PDA

View Full Version : Adios

Tajniak
11-12-2008, 21:48
Adios zawsze wchodzi wieczorem i pokazuje się wszystkim graczom koło dp w city :P (Pewnie dla szpanu). Nie o tym chciałem powiedzieć a raczej odowłać się. Dlaczego Adios bezkarnie może przeklinać? A to screenek:
http://i37.tinypic.com/14wal45.jpg

Mortiis wypowiedz się w tej sprawie. A moderatorów proszę o przeniesienie jeśli zły dział (bo zapewne jest zły).
Powinienem włączyć Game Chat bo tam to dopiero szpanuje na całego no ale screena robiłem w pośpiechu.
A w ogóle Adios ma prawo do pokazywania się innym?
Ps: Zaznaczam, że trochę edytowałem obrazek po to aby nikomu nie podpaść :]

Rokix
11-12-2008, 21:51
OMG Adios powtorzyl to co pisal ten koles! a penis to jest przeklenstwo? raczej nie bo to narzad u mezczyzn, ale ty chyba tego nie wiesz i pewnie w dodatku nei masz pozdro:)

^Deduś
11-12-2008, 21:57
"A w ogóle Adios ma prawo do pokazywania się innym?"
o żal... jest Gm'em to nie znaczy, że ma ciągle na niewidce siedzieć ^^
A co do hójek, to poprostu powtórzył... pozdro 600.

Mr Killer
11-12-2008, 21:58
Adios zawsze wchodzi wieczorem i pokazuje się wszystkim graczom koło dp w city :P (Pewnie dla szpanu). Nie o tym chciałem powiedzieć a raczej odowłać się. Dlaczego Adios bezkarnie może przeklinać? A to screenek:
http://i37.tinypic.com/14wal45.jpg

Mortiis wypowiedz się w tej sprawie. A moderatorów proszę o przeniesienie jeśli zły dział (bo zapewne jest zły).
Powinienem włączyć Game Chat bo tam to dopiero szpanuje na całego no ale screena robiłem w pośpiechu.
A w ogóle Adios ma prawo do pokazywania się innym?
Ps: Zaznaczam, że trochę edytowałem obrazek po to aby nikomu nie podpaść :]

Człowieku po co zakładasz tak durny temat ?? Adios cytował tego noob'a , który ciągle powtarzał "hójek" ... Zastanów się zanim coś wstawisz.

gupi sempacz <3
11-12-2008, 21:59
no nie wiecie? x d 9 lat i sie smieje bo widzi slowo "hójek" Xd

~Paso~
11-12-2008, 23:28
Omg...!!! Co z TEGO ? ze Przeklina!!!?
REGULAMIN JEST DLA GRACZy Tak?...No chyba ze...pokaz mi ze jest jakas zmianka o GM'ach....Zapewnie juz nic nie odpiszesz
TEMAT CLOSE PlAX

Mc Maciek
12-12-2008, 06:35
Boże, już nie macie się czego czepiać ;|

Przecież on zacytował komuś, za co może dostać bana! Ludzie, opanujcie się...