Undead...
10-12-2008, 23:29
Wydaje mi sie, ze powinienem skonczyc zasmiecac to forum swoimi czesto glupimi postami. Lubilem wkurwiac wszystkich dookola w sumie nawet nie wiem czemu ;>.Zrozumialem, ze jezeli chcem odejsc z APO raz na zawsze nie moge zostac na forum bo gra jest zbyt 'kuszaca?'.
To chyba ostatnia okazja zeby przeprosic Bussta. Zachowalem sie jak frajer obiecalem, ze nie zrobie ss a jednak je zrobilem ty mi zaufales ja cie w chuja :) zbyt czesto tak jest... Zegnam :P
Kogo chcial bym pozdrowic?? ehh
-Cala gildie KRS
-Cala gildie NLN
Grajcie w 'pokoju' nie ma potrzeby wyzywac sie tylko dla tego, ze jestescie w innych gildiach ;] nie znacie sie...
Przepraszam wszystkich ktorych w jakis sposob obrazilem...
Jest to moj ostatni post, co do postaci w grze zostana usuniete jak tylko bede mogl...
~Dexoti gratuluje ci dostalem od ciebie pierwszego bana za boty wydaje mi sie ze jezeli nie wystawil bym tych ss'ow dalej mogl bym bocic ile wlezie...
To chyba ostatnia okazja zeby przeprosic Bussta. Zachowalem sie jak frajer obiecalem, ze nie zrobie ss a jednak je zrobilem ty mi zaufales ja cie w chuja :) zbyt czesto tak jest... Zegnam :P
Kogo chcial bym pozdrowic?? ehh
-Cala gildie KRS
-Cala gildie NLN
Grajcie w 'pokoju' nie ma potrzeby wyzywac sie tylko dla tego, ze jestescie w innych gildiach ;] nie znacie sie...
Przepraszam wszystkich ktorych w jakis sposob obrazilem...
Jest to moj ostatni post, co do postaci w grze zostana usuniete jak tylko bede mogl...
~Dexoti gratuluje ci dostalem od ciebie pierwszego bana za boty wydaje mi sie ze jezeli nie wystawil bym tych ss'ow dalej mogl bym bocic ile wlezie...