PDA

View Full Version : Wywiad z Dedus(?)

Ober Caster
14-12-2008, 19:04
Ober Caster - autor
Deduś - udzielający

Witam serdecznie DeduŚśku :P Zechesz odpowiedzieć na pare pytań??

Yes. :<

OK :D W takim razie powiedz skąd jesteś i jak się czujesz. xd

Jestem z wiochy koło kołobrzegu xd ustronie morskie, czuje się dobrze : p

A jak długo grasz w Tibie??

z 3 lata... ;d ale z przerwami. (nie dłuższe niż 3 tygodnie)

A od jakiej Tibi zaczynałeś?? Od RL? Może od OTS??

Rl :p

A jakie są twoje osiągnięcie w Tibi??

Rl? na początku jakieś tam chujowe postacie, potem 80 ek, 50 rp, 30 rp, 35 ed etc... apo? nigdy nie zrobiłem sam wysokolevelowej postaci, choć także nigdy takowej nie kupiłem :d był to m.in 1100 ek, 850 ek, 700 ms i dużo innych... najdłużej grałem postacią Dede Lionheart.

Ahm :P... Wróćmy do twojego życia RL... Masz może jakąś "drugą połówke" ??

Nie, tibia i cs to moje życie =/

A czy interesujesz sie sportem?? Uprawiasz? A może wolisz bardziej stronę kibicowską?

Nie... czasami pogram w noge (rzadko xdd) ale ogólnie nie interesuje się konkretniej żadnym sportem.=]

Ok, teraz skierujmy rozmowe na APO. Grasz teraz?

Gram... miałem przestać, ale znowu mnie ciągnie :D

A jaki masz obecnie poziom? Profesje? Nick? Addon?

120 pall, Dedus(ś) Addon? xd full mage ; o
Pacc w drodze!

A co sądzisz o panującej atmosferze w grze?

Jest lepiej niż myślałem... trochę dużo kozaków, którzy mają drugie postacie i myślą, że jak napiszą "masz hunta, bo mam 800 ek" to pr0

Uważasz, że Mortiis i Tygrys trafnie dobierają detale serwera??

Trochę dojebali z respem Devil Atoma, ogólnie za łatwo jest na apo... ale nie narzekam zbytnio xd

A co sądzisz o GMach i tutorach? Może jest ktoś kto specjalnie uprzykrza Ci życie??

Nie... nie miałem jeszcze styczności z "nowymi" tutorami. Raz spotkałem Adiosa w city i już go nie lubię, a Sieka jakoś tak mnie odpycha XD

A gdyby to od Ciebie zależało to co zmieniłbyś na APO??

Ceny... możliwość sprzedaży w sklepie takich itemów jak pandemka, klapki czy bh : > no i zmieniłbym trochę właściwości sl'a

A masz jakieś sugestie związane z działalnością APO w okresie świąt Bożego Narodzenia?

Nie powinno być nic zmieniane z expem ^^ nie wiem co obchodzi innych czy będe grał czy też nie... jak będę chciał to i tak posiedze przed monitorem.
Powinien być znowu mikołaj postawiony i zorganizować jakieś eventy... : >

W porządku http://i33.tinypic.com/10pztit.gif
Na tym nasz wywiad by dobiegał końca. Możesz teraz pozdrowić swoich ziomali z gry ^^

Z gry? małooo xd
Jedynie Ty i Rzulf : p
Z forum... hmm
Mały down (:****)
Margoth
Figo
Oxi
Arhadus
Crayoff
Mejger
Likitiki
Azux
Nixon

Ok, W takim razie zegnam i życze miłej gry. BB.

pa

Mechó
14-12-2008, 20:27
Hello ! Where I am ? >:
A jak ja pogrywałem na APO to mnie od noobów cipko wyzywałeś ! Teraz ja Cię powyzywam, szykuj się na spam ^^
Fajny wywiad, ale ***** ile on ma lat ?!

Ishaus
14-12-2008, 20:29
Ja kce być na końcu w pozdroffieniach :<<<< I wogule fajoski wywiadeq z Marcinkiem ;**

^Deduś
@up
omg, przecież wiadomka, że mam 9^^

@topic
No zajebisty wywiad, bo ze mną :P

Maly down
Wg. mnie wywiad troche krótki i mógłbyś już prędzej pogrubić jego wypowiedzi a nie swoje, a najlepiej to np; jego wypowiedzi dać w kolorze niebieskim pogrubionym, a swoje w czarnym pogrubionym. Można się o nim troche dowiedzieć, ale jak już pisałem nie ma tego za dużo. A dla mojego mistrza Dede wielki pozdro i podziękowanie za pozdrowienie. Trzymaj się mistrzu :*

No zajebisty wywiad, bo ze mną :P

No ba ; d

Do autora: No, już lepiej ;>

Pozdrawiam.

Silkroad
14-12-2008, 20:57
No,no bardzo dużo dowiezdiałem się o naszym Dede ;O Pytania różne z rl i tibii ;o tak raczej powinno być w każdym wywiadzie a nie all o Tibii xD Kolory ładnie dopasowane. Rób więcej wywiadów xD pozdro
10/10

xD Lukki xD
14-12-2008, 21:48
Zjebany wywiad bo mnie deduś nie pozdrowiłeś : (((((

Robert el Hombre
15-12-2008, 09:27
" OK W takim razie powiedz skąd jesteś i jak się czujesz. xd "
To mnie powaliło. Nie zabieraj się do wywiadu nie mając z góry ułożonych pytań i morału( czy też innego gówna ) które ma wywrzeć, przekazać coś innym osobom.
Co do długości prawidłowa.

Pampalini
15-12-2008, 12:15
Wywiad calkiem calkiem troche malo pytan ;( ale co tam 7/10 :)

Bull aka Bullet
15-12-2008, 13:50
Wywiad fajny lecz troszeczke mało pytan lecz z wywiadu można się troszeczke dowiedzieć. Wywiad ładnie napisany kolej żeczy jest więc
niemam się do czego przyczepić.

Maxor14
18-12-2008, 20:48
Troche przesadziłeś z tym, że panda, klapki i bh mają byc w sklepie, Poniewaz all APO by mialo je. Jest Bardzo duzo ,,allegro kids" wiec z tym sie nie zgodze. Wywiad mi sie podobal. :)

Oxidosis**
18-12-2008, 21:27
Troche przesadziłeś z tym, że panda, klapki i bh mają byc w sklepie, Poniewaz all APO by mialo je. Jest Bardzo duzo ,,allegro kids" wiec z tym sie nie zgodze. Wywiad mi sie podobal. :)

Czytaj ze zrozumieniem.. On mówi o możliwości sprzedaży tych items, nie o kupnie!

@Topic

Fajny wywiad bo z fajną osobą :)

~GrulixBaned
19-12-2008, 12:13
Wywiad dobry. Deduś lubię Cię, ale poruszę jedną kwestię.

120 pall, Dedus(ś) Addon? xd full mage ; o
Pacc w drodze!

Full mage? Haha dowaliłeś. Wyłącz tibie gg, albo innego bota co daje outfity. Z czego mi wiadomo czapka z ferumbrasa leci zawsze gdy się go zabija ale ciężko ją zdobyć.

GladeQ
19-12-2008, 12:28
Ciekawy wywiadzik ;] 9/10

@down
aha Xd sry nie widziałem :P

^Deduś
19-12-2008, 12:32
Gladeq i Grulix...
"Ok, teraz skierujmy rozmowe na APO. Grasz teraz?"
to była ironia z tym addonem... od kiedy na apo można robić outy? : >

@topic
Już 143 lvl!!

~Paso~
19-12-2008, 14:27
No..Ladny wywiadzik moja ocena to 7/10 ;o brakuje kilka rzeczy ;o :P no ale moze next razem bedzie lepiej

Kodexik
19-12-2008, 15:32
Wywiad dobry. Deduś lubię Cię, ale poruszę jedną kwestię.

Full mage? Haha dowaliłeś. Wyłącz tibie gg, albo innego bota co daje outfity. Z czego mi wiadomo czapka z ferumbrasa leci zawsze gdy się go zabija ale ciężko ją zdobyć.

Człowieku, czytam twoje posty i oczom nie wierze, że coś tak głupiego potrafi przeglądarkę otworzyć, na apo nie ma takich addonów, wiec ja nie wiem o co w ogóle chodzi... to Ironia była... Widocznie nie poczułeś, choć w ogóle się nie dziwie...

#Topic
Hail Górny Ślonsk!
Wywiad 7/10 dlatego że oczojebne te uśmieszki

nesta12
19-12-2008, 16:28
Powiem szczerze.Wywiad z nikim ważnym (sry nie chce obrażać ale legenda toto nie jest) i wyczepiście krótki.3/10.

Nakomi Takahata Old
19-12-2008, 16:42
dobry wywiad rob jak najwiecej wywiadow daje 10/10

Funnyx iksDe
30-12-2008, 14:01
Taaa ja go znam, ma 12 lat i głos cieniutki jakby lodzika robił, mieszka koło mnie w rusowie koło ustronia morskiego i dojeżdza 50 km dziennie do szkoły gimbusem. Sam to wbił 10 na selenie a potem miał hunta i miał 6 lvl i nie gra, na apo zawsze sie pierw kumpluje, potem pożycza kase i robi nowe postacie i nie oddaje, ja grałem dedusiem do 125 lvla i teraz on ma 120. . . ^^

Takarji
31-12-2008, 11:53
Troche krótki ten wywyiad ale ogólnie daje rade.
A on ma 12 lat>? lol

^Deduś
31-12-2008, 14:15
Funnyx jaja se robi XD
Nie gram już Dedusiem, znaczy mam postać, ale stoję sobie pod dp... mam go od 1 lvla :P teraz jest 262 : x

xD Lukki xD
31-12-2008, 14:48
@up
Mi też się już znudziło : ) Chociaż teraz jak by mi się chciało znów grać to mam wyrobioną postać :)

Khuramek
31-12-2008, 14:50
Funnyx to jest czop nad czopami ;ss.
ale deduś jest kól i pró znam go z er el i powiem ze ma fajny fryz xd.
Nie no ogoolnie fajny wywiad oczywiscie deduś nie umie pisać; /

Plener123
06-01-2009, 18:08
Wywiad dobrze przeprowadzony ;o
Przejrzysty,dobrane kolory.
8\10

B@rtix
06-01-2009, 19:13
Wywiad fajny,podobał mi się.Czekam na następne wywiady w Twoim wykonaniu!

muflon-free
15-01-2009, 17:04
Wywiad 8/10, kolory fajnie dopasowane, mógłby jednak być trochę dłuższy ale ogólnie podoba mi się. Pozdrawiam Was.