się to, bo czasem trudno się połapać gdy w okół pełno tych samych corpsów :P
Robert el Hombre
11-12-2008, 14:03
Dla mnie nawet może tak być.
Monster powinny być czarne jak zwykłe szkielety albo na odwrót. Coś między tego, nie nasuwam toku myślenia dla ekipy apo...
-=Inflamel=-
11-12-2008, 15:21
To samo powinno tyczyc sie OTS kingow.. gdy expie sie na magic/CoD trudno odroznic kinga od warlocka... chyba ze jestes 1k lvl knightem i wszystkie kolo ciebie padaja ;/
@ problem juz raz zglaszalem ale do tej pory 0 odpowiedzi
Bull aka Bullet
11-12-2008, 19:10
Właśnie dobry pomysł moim zdaniem powinny wyglądać naprzykład jako kolor różowy a ms jako kolor brunatny ułatfiło by to gre napewno można takie coś wprowadzić. Napewno poprawiło by to grę na serwerze lecz na takie błachostki Gm nie mają czasu ponieważ niby robią tibię 8.31
Tak pomysł genialny to jest strasznie męczące. Najlepiej byłoby w ogóle zamiast Demon Skeletonów dac np. Fire Devil.
Silkroad
11-12-2008, 21:52
Może i byłoby to ułatwienie, ale się zgadzam, powinny dedy być czerwone albo czarne ;) I wygląd ms też powinien być inny, bo czasami jak stojisz gdzieś i nadoloe jest ms albo ds to nie wiesz co to ;o Jestem na tak.
To samo powinno tyczyc sie OTS kingow.. gdy expie sie na magic/CoD trudno odroznic kinga od warlocka...
Buhauhauhauhuha Xd Fail.
Mr Killer
11-12-2008, 22:11
Jestem na tak ! Pomysł nie jest trudny do wykonania . Nawet zwykły "amator" potrafiłby chyba zmienić wygląd "dedniętego" potwora :)
To troszkę denerwujące bo jak bierzesz po 3 msy, 4 kingi itp. to ciało często ląduje po warlockami lub demon skeletonami. I trzeba poświęcić tą minute aby znaleźć ciało :( Lepiej jakby Msy miały zamiast czerwonego wyglądu biały, wiem nie pasowało by to do ognia jak jest na niektórych respach ale łatwiej by było je znaleźć :D
dobry pomysl, ale mam inna propozycje. np summony zmieniają sie w ogien. to jest wykonalne, sam to zrobilem na moim otku. ;] ale przynajmniej widac gdzie sa zwloki a gdzie loot. :) ale pomysl dobry zwlaszcza dla h lvli z manią loota.
Nakomi Takahata Old
13-12-2008, 11:15
Jestem na tak zmienic kolor ms na czarne ;D
Dobry Pomysl Jestem za Tak poniewaz ktos jak bierze po 4~ to juz loota nie pozbiera z wszystkich...
Jeszcze mozna by zrobic zeby MS'y nie summowaly DS'ow
TAk jak Dawniej Bylo z Bally"mi :P summonowaly FD :] Wycofali :P
Marcin <3
13-12-2008, 16:44
Nom, pomysł dobry.
Przydało by się takie coś.
No , niezly pomysl...
Jestem za...Ale jedna dobra rada...Napisz do ktoregos z gm zeby tu weszli...Bo inaczej nic z tego pomyslu...
Pomysł nawet, nawet ale nie potrzebny, bo jak bierzesz np 3 monster skeletony to wszystkie 3 albo przynajmniej 2 padają w tym samym czasie więc co jest trudnego w spojrzeniu gdzie padły?
Pall Posion
13-12-2008, 22:24
Bardzo dobry pomysł szczególnie jak się expi na 7ms trzeba szukać zabitego Ms i brać lot
~~~~!KamileQQQ!~~~~
14-12-2008, 11:35
LOL....
A coto za róznica jak ja biore ile wlezie czasami po caly resp 15-20 to i tak tego nie zbieram ;]
Dla Ciebie może i fajne ale GM niema czasu na takie cos :/
Ja jestem neutralny
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.