PDA

View Full Version : [Propozycja] co do dzia?u Propozycje.

Bull aka Bullet
14-12-2008, 18:43
A więc moim pragnieniem xD jest wprowadzenie w dziale propozycji wzmożonej aktywności Administratorów jak i Moderatorów ale głownie tych
pierwszych ponieważ Tygrys i Mortiis to oni zdecydują o tym czy dana propozycja wejdzie w życie czy nie więc postanawiam co następuje
Aby
Tygrys i Mortiisczęściej wchodzili aby sprawdzać propozycje conajmniej 2 razy w tygodniu bo co my możemy napisać.

Tak jestem na tak prosze żeby to wprowadzili
No i co nam z tego ,że to napiszemy jak i tak nikt tego nie wprowadzi.
Myślę że wszyscy wiecie o co mi chodzi wytłumacze w skrócie

Chcę aby administatorzy częsciej wchodzili i sprawdzali nasze propozycje zacznijmy od mojego postu :P :)

Silkroad
14-12-2008, 18:56
Jak najbardziej na tak! Ale czy to będzie wprwaodzone? Raczej wątpie, bo Mortiis [podobno] ma bardzo dużo pracy itd. A Tygrys, raczej w propozycjach się udziela czasami, ale mało jaka zostąła wprowadzona. :PP

NewEra
14-12-2008, 19:24
Powinni odpisywać częściej bo nie wiadomo czy twoja propozycja może być zaakceptowana przez GM's czy nie ;d, wg. mnie fajny pomysł

Draftcook
16-12-2008, 04:05
Pomysl logicznie z 1 mln propozycji zuconych w tym dziale, moze 3 % weszlo w zycie. Bylo, jest i bedzie tak samo, ten temat pewnie tez ani Mortiis ani Tygrys nie zobaczy.

The best palladin
18-12-2008, 17:40
gm'owie wchodza z pewnoscia codziennie na forum w ten dzial wiec nie wymagajmy od nich zeby wchodzili czesciej bo to bez sensu

EsSaY
18-12-2008, 18:03
Pomysl logicznie z 1 mln propozycji zuconych w tym dziale, moze 3 % weszlo w zycie. Bylo, jest i bedzie tak samo, ten temat pewnie tez ani Mortiis ani Tygrys nie zobaczy.

3% z miliona to 30000 więc nie jest źle.

@Topic
Ta propozycja nie ma szans wejść w życie. :P

Tracek
18-12-2008, 20:45
Zgadzam sięęęęęęęęęęę :D
Ale ehh w całej swojej karierze na forum tylko kilka razy widziałem w tym dziale Tygrysa a Mortiisa chyba raz :D
Ale skoro teraz mortiis robi APO 8.X to who cares?

DannRook
18-12-2008, 20:45
Wchodzenie w ten dział moderatorów i tak nic nie da.
Po co Mortiis ma tutaj wchodzić jak połowa propozycji jest debilna?
Jeśli chcesz, żeby ktoś wszedł w twoją propozycję to napisz pw do Tygrysa czy raporta w grze.
Nie wejdzie w życie.

Pelé
18-12-2008, 21:16
To raczej prosba a nie propozycja ;p
Kiedys napisalem zeby ludzie podali mi chociarz 3 propozycje ktore weszly w zycie, jakos nie dostalem odpowiedzi. Dziwne ?

Jestem na tak zeby administracja wchodzila w dzial propozycje czesciej (:

~Paso~
19-12-2008, 08:34
Ja jestem za Tak ale czy to wprowadza? watpie ;S moze Kiedys ;D