View Full Version : \,,/ ..:: Ohne Dich ::.. \,,/
Tak sobie siedzę, myślę i wymyśliłem, że zapodam Wam zdjęcie mojej wypasionej w kosmos postaci na Rookgardzie.
Wszelkie krytyczne komentarze, typu, że jestem noobem, złodziejem, spamerem, wybijaczem potworów, gwałcicielem, pedofilem, mile widziane. Oczywiście bez przesady. ;)
Niedługo kolejna porcja fotek, zabójczego, przystojnego, pachnącego drogimi perfumami Ohne Dich'a.
http://i37.tinypic.com/21b437s.jpg
Techniks
15-12-2008, 01:06
Witaj.
Gz chara ,ale rook to nuda zobaczysz znudzi Ci się.
DannRook
15-12-2008, 06:23
Postać ładna, przynajmniej zaraz widać, że robiona od zera a nie zaraz golden armor, rh etc. Btw. to gdzieś słyszałem, że jak chcesz zakładać life to muszą być co najmniej 3 zdjęcia :O
Idź na facc amazon camp albo na goby przy serpent swordzie i skilluj shield, ofc te moby co walą na dystans to niech walą na dystans a takie moby jak trolle to w miarę, żeby waliły w zwarciu bo potem bije cie 8 gobów a trolle gdzieś biegają.
Witam
to juz rzadkosc zeby ktos w tych czasach nie robil wymiany rook/main ;s
widac ze Busst chce sam ciezko pracowac na eq i to podziwiam :)
postac dobra jak na swoj lvl
kupuj pacca i jazda z expem :)
Shizofremik
15-12-2008, 16:07
Gz hara ^^. Życzę szybkiego expienia...
P.S.
Rammstein? fUuu! ... o gustach się nie dyskutuję wiem, ale... xD
pozdRo!
~GrulixBaned
15-12-2008, 16:10
Ojj busst Gratuluje ci. Popraw sobie skile ja na 30 lv miałem 22/31.
Niedługo kolejna porcja fotek, zabójczego, przystojnego, pachnącego drogimi perfumami Ohne Dich'a.
Przystojnego^^
Pozdro600
Jak jestem Przystojniaczek,ale tak po za tym to spoko postac
tylko troche level przymaly...
Pasowało by to zmienic
Wszelkie krytyczne komentarze, typu, że jestem noobem, złodziejem, spamerem, wybijaczem potworów, gwałcicielem, pedofilem,Vampierm, Monsterem, Wilkołakiem, Bestią mile
widziane. Oczywiście bez przesady. ;)
Postać ładna. Najlepiej dochodzić do wszystkiego samodzielnie. Łącznie z eq oraz lvlem.
Pozdrawiam
Witam! Jesteś noobem, złodziejem, spamerem, wybijaczem potworów, gwałcicielem, pedofilem. Pozdrawiam
wybijaczem potworów
Bo Modek to może \o/
Nie podoba mi się postaĆ.
Shadow Sorcer
15-12-2008, 19:22
moim zdaniem to postać marna, słabe eq, lvl jak na modka jak to powiada Władca Łuku: Poćwicz & Pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.