Zaloguj się

View Full Version : Ps2

Ava
14-12-2008, 22:30
kupuje play station 2 nie przerobiona ale bez gier, prosze o rady:

-gdzie i za ile przerobic
-jak za drogo wyjdzie to jakies miejsce gdzie tanio kupie gry (nie mowcie ze allegro bo kumpel kupil ostatnio i mial same porysowane...), nowe/uzywane. byle fajne.

pozdrawiam

Busst
14-12-2008, 22:55
Przerobić w najbliższym sklepie, który zajmuje się konsolami. (sprzedaż, skup, zamiana itp.) Opcjonalnie giełda, ale nie polecam. Przeróbka tej konsoli waha się teraz w granicach 40 - 50 zł. Zdarza się taniej. Gry kupuj na giełdzie elektronicznej, a jeśli owej w Twoim mieście nie ma, po prostu je ściągnij lub jeżeli gość z w/w sklepu zaufa Ci, kupuj od niego.

Maks
14-12-2008, 23:19
Mój kumpel na mikołaja dostał ps2 przerobił na giełdzie za 60 zł ,

co do gier, to najlepiej na all... tyle żeby zwracać uwagę na nówki, a nie jakieś używane, dołóż se 20 zł i miej tą nówke gra Ci posłuży z ładne pare lat
póki co pożycz se od kumpla gierke, chyba że potrzebujesz gierek na wczoraj ;)

Ava
15-12-2008, 11:04
Przerobić w najbliższym sklepie, który zajmuje się konsolami. (sprzedaż, skup, zamiana itp.) Opcjonalnie giełda, ale nie polecam. Przeróbka tej konsoli waha się teraz w granicach 40 - 50 zł. Zdarza się taniej. Gry kupuj na giełdzie elektronicznej, a jeśli owej w Twoim mieście nie ma, po prostu je ściągnij lub jeżeli gość z w/w sklepu zaufa Ci, kupuj od niego.

w/w? wynies/wroc? 40-50zł? okey. owej gieldy w bydgosczy nie widzialem. ;s

maks:
mam 3 kumpli z orginalnym ps2 ale dwóch wyjechało a ten 3 ma 5 gier w ktore ciągle gra ;s więc musze kupic i tak

Bull aka Bullet
15-12-2008, 18:57
Na giełdzie do 100 zł
lecz koszt jest wyskoki u mnie wacha się miedzy 100 a 120 zł
sam przerabiałem konsole ps3 to zapłaciłem 175 zł gośći męczył się troche bo ps3 ma zabezpieczenia przed takim cholerstwem.