Zaloguj się

View Full Version : miko?ajkowy konkurs?

roni-18
11-12-2008, 16:04
Witam.Expie sobie na draculach i nagle dostaje wiadomość, że jest jakiś konkurs mikołajkowy do wygrania domek na facc, 180 dni PACC'a i coś jeszcze chyba.Trzeba wejść na ten link www.armiatoproste-konkurs-mikolajkowy.cba.pl nie wiem czy to GM wysłał czy kto bezpieczne to jest?

KamilQ
11-12-2008, 16:07
Nie to nie jest bezpieczne.
Ktos sie podszywa pod obsluge apo i takie cos wysyla.
Jak chcesz miec konto to nie wchodz.

>>Vegos<<
11-12-2008, 16:09
Po 1 popatrz poprawny nick GM'a
GM'owie to:
Tygrys
Mortiis
Sieka
Adios
Dexoti
Jeśli zapomiałem przepraszam :D
Nie ma GM'ów nicku typu: Mikołajki, Ekipa APO, Konkursy itp.
To tyle... Narazie nie wchodź może być keylogger..
PoZdRo!

Ohroniasz
11-12-2008, 16:16
Jak by był taki konkurs to zostało by to napisane w 'Nowościach' i na czerwono w grze. ; d

a co do tego linka to radził bym ci go usunąć, bo pewnie zaraz jakiś newbie przeczyta ten temat bez postów niżej, bo mu się nie będzie chciało ich czytać i wejdzie w link.

roni-18
11-12-2008, 16:31
nie wchodziłem na ten link ale zadnego nicku nie było.Więc nie wiedziałem czy to pic czy to naprawde

DannRook
11-12-2008, 20:36
Po 1 popatrz poprawny nick GM'a
GM'owie to:
Tygrys
Mortiis
Sieka
Adios
Dexoti
Jeśli zapomiałem przepraszam :D
Nie ma GM'ów nicku typu: Mikołajki, Ekipa APO, Konkursy itp.
To tyle... Narazie nie wchodź może być keylogger..
PoZdRo!
Można dopisać jeszcze Ryśka, mało gra ale czasem gra i może być przez to jakieś zamieszanie ; )
Wszystkie konkursy są zawsze ogłaszane na forum/stronie głównej serwera.
Jeżeli widzisz gracza z pseudo nickiem, który wysyła Ci link do pseudo strony to po prostu daj mu ignore i koniec kłopotu, nie sprawdzałem tej strony, ale jeżeli na tej stronie jest coś w stylu, żeby chcesz brać udział w konkursie zaloguj się to spamuj tam złymi passami, jeżeli takowy zawodnik dostanie 100 emailów czy innych tego typu wiadomości z fałszywymi passami to w końcu odechce mu się sprawdzać i robić takie pseudo strony.
Takie tematy były wałkowane milion razy na tym forum.

Night Raven
11-12-2008, 20:52
Tak jak ktos napisal wyzej, ze nie ma gmow typu konkurs itp.
Wszedlem w ten link i tam pisze, numer konta i haslo. Zwykly hacker, ale jakos mu sie nie udalo.

NIE WPISUJCIE SWOICH PASOW NA TEJ STRONIE!!!!!!1

Bull aka Bullet
15-12-2008, 19:09
ahhhhhhhahhahahahhahahahhaha
porostu zgona walnełem jak weszłem zalogowałem się noob charem z innego komputera którego nie używam i mam na nim inne ip chciałem zobaczyć jak to jest być shakowanym i posłuchajcie tego
jestem na swojej h levelowej postaci ktoś się zalogował na moje konto (noob char) ja do niego pisze:

- siema Jarek (jarek wymyśliłem)
- cześć
- Co słychać
- nic nic ejj nie wiesz na jakim koncie moge mieć itemki swoje bo zapomniałem :) pijany jestem

- Pewnie na tej z której do ciebie pisze ahsuahsuahushauhsuahsuhausha HACK.PL
- ??????

I przestałem z nim gadać ale miałem zgona przed kompem :P